FOTO: 110 ani de Rotary International sărbătorit la Alba Iulia

FOTO: 110 ani de Rotary International sărbătorit la Alba Iulia

În fiecare an, în data de 23 februarie se sărbătoreşte – peste tot în lume – Ziua Rotary Internaţional. Anul acesta se împlinesc 110 ani de când Paul P. Harris împreună că alţi 4 prieteni au pus bazele, la Chicago, primului Club Rotary propunându-şi să respecte o serie de principii şi să facă din slujirea comunităţii o misiune căreia să îi dedice toată energia, creativitatea şi pasiunea de a-i sluji pe ceilalţi, chiar şi mai presus de sine.
„Light up, Rotary!”este deviza anului rotarian 2014-2015, iar cu ocazia aniversării celor 110 ani, Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis, alături de celelalte cluburi din judeţul Alba, a organizat luni, 23 februarie 2015, la ora 19:30, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia o seară dedicată acestui eveniment. Au fost lansate 110 lampioane, iar pe faţada Universităţii „1 Decembrie 1918” a fost proiectată, cu ajutorul unui videoproiector special, sigla Rotary.
Rotarienii din judeţul Alba vă mulţumesc pentru că ne-aţi fost parteneri în proiectele derulate şi v-aţi bucurat alături de noi de spectacolul luminii.
Lightup, Alba Iulia! Lightup, Rotary!
rotary

rotary 2

rotary 3

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns