Actualitate, Social

Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți la Alba Iulia

483595_3429445393633_1029094225_nUniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi Primăriei Alba Iulia organizează intre 5-7 decembrie 2013 cea de-a opta ediţie a Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți – IPIFF ediţia a VIII-a.

Timp de trei zile publicul din Alba Iulia va avea ocazia să vizioneze ultimele premiere ale producătorilor de film independent, filme de lung şi scurt metraj.

Încă de la prima ediţie din 2006, Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Independenți a urmărit promovarea filmului românesc şi a identităţii şi personalităţii producătorului de film. Organizat la început în Constantă, Mamaia, iar apoi în Bucureşti, începând din acest an festivalul îşi propune să devină un eveniment cultural itinerant, care să aducă filmul românesc în cele mai importante oraşe ale ţării.

IPIFF 8 îşi propune să ofere o experienţă culturală unică în domeniul cinematografiei, aducând în faţa spectatorilor producţii realizate prin eforturi proprii ale producătorilor, fără ajutor financiar din partea Centrului Naţional al Cinematografiei.

Proiecţiile vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia în prezenţa producătorilor şi realizatorilor.

Avem plăcerea să vă invităm la Conferinţa de presă pentru prezentarea preliminară a Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți – IPIFF 8 care va avea loc în data de 21.11.2013, la ora 12, sala de conferinţe Hotel Parc.

Producător Festival:

Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România/ Patronatul Societăţilor de Producţie din Cinematografie şi Televiziune

Cu sprijinul

Centrul Naţional al Cinematografiei

Primăria Alba Iulia

Distribuie Acum

21 noiembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...