Tags Posts tagged with "vize"

vize

Șansele României de a deveni parte a programului Visa Waiver în 2016 sunt minime.

Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, a declarat, luni, că nu este foarte optimist cu privire la acest lucru din cauză că participanții români la acest program au o rată de refuz mai mare decât procentul minim legal de 3%.

„Legea americană cere ca participanții la programul Visa Waiver să aibă o rată de refuz nu mai mare de 3%. Ultimele statistici cu rata de refuz în cazul României, publicate acum mai bine de un an, arată că, deși evoluția era în direcția bună, rata de refuz era încă în mod considerabil mai mare de 3% și, de aceea, România nu se califică încă pentru acest program”, a afirmat Klemm, conform cotidianul.ro.

Mai multe puteți citi aici.

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a declarat, miercuri, la Alba Iulia, că încă nu s-au îndeplinit toate condiţiile pentru ca românii să poată călători fără viză în SUA dar că România merge „în direcţia cea bună”.

Aflat miercuri într-o vizită de informare la Alba Iulia, ambasadorul american a fost abordat, la ieşirea din Catedrala Romano-Catolică, de un student la Drept care l-a întrebat când anume şi ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a fi eliminate vizele pentru români.

Mai multe puteți citi aici.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook