Tags Posts tagged with "vineri"

vineri

liga1betanoLIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL (LPF), titulara drepturilor media aferente meciurilor de fotbal din Campionatul Național Liga 1 Betano, aduce la cunoștința tuturor operatorilor de servicii de radiodifuziune din România intenția de a cesiona drepturile de transmisie radio aferente meciurilor din Campionatul Național de Fotbal Liga 1 Betano – sezonul competițional 2018-2019.

Ofertele operatorilor de servicii de radiodifuziune vor fi depuse la sediul LPF din București, str. Al. Vitzu nr. 2A, sector 5, orele 10.00 – 16.00, de luni până vineri, în intervalul 8 ianuarie 2018 – 12 ianuarie 2018.

Criterii de calificare a ofertelor:

- Operatorul de servicii de radiodifuziune să îndeplinească toate condițiile necesare funcționării, în conformitate cu legislația aplicabilă.

Dovada îndeplinirii acestei condiții se va face prin depunerea unei declarații pe propria răspundere în acest sens, semnată de reprezentantul legal al respectivului operator.

- Operatorul de servicii de radiodifuziune va asigura toate condițiile tehnice necesare transmisiunii radio corespunzătoare a meciurilor de fotbal și va asigura prezența unui comentator sportiv la disputarea fiecărui meci de fotbal în vederea realizării unei transmisii live a respectivului meci, pe o perioadă de minim 12 minute (continuu sau în fracții de transmisiune, în funcție de formatul emisiunilor sportive ale postului respectiv).

Dovada îndeplinirii acestei condiții se va face prin depunerea unei declarații pe propria răspundere în acest sens, semnată de reprezentantul legal al respectivului operator.

- Postul radio aparținând operatorului de servicii de radiodifuziune dispune de acoperire de minim 90% a teritoriului României.

Dovada îndeplinirii acestei condiții va fi făcută printr-o certificare emisă de autoritățile abilitate.

Criteriul de departajare a ofertelor declarate calificate este prețul cel mai ridicat.

Comisia de realizare a procedurii din cadrul LPF va stabili ofertele calificate și va desemna operatorul câștigător al procedurii, urmând ca LPF și operatorul desemnat câștigător să încheie contractul de cesiune a drepturilor de transmisie radio aferente meciurilor din Campionatul Național de Fotbal Liga 1 Betano – sezonul competițional 2018-2019.

lpfLiga Profesionistă de Fotbal (LPF) este o structură sportivă a tuturor cluburilor profesioniste din România care evoluează în primul eşalon fotbalistic – Liga I.

Ideea înfiinţării acestei federaţii este veche şi determinată de necesitatea organizării competiţiei supreme a fotbalului din orice ţară, care este campionatul naţional. România nu a făcut excepţie de la această regulă de bază a fotbalului internaţional şi a acţionat în consecinţă.

Sub o altă denumire, în ziua de 5 octombrie 1970, cluburile primei ligi de atunci – Divizia A – s-au organizat într-o formulă care se dorea profesionistă, într-un stat care clama amatorismul. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal de la acea vreme şi conducător al delegaţiei ţării noastre la Campionatul Mondial din Mexic, Mircea Angelescu iniţiază formarea Colegiului Divizionar A, pe care-l şi conduce. Timp de 17 ani, respectivul Colegiu nu are, practic, o activitate notabilă, fiind asimilat FRF.

După Revoluţia din decembrie 1989, fotbalul profesionist din România evoluează efectiv şi astfel apar Liga Echipelor Divizionare A, Liga Naţională de Fotbal şi, în cele din urmă, Liga Cluburilor Profesioniste.

Pe 10 octombrie 1992, numele forului fotbalistic care strânge toate cluburile de prim eşalon se schimbă în Liga Profesionistă de Fotbal a Diviziei A, urmând ca, din 22 ianuarie 1993, numele să devină Liga Profesionistă de Fotbal a României, având în Mircea Angelescu primul preşedinte.

Pe 30 septembrie 1996, Mircea Angelescu este înlocuit, la final de mandat, de Dumitru Dragomir, votat ca preşedinte al LPF.

În ziua de 14 noiembrie 2013, Gino Iorgulescu este ales, prin vot secret al conducătorilor celor 18 cluburi din Liga I, în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Vineri, 10 aprilie 2015, începând cu ora 10.00, în Sala de Bal din complexul Alba Mall va avea loc finala Concursului „Alba Iulia, Cealaltă Capitală”, ajuns la ediţia a IV-a.

În finală s-au calificat echipajele Seminarului Teologic Ortodox „Simion Ștefan”, Liceului de Artă „Regina Maria”, Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”, respectiv Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia.

În finală concurenții vor trebui să răspundă la o serie de 40 de întrebări, formulate de istoricii Liviu Zgârciu și Tudor Roșu de la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia.

Concursul este organizat de Primăria Municipiului Alba Iulia, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

Vineri, 7 noiembrie va fi o zi speciala pentru cei care cunosc si apreciaza calitatea produselor traditionale. Federaţia Naţională a Producătorilor de Produse Tradiţionale în colaborare cu Asociaţia Naţională a Crescătorilor de Suine din Rasa Mangaliţa şi Bazna organizează simpozionul intitulat „Rasele de porci Mangaliţa şi Bazna sursă pentru prelucrarea produselor tradiţionale româneşti”.
Evenimentul va avea loc, de la ora 10, la centrul comercial Alba Mall – sala de evenimente. În egală măsură, albaiulieni vor putea vizita Târgul de Produse Tradiţionale amplasat în parcarea Alba Mall (intrarea principala).

afis-erol-9noiembrieTrupa Good Day concertează vineri 8 noiembrie la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic Aiud.

Evenimentul va avea loc în sala de spectacole a Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud.

Sâmbătă, trupa Good Day cântă live în Irish Pub Erol din Alba Iulia. Intrarea este liberă!

Good Day este o trupă live din Ocna Mureş, Alba.

Repertoriul cuprinde cover-uri într-un spectru larg de genuri muzicale, inclusiv pop, rock, funk, blues, jazz.

Trupa Good Day poate susţine concerte de 30-150 minute.

balul-bobocilor-2013-aiudÎn funcţie de eveniment, programul poate fi fracţionat în recitaluri de 20, 30 sau 45 de minute.

În general, concertele sau recitalurile Good Day sunt concepute pentru cluburi, pub-uri, terase sau scenele mari în aer liber, dar trupa onorează şi solicitările pentru evenimente private, inaugurarea unor hoteluri sau localuri de lux şi evenimente corporative.

Informaţii la tel: 0744.324.094

0745.038.808

0744.807.084

E-mail: contact@trupagoodday.ro

www.trupagoodday.ro

image001Începând de vineri, 25 octombrie, soldaţii Gărzii Romane revin în Alba Mall! Ziua de vineri rămâne un reper pentru iubitorii de istorie retrăită la intensitate maximă. În fiecare vineri începând din 25 octombrie de la orele 19:00 , Garda Romana va susţine apeciatele spectacole în cadrul centrului comercial Alba Mall.

Prietenii Legiunii a XIII-a vor putea vizita din acest weekend magazinul de prezentare al celebrei trupe de reenactment. O noutate absolută pentru cei care dau viaţa istoriei şi în egală măsură pentru cei care sunt pasionaţi de efectele şi tehnicile de luptă sau de frânturi de istorie aduse în actualitate.

Pe durata sezonului rece voluntarii MNUAI le facilita clienţilor şi vizitatorilor Alba Mall o întâlnire directă şi deloc formală cu istoria şi îi vor “ escorta ” la cumpărături pe clienţii centrului comercial.

 

provocare-la-miscare-580Iubitori de fitness şi viaţă sănătoasă din Alba Iulia şi nu numai, avem o provocare pentru voi! Dacă aveţi planuri cumva pe data de 11 octombrie, vă anunţăm de pe-acum că veţi fi nevoiţi să vi le anulaţi! Pentru că Spice Fitness vă provoacă la mişcare!

4 ore de sport cu instructori de excepţie care au experienţă de ani de zile în fitness şi care au adus programe noi şi au inventat concepte de antrenare fără egal!

Aşadar, acceptă provocarea Spice şi vino pe 11 octombrie 2013, începând cu orele 18.00 la ALBA MALL să ai parte de distracţie şi mişcare!
Din program vor face parte următorii:

1. Valentin Vasile şi Costin Bucura , promotorii unui concept unic în România, care v-au pregătit o oră de LIMITLESS cum nu aţi mai încercat vreodată!

2. Per Markussen, membru cheie al Move On, care vine să ţină o oră de House Aerobic cu o poftă de viaţă specifică numai lui!

3. Fernando Gorini, unul dintre fondatorii conceptului Steel Programs, alături de Tunde Kovacs, master trainer Steel Tonic şi Andrei Chirilă, trainer Steel Combat, care vor încinge scena cu două ore extraordinare de Steel Tonic şi Steel Combat!

4. Şi gazdele voastre minunate de la SpiceFitness, Geana şi Cristina care se vor alătura instructorilor prezenţi şi care vor completa echipele în cel mai armonios mod posibil.
Alba Iulia, ce îţi poţi dori mai mult?

Aşadar, 11 octombrie 2013, începând cu orele 18.00 în cadrul Alba Mall – 4 ore de mişcare, cea mai tare provocare! A anului, desigur.

Haideţi să vă bucuraţi de experienţa şi buna dispoziţie promisă de către instructorii deosebiţi care v-au pregătit un eveniment cum nu s-a mai văzut în Alba Iulia!
Program:

18.00 – 18.45: STEEL COMBAT

19.00 – 19.45: STEEL TONIC

20.00 – 20.45: LIMITLESS

21.00 – 21.45: HOUSE AEROBIC

Ia zâmbetul cu tine şi acceptă provocarea!

Eveniment organizat de Spice Fitness, cea mai tare sală de fitness din Alba Iulia!

foto: Adevarul
foto: Adevarul
foto: Adevarul

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba nu va elibera certificate de cazier judiciar în data de 06.09.2013.

Datorită implementării la nivel naţional a unui nou sistem automat de eliberare a certificatului de cazier judiciar şi a lucrărilor din sistemele informatice necesare pentru punerea în funcţiune a acestuia, în perioada 06-09.09.2013, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi al poliţiilor municipale şi orășenești nu va fi posibilă eliberarea pe loc a certificatelor de cazier judiciar.

Vineri, 06.09.2013, nu va fi program de lucru cu publicul iar începând cu data de 09.09.2013 documentele vor fi eliberate printr-un nou sistem informatic.

augustVineri, 2 august 2013, de la ora 19.00, Garda Romană de la Apulum va continua seria reprezentaţiilor, care au încântat în luna iulie sutele de turişti prezenţi, cu această ocazie, în Cetatea Alba Carolina.

Astfel, pe platoul din faţa Porţii a IV-a, Legiunea a XIII-a Gemina însoţită de voluntarii viitoarei trupe de daci va susţine apreciata prezentare de tehnică militară romană şi dacică.

De asemenea, din spectacol nu va lipsi confruntarea dintre daci şi romani.

De reţinut că manifestarea de vinerea aceasta va conţine şi lupte de gladiatori.

De reţinut că Garda Romană a apărut în toamna anului trecut în urma unui proiect câştigat de muzeul albaiulian şi finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (A.F.C.N.).

Garda e compusă din voluntari care dau viaţă Legiunii a XIII-a Gemina, de a cărui castru se leagă începuturile vieţii urbane la Alba Iulia.

De asemenea, trupa dacilor este parte tot a unui proiect A.F.C.N. care urmează să fie finalizat în toamna acestui an.

Evenimentul este oferit de Societatea de Transport Public Alba Iulia cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, Consiliului Județean Alba, Muzeului Național al Unirii Alba Iulia și Asociației Culturale Apulum Reenactment.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook