Tags Posts tagged with "videochat"

videochat

Cercetările în cazul tinerei găsită înjunghiată într-un apartament din blocul M3 din Alba Iulia sunt continuate de echipa de investigație formată din polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia și procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. Chiar dacă informațiile oficiale sunt extrem de sumare, reporterii noștri au aflat că este vorba de p crimă, că fata a fost înjunghiată în zona crevicală și că de la momentul producerii crimei și până când a fost descoperită au trecut mei multe ore.

Tânăra, al cărei nume era Alina Bianca, care era, după cum am mai scris, din Arad, locuia împreună cu o altă tânără, cu chirie, în apartamentul de la etajul IV al blocului M3. Vecinii spun cele două erau vizitate deseori de către un tânăr și că în apartament aveau loc deseori petreceri zgomotoase.

De fapt, acesta este și motivul pentru care nimeni nu a intervenit în cursul nopții de marți spre miercuri, când din apartament s-au auzit gemete şi strigăte de ajutor.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit ieri dimineață, în dormitorul apartamentului, prietenul fetei, care a găsit de altfel ușa apartementului deschisă.

Timp de mai multe ore, procurorii şi ofiţerii judiciarişti au cercetat locul crimei și au căutat indicii, respectiv arma crimei, inclusiv la ghena de gunoi. În tot acest timp funcționarea liftului a fost suspendată iar accesul în bloc, restricţionat. Încă de ieri o parte dintre locatarii din M3 cât și persoanele din anturajul tinerei au fost audiați, iar investigațiile continuă.

Singurele informații oficiale până la această oră vin de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba care prin procurorul șef, Marius Ungureanu cât și prin  purtătorul de cuvânt, Stelian Cioca, și care spun că „Se fac cercetări ca urmare a unei sesizări că într-un apartament din Alba Iulia a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin, care prezenta mai multe leziuni de înjunghiere în zona cervical“.

Vecinii spun că fata ar fi obţinut venituri din videochat, dar și din ocupația de escortă, după cum arată informațiile apărute în mediul online.

Vom reveni cu amănunte.

O tânără a fost găsită decedată pe casa scarii  din in blocul M3,  in care aceasta locuia, iar polițiștii și procurorii desfăsoară acum cercetări. Surse neoficiale ne-au spus că tânăra, a cărei identitate nu a fost încă dezvăluită, era angajata unui videochat. Vom reveni cu amănunte.

Update:  Tânăra decedata avea 25 de ani.  La această oră accesul in bloc este restrictionat de catre politisti, iar ofiteri ai IPJ ALBA împreuna cu procurorii continua să efectueze cercetări pentru stabilirea  împrejurărilor in care s-a produs incidentul.

Update 2: Timp de mai multe ore, criminaliștii au ridicat probe și au efectuat fotografii în apartamentul în care locuia tânăra. Este vorba de o fată în vârstă de 24 de ani din Arad, care locuia în chirie în apartamentul de la etajul patru. Se pare că cel care a găsit victima a fost prietenul acestuia, care a observat că ușa apartamentului nu era închisă. Polițiștii i-au chemat și pe proprietarii apartamentului și încearcă acum să schițeze un film al evenimentelor. Vecinii ne-au declarat că în apartemntul în care s-a produs crima erau de multe ori petreceri zgomotoase.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook