Tags Posts tagged with "urmarit"

urmarit

Azi, 25.08.2015, Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi a dispus  arestarea provizorie în vederea predării a persoanei solicitate V. LUCIAN, pe o perioadă de 15 zile, începând cu  data de 25 august 2015 şi  până la data  de 08 septembrie  2015.

Cu privire la punerea în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea soluţionării cauzei la data de 08 septembrie  2015, pentru când pune în vedere reprezentantului Ministerului Public să depună la dosar mandatul european de arestare emis pe numele persoanei solicitate, precum şi traducerea acestuia în limba română.

Pe numele cetăţeanului român V.Lucian, de 29 de ani, cu domiciliul în judeţul Hunedoara, a fost emis un mandat european de arestare de către autorităţile judiciare italiene care îl suspectează pe cetăţeanul român că şi-ar fi omorât soţia în luna februarie a acestui an, în timp ce se afla în Italia. Lucian V. era căutat de autorităţile italiene de la începutul lunii august, după ce acesta evadase dintr–un spital de psihiatrie din Italia, unde fusese internat în urma unei expertize medicale care a  arătat că suferă de grave probleme psihice.

            Pentru mai multe detalii privind reţinerea cetăţeanului român se poate vedea ştirea de presă din 24.08.2015 publicată pe site-ul Poliţiei Române, www.politiaromana.ro .

CURTEA DE APEL ALBA IULIA

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

foto: ziar15minute.net

Urmărit internaţional, posesor al unui mandat european de arestare, depistat de poliţiştii din Jidvei
Vineri, 5 iunie, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei, l-au identificat şi reţinut pe P.N., de 52 de ani, din localitatea Bălcaciu, comuna Jidvei, persoană urmărită la nivel internaţional.
Bărbatul este posesorul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene la data de 12 mai a.c., pentru furt.
Acesta a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba, pentru confirmarea mandatului şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba, urmând să fie predat autorităţilor italiene.

Cu ocazia unei acţiuni de combatere a excesului de viteză, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat din judeţul Mureş ce era urmărit la nivel naţional şi internaţional şi care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate.

Joi sear, în timp ce acţionau pentru combaterea excesului de viteză pe strada Regiment V Vânători din municipiul Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit un autoturism care a depăşit limita legală de viteză şi care era condus de Augustin B., de 32 de ani, din municipiul Reghin, judeţul Mureş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul era dat în urmărire naţională şi internaţională, fiind posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Mureş la data de 19.03.2015.
Bărbatul este condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 4 ani şi 6 luni, pentru constituirea unor grupuri infracţionale de crimă organizată, recuperări de bani, bunuri şi valori şi activităţi de înlesnire a prostituţiei.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

foto: botosaninecenzurat.ro

A doua zi de Paşti a fost una cu ghinion pentru un tânăr din Abrud dat în urmărire naţională de anul trecut. Acesta a fost identificat şi reţinut, pe raza localităţii Abrud, de poliţiştii din Alba.

M.I.M., de 21 de ani, din Abrud, cunoscut cu antecedente penale era posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis în anul 2014 de Judecătoria Câmpeni.
Tânărul este condamnat la 4 ani şi 5 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis şi era dat în urmărire la nivel naţional, întrucât se sustrăgea executării pedepsei.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud.

Miercuri, 21 ianuarie, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, l-au depistat şi reţinut pe B.M., de 47 de ani, din Armăşeni, judeţul Vaslui. Acesta are pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii, urmărit la nivel naţional din data de 8 ianuarie 2015.

Poliţiştii l-au depistat pe condamnat la o fermă de animale din localitatea Lancrăm, judeţul Alba şi l-au depus în Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

Începând cu data de 30 decembrie 2014 tânărul din Vaslui este condamnat de către Judecătoria Huşi la executarea unei pedepse privative de libertate de 8 luni închisoare pentru ameninţarea şi agresarea în repetate rânduri a membrilor familiei sale.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Alba, l-au identificat şi reţinut ieri, 18 iunie, pe raza comunei Câlnic, pe Gheorghe Octavian G., de 23 de ani, din comuna Gârbova, care este posesorul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile germane.

Tânărul este cercetat pentru comiterea, pe teritoriul Germaniei, a unor infracţiuni contra proprietăţii, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal German, cu pedepse de până la 15 ani închisoare.

Gheorghe Octavian G. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european emis de autorităţile din Germania.

descărcarePoliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Alba, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Alba, l-au depistat şi reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe Bota Gheorghe, de 31 de ani, din localitatea Lasău, judeţul Hunedoara, care este posesorul unui mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, emis de Curtea de Apel Alba Iulia, pentru comiterea infracţiunilor de sprijinire de grup infracţional organizat, specializat pe săvârşirea unor fapte de cămătărie şi vătămare corporală gravă.

Bărbatul era dat în urmărire la nivel naţional şi internaţional, din data de 12.06.2013, la solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

foto: ziaruloval.ro
foto: ziaruloval.ro
foto: ziaruloval.ro

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentului Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Alba şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, l-au identificat şi reţinut, pe raza municipiului Craiova, pe Groza Adrian Petru, de 26 de ani, din Alba Iulia, care era dat în urmărire naţională din data 27.09.2013.

Bărbatul se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la data de 26.09.2013, la 4 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată.

Condamnatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Județean Alba, el fiind cercetat şi în alte dosare penale (abuz de încredere şi furt).

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook