Tags Posts tagged with "TV"

TV

Victor Ponta şi Darius Vâlcov vor să vândă din nou un proiect sortit deja eşecului sub formă de mare victorie în efortul de sprijinire cu resurse financiare a autorităţilor locale. Astfel, Guvernul Ponta a decis să ofere împrumuturi din propria puşculiţă către autorităţile locale, cu dobânzi importante, pentru asigurarea resurselor de cofinanţare necesare atragerii de fonduri europene.

Victor Ponta şi Darius Vâlcov au mai procedat în acelaşi mod şi în anii precedenţi, atunci când, în loc să sprijine direct autorităţile locale pentru stingerea arieratelor, cu bani de la bugetul de stat, au amăgit primăriile cu aceeaşi soluţie meschină a posibilităţii contractării împrumuturilor din Trezoreria statului. Aceste cadouri otrăvite oferite autorităţilor locale de către Victor Ponta şi Darius Vâlcov sunt rezultatul politicii discriminatorii de alocare a resurselor financiare, deoarece cu ocazia aprobării bugetului de stat s-au avut în vedere numai localităţile unde Victor Ponta a obţinut un scor bun în alegerile prezidenţiale. Din fericire, nici acum autorităţile locale nu se vor lăsa păcălite, deoarece anticipează în mod corect că împrumuturile sunt rambursabile şi purtătoare de dobânzi, ce le-ar duce direct în faliment sau le-ar obliga să majoreze impozitele locale pe care le suportă cetăţenii. Aşa se explică propunerile de dublare a impozitelor locale pentru locuinţe şi creşterea de 13 ori a impozitelor pe spaţiile cu altă destinaţie deţinute de persoane fizice, propuneri ce se regăsesc în noul cod fiscal propus de Victor Ponta şi Darius Vâlcov.

Se naşte întrebarea legitimă: în aceste condiții, ce fac Victor Ponta şi Darius Vâlcov cu cei aproximativ 10 miliarde lei cuprinşi în buget pentru cofinanţarea proiectelor europene? Sperăm că nu vor căpăta altă destinaţie, pentru menţinerea lui Victor Ponta la guvernare, aşa cum s-a întâmplat şi la sfârşitul anului 2014, când sume importante au fost luate de la cofinanţare şi au fost distribuite către clientela PSD.

Gheorghe IALOMIŢIANU
Deputat PNL

„În legătură cu informaţiile referitoare la Robert Turcescu, apărute în spaţiul public în ultimele zile, facem următoarele precizări” – se arată în comunicatul M.Ap.N.:

„Ministerul Apărării Naţionale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect.

M.Ap.N. aplică legile ţării şi consideră că dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice.

Dacă se vor constata nereguli, alte instituţii ale statului sunt abilitate să se pronunţe”.

Textul este semnat de Biroul de Presă al M.Ap.N.

* Comunicatul M.Ap.N. vine la o zi după ce ziaristul Robert Turcescu de la B1 TV a recunoscut că a fost ofiţer acoperit în cadrul Armatei…

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook