Tags Posts tagged with "tudor chirila"

tudor chirila

Concert VAMA și filmul „LIVE” cu Tudor Chirilă, au umplut duminică seara Piața Cetății

Muzica și filmul nu s-au întâlnit doar întâmplător la Alba Iulia: festivalul a propus de la bun început o combinație unică a celor două domenii artistice, prin filme în care muzica are un rol principal sau pelicule în care avem șansa să descoperim, în ipostaze inedite, artiști pe care ne-am obișnuit să-i vedem pe scenă.

Iar această toamnă a fost prilejul unei duble întâlniri cu Tudor Chirilă: ca solist VAMA și ca actor în filmul LIVE – o producție România 2015, plină de suspans și de personaje inspirate de realitatea acestor ani. Așadar – duminică, de la ora 20, trupa VAMA a umplut piața Cetății cu acordurile unora dintre cele mai difuzate și ascultate piese ale ultimilor ani iar la finalul concertului, de la ora 21:30, Tudor Chirilă a „urcat” pe marele ecran.

„LIVE” spune povestea Emei, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Rolul este interpretat de Rodica Lazăr, o actriță binecunoscută publicului prin aparițiile sale în „Moartea domnului Lăzărescu” sau „Principii de viață”, dar și în scurt-metrajul „Ramona”, care anul acesta a câștigat la Cannes marele premiu al secțiunii „Semaine de la critique”. În LIVE, succesul Emei depinde de ratingul emisiunii pe care îl realizează, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri, în care investighează un om de afaceri interpretat de Tudor Chirilă, o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața.

Rodica Lazăr a fost alături de spectatori la Alba Iulia Music & Film Festival iar, la finalul proiecției, a răspuns întrebărilor publicului.

 

Sursa: albafilmfest.ro.

Fost elev al Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, Ruben Ciungan a reuşit să facă bună impresie în emisiunea Vocea României de la Pro TV.

Ruben este acum în anul I la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj la Secţia Canto Clasic.

Baritonul Ruben Ciungan s-a născut la Blaj şi a studiat la Liceul de Arte din Alba Iulia.

A fost acceptat în etapa următoare a emisiunii Vocea României, el optând pentru… echipa rockerului Tudor Chirilă.

Șimandi Maria a cucerit jurul de la „Vocea României”. Aiudeanca s-a aflat printre concurenții care au deschis noul sezon al celui mai popular concurs de muzică din România.
Eleva de 17 ani de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia a întors toate scaunele încă din primele secunde. Cei patru jurați s-au luptat la propriu pentru a „pune mâna” pe vocea minunată a Mariei.
„Maria ai cântat superb” i-a spus Loredana Groza.
„Felul în care ataci notele este o mângâiere. Cuvintele mele no să poată să descrie cum cântă ea dar măcar încerc” a spus Marius Moga în încercarea de a o convinge pe Maria să intre în echipa lui.
Nici Smiley sau Tudor Chirilă nu s-au lăsat și au făcut tot posibilul ca Maria să aleagă să facă parte din echipa lor.
„Simți cu totul altfel muzica. De-aia m-am și întors. Și privirea ta și-n felul în care transmiți prin mişcările corpului se vede că simți cu adevărat muzica, că trăieşti pentru muzică. Așa sunt și eu.” a spus Smiley.
Cum a ales Maria vom afla în urătoarele ediții ale emisiunii deoarece videoul a fost postat în premieră pe site-ul Vocea Românei însă s-a oprit în momentul în care a fost făcută alegerea.
Maria a spus că antrenorul pe care îl va alege trebuie să fie pasionat de muzică cel puțin cât este ea.

sursa:http://alba100.ro/aiudeanca-maria-simandi-urmatoarea-voce-a-romaniei-juriul-s-a-batut-pentru-ea/

http://vocearomaniei.protv.ro/video/video-in-premiera-de-la-noul-sezon-vocea-romaniei.html

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook