Tags Posts tagged with "transfer"

transfer

Transferul pasagerilor la aeroport a devenit o prioritate pentru tot mai multe firme de turism din România. Luat după modelele funcționale din țările cu experiență în turism, transferul la aeroport este disponibil acum din toate orașele țării.

Una dintre companiile de turism care efectuează acest tip de serviciu este Direct Turism, companie care asigură transferul la Aeroportul Otopeni, a introdus două curse noi și a optimizat graficul plecărilor din Brașov și Constanța.

Tariful este de 70 lei pentru ruta Aro Palace din Brașov – Aeroport Otopeni sau Gara Constanța – Otopeni. Orarul de vară este disponibil online pe www.direct-aeroport.ro sau în agențiile de turism partenere din aceste orașe. Pasagerii pot alege să călătoreasca spre Otopeni din Brașov și Constanța, apoi spre orice destinație europeană sau din întreaga lume, fie că este o vacanță în familie, city break, vizită la rude, ieșire cu prietenii, la muncă sau o sesiune de cumpărături. Direct Aeroport asigură transferuri spre Brașov și din Sfântu Gheorghe și Făgăraș.

De asemenea transferul este asigurat din Mangalia și Năvodari către Constanța. Turiștii care aleg această varianta de transfer la și de la aeroportul Otopeni pot ajunge direct la hotelurile de pe Litoral sau în stațiunile de pe Valea Prahovei. Scopul lansării acestui orar de vară, subliniază promisiunea companiei de a duce la un alt nivel serviciile de transport către aeroport din țară. Conceptul de shuttle bus, transfer aeroport, prezent în orice țară destinație turistică din întreaga lume, are ca avantaj optimizarea bugetului de călătorie. Un beneficiu aparte oferit este site-ul și serviciul de asistență non-stop, prin care utilizatorii pot cere informații legate de serviciile oferite de firmă sau pot fi asistați în rezervarea biletelor. Direct Turism oferă servicii de transport aeroport, realizând în medie 18 curse private pe zi în regim shuttle bus, pentru economia, confortul și siguranța călătorilor.

Principalele rute pe care se axează compania sunt Constanța – Otopeni 10 curse și Brașov – Otopeni 8 curse, transportul realizându-se cu microbuz, autoturism sau autocar. Serviciile de calitate și seriozitate au atras colaboratori importanți din rândul companiilor de zbor sau al agențiilor de turism din țară. Printre partenerii care îi recomandă se numără companiile aeriene BlueAir, WizzAir, Turkish Airlines dar și un numar de 146 companii partenere din cele două orașe în care activează: Constanța si Brașov. Direct Turism de la infiintare, din August 2013, a reușit să îmbunătățească imaginea serviciilor de transport turistic specific si interconectivitatea Aeroportului Otopeni cu cele două mari orase turistice ale României, să contribuie semnificativ la optimizarea bugetului de călătorie al pasagerilor care călătoresc spre Litoral, Delta Dunării, Valea Prahovei și în zona Brașovului, precum și la creșterea gradului de satisfacție al turiștilor care vizitează aceste destinații.

Conform jurnaliştilor de la gsp.ro, conducerea clubului Dinamo Bucureşti a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Terek Groznîi în ce-l priveşte pe Gicu Grozav.

Cele două cluburi au ajuns la un consens şi Grozav va evolua sub formă de împrumut până în vară la Dinamo când clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare va avea prima opţiune de cumpărare a jucătorului contra sumei de un milion de euro.

La Dinamo a a evoluat dar a şi antrenat unchiul său, Cornel Ţălnar o legendă a alb-roşilor şi a Unirii Alba Iulia.
Noul preşedinte al lui Dinamo Daniel Stanciu, este cel care a insistant pentru aducerea în curtea lui Dianmo a lui Grozav.

Gicu Grozav, unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului albaiulian, fiind format de Unirea Alba Iulia unde a şi debutat în fotbalul mare. Acesta a evoluat ultima dată în campionatul intern la Petrolul Ploieşti unde a avut evoluţii apreciate care l-au dus şi în echipa naţională. Gicu Grozav a mai evoluat şi la Universitatea Cluj şi Standard Liege.

În august 2013 a făcut saltul către clubul rus Terek Groznîi, unde a semnat un contract scadent în iunie 2016. Din păcate pentru Grozav, însă, aventura sa în Cecenia s-a încheiat după doar 10 meciuri oficiale (7 în campionat, 3 în Cupă), românul având probleme de adaptare la Terek, unde nu s-a impus ca titular şi a pierdut şi contactul cu echipa naţională.

Gicu Grozav (24 de ani), mijlocaș ofensiv are 17 selecții și 3 goluri la echipa națională a României.
În acest moment, cota sa de piață este de 1,8 milioane de euro. 2,2 milioane de euro a costat transferul lui Grozav de la Petrolul la Terek.

Internaţionalul român, Gicu Grozav, unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului albaiulian, va semna, conform digisport.ro, cu Dinamo Bucureşti din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Terek Groznîi.
Dinamo pare să fi dat loviturile pe piaţa transferurilor în această iarnă după ce în această săptămână l-a readus în haită şi pe atacantul Marius Nicolae
Cel mai probabil “Câinii roșii” vor înregistra la Liga Profesionistă, în zilele următoare, contractul lui Gicu Grozav (24 de ani), mijlocaș ofensiv cu 17 selecții și 3 goluri la echipa națională a României.
Gicu Grozav este nepotul lui Cornel Ţălnar, fost jucător de legendă al Unirii Alba Iulia şi Dinamo Bucureşti.
Gicu Grozav a evoluat ultima dată în campionatul intern la Petrolul Ploieşti unde a avut evoluţii apreciate care l-au dus şi în echipa naţională.
În august 2013 a făcut saltul către clubul rus Terek Groznâi, unde a semnat un contract scadent în iunie 2016. Din păcate pentru Grozav, însă, aventura sa în Cecenia s-a încheiat după doar 10 meciuri oficiale (7 în campionat, 3 în Cupă), românul având probleme de adaptare la Terek, unde nu s-a impus ca titular şi a pierdut şi contactul cu echipa naţională.
Gicu Grozav (24 de ani), mijlocaș ofensiv are 17 selecții și 3 goluri la echipa națională a României.
În acest moment, cota sa de piață este de 1,8 milioane de euro. 2,2 milioane de euro a costat transferul lui Grozav de la Petrolul la Terek.

(sursa digisport.ro)

Transferul finanţării programelor naţionale de sănătate publică în responsabilitatea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) de la Ministerul Sănătăţii a fost amânat până la 1 ianuarie 2015. Acesta era programat iniţial pentru data de 1 august 2015.

Această modificare este necesară, deoarece, în prezent, procesul descentralizării serviciilor de sănătate nu a fost finalizat, fapt care nu permite asigurarea resurselor umane la nivelul structurilor administrative din subordinea CNAS necesare pentru preluarea implementării, coordonării, monitorizării şi evaluării programelor naţionale de sănătate publică, se arată în nota de fundamentare a proiectului.

De asemenea, efectuarea acestui transfer în timpul exerciţiului bugetar al anului curent ar putea genera disfuncţionalităţi majore în asigurarea unui mecanism financiar funcţional care, pe de o parte, să asigure închiderea obligaţiilor de plată înregistrate prin angajarea bugetului Ministerului Sănătăţii, iar pe de altă parte să asigure fondurile necesare finanţării programelor transferate.

Totodată, timpul insuficient pentru elaborarea şi aplicarea unor noi hotărâri ale Guvernului României şi a normelor tehnice subsecvente, precum şi pentru încheierea unor noi contracte de finanţare a programelor naţionale de sănătate cu toţi funizorii de servicii medicale implicaţi în derularea acestora, ar putea conduce la disfuncţionalităţi majore în asigurarea accesului bolnavilor la serviciile medicale preventive şi curative, cu consecinţe medicale, sociale, mediatice şi politice, se mai spune în notă.

Astfel, având în vedere vacanţa parlamentară, precum şi legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, Ministerul Sănătăţii a propus ca soluţie legislativă prorogarea termenului de intrare în vigoare a prevederilor referitoare la programele naţionale de sănătate din OUG nr. 2/2014 de la 1 august 2014 la 1 ianuarie 2015, perioadă în care Parlamentul va analiza cererea de reexaminare şi va decide în consecinţă.

 

Sursa: Mediafax

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook