Tags Posts tagged with "spart"

spart

foto: crimetime.ro
foto: crimetime.ro
foto: crimetime.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unei infracțiuni de distrugere, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa zilei de 10.10.2013.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de 09/10.10.2013, T.A.D., de 27 de ani, din Aiud, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi pe fondul unor discuţii contradictorii avute cu proprietarul unui autoturism, a spart geamul portierei autoturismului care era parcat pe o stradă din municipiul Aiud.

Pe numele suspectului au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

foto: ziaruloval.ro
foto: ziaruloval.ro
foto: ziaruloval.ro

Poliţiştii Postului de Poliţie Sălciua l-au reţinut pe principalul suspect de comiterea a două furturi din cabane situate  pe raza comunei Sălciua.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în noaptea de  08.08.2013, B.A., de 21 de ani, din municipiul Toplița, judeţul Harghita, a pătruns prin efracţie în cabana unei femeie de unde a sustras bunuri electronice, în valoare de 200 de lei.

În noaptea de 12/13.08.2013, suspectul a pătruns prin efracţie în cabana unei femei din localitatea Sub Piatră, iar din interior a sustras o bicicletă şi suma de 50 de euro.

Faţă de B.A. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 20.08.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciilor.

foto: anunturi-telefonice.ro

foto: anunturi-telefonice.roLa data de 06.04.2013, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unei infracțiuni de distrugere, faptă în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 26.03.2013.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 25/26.03.2013, J.I.V., de 23 de ani, din Girbova, fiind sub influenţa alcoolului, a distrus  geamurile unui excavator parcat pe raza localităţii, cauzând în acest fel un prejudiciu în valoare de 1.000 de lei.

Faţă de suspect, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook