Tags Posts tagged with "soft restaurant"

soft restaurant

În primele patru luni ale anului 2016, au fost înmatriculate în județul Alba în total un număr de 684 de agenți economici, potrivit datelor publicate de Registrul Comerțului. Volumul înmatricularilor a scăzut cu 3,12% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut când au fost înmatriculate un număr de 706 entități comerciale.

infiintare-firme

Dacă la nivel național procentul este pozitiv, respectiv o creștere a înmatriculărilor cu 7,11%, județul Alba ocupă locul 8 în coada clasamentului în ceea ce privește procentul de firme noi înființate. Pe tipuri de agenți economici, se poate observa că în aceeași perioadă a scăzut semnificativ numărul de înmatriculări de persoane fizice autorizate de la 327 la 217, a scăzut numărul de întreprinderi individuale (II) de la 45 la 30, în timp ce evoluția numărului de întreprinderi familiale (IF) a crescut de la 6 la 10, iar numărul de societăți comerciale cu răspundere limitată (SRL) a crescut de la 328 la 417. Putem observa deci că interesul pentru SRL-uri a crescut în comparație cu interesul față de înmatriculările de PFA-uri (Persoane Fizice Autorizate).

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului reiese că cele mai multe entități economice înființate la nivel național au ca domeniu de activitate comerțul cu ridicată și cu amănuntul.

Referitor la interesul pe care îl au utilizatorii din județul Alba față de firmele nou înființate, conform datelor publicate de Google, în perioada ianuarie-aprilie 2016 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, tendința este următoarea: numărul de căutări în Google pe expresia ‘program facturare’ a crescut cu 175% , numărul de căutare pe expresiile “firme”, “înființare firme”, “înființare pfa”, “înființare srl” a crescut cu 16%, în timp ce volumul căutărilor pe expresii de tip logistică gen “cititoare coduri de bare”, “cititor cod bare”, “imprimante”, “POS”, “coduri de bare”, ”cititor coduri de bare”, “cititoare cod bare” a crescut cu 157%.

“Putem observa în ultima perioadă o tendință din ce în ce mai accelerată companiilor din următoarele industrii: logistică, curierat, retail, producție, utilități, sănătate, administrație publică. Ne concentram pe vânzarea de echipamente și accesorii hardware de la cei mai renumiți producători de tehnologie la nivel internațional în domeniul auto ID și aplicații software pentru transabilitate produse, automatizarea proceselor de vânzări, automatizarea activitații de service, optimizarea și planificarea resurselor, optimizarea și planificarea rutelor, inventariere, etichetare produse, managementul depozitelor” a declarat Cristina Dima, marketing director în cadrul Idmag.ro, leader pe piața soluțiilor de mobilitate, companie care are birou regional și la Alba Iulia.

„În domeniul serviciilor de facturare, la nivelul județului Alba se poate observa în primele luni din acest an o cerere mai mare de programe de facturare, comparativ cu începutul anului trecut, în concordanță cu cererea la nivel național” a declarat domnul Liviu Drăghiciu, general manager al https://www.geniusfacturare.ro/ și https://www.geniuspos.ro .

La ora actuala, una dintre cele mai profitabile afaceri sunt fara indoiala restaurantele avand in vedere volumul mare de clienti care pasesc pragul acestor spatii. A detine o astfel de afacere insa este departe de a fi o actiune usoara avand in vedere faptul ca aproape orice decizie pe care trebuie sa o luam reprezinta o adevarata provocare pentru manageri. Una dintre cele mai importante alegeri pe car trebuie sa le facem in ceea ce priveste modernizarea sau infiintarea unui restaurant, cu siguranta este cea cu privire la alegerea unui soft pentru restaurant.

Soft-urile pentru restaurant sunt utilizate cu succes in intreaga lume de cativa ani de zile datorita eficientei pe care o au in aceste spatii. Stim cu totii cat de frustrant este sa astepti o nota de plata sau sa plasezi o comanda intr-un restaurant care nu dispune de un astfel de soft. Astazi un soft pentru restaurant poate fi obtinut si din cadrul unor companii consacrate precum Genius Software la preturi speciale.

De ce sa alegem soft restaurant GeniusPos?

Motivul principal al alegerii unui astfel de soft se datoreaza in prinncipal faptului ca ne da posibilitatea de a gestiona mult mai eficient activitatile care au loc in cadrul unui restaurant. Este destul de greu si aproape imposibil sa ne imaginam cum ar decurge astazi lucruruile intr-un restaurant daca nu ar exista un astfle de soft pe care sa il utilizam in acest sens. Cel mai adesea, softurile pentru restaurant ne dau posibilitatea de a le configura in asa fel incat sa putem recunoaste cu usurinta numerul unei mese si unde este aceasta localizata.

Soft-ul pentru restaurant de la GeniusPos ne ofera simultan si posibilitatea de a realia stocurile in mod eficient. Stim cu totii cat de migalos este acest proces, insa prin utilizarea unui astfel de soft, cu siguranta realizarea unei statistici si tinerea unei evidente din care sa reiese performantele afacerii nu mai reprezinta o situatie atat de problematica astazi.

Un alt avantaj al utilizarii acestui soft este faptul ca avem posibilitatea de a genera numeroase raporte, grupate pe sectii si nu numai stric pe comenzi. Astfel, vom putea evalua mult mai obiectiv modul in care decurg activitatile care au loc in restaurantul pe care il administram.

Www.geniuspos.ro este unul dintre cele mai revolutionare soft-uri pentru restaurant la ora actuala care ne ofera posibilitatea de a ne evalua performantele unui restaurant in mod profesionist si de a oferii clientilor nostri serviciile de calitate de care avem nevoie.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook