Tags Posts tagged with "sambata"

sambata

afis-erol-9noiembrieTrupa Good Day concertează vineri 8 noiembrie la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic Aiud.

Evenimentul va avea loc în sala de spectacole a Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud.

Sâmbătă, trupa Good Day cântă live în Irish Pub Erol din Alba Iulia. Intrarea este liberă!

Good Day este o trupă live din Ocna Mureş, Alba.

Repertoriul cuprinde cover-uri într-un spectru larg de genuri muzicale, inclusiv pop, rock, funk, blues, jazz.

Trupa Good Day poate susţine concerte de 30-150 minute.

balul-bobocilor-2013-aiudÎn funcţie de eveniment, programul poate fi fracţionat în recitaluri de 20, 30 sau 45 de minute.

În general, concertele sau recitalurile Good Day sunt concepute pentru cluburi, pub-uri, terase sau scenele mari în aer liber, dar trupa onorează şi solicitările pentru evenimente private, inaugurarea unor hoteluri sau localuri de lux şi evenimente corporative.

Informaţii la tel: 0744.324.094

0745.038.808

0744.807.084

E-mail: contact@trupagoodday.ro

www.trupagoodday.ro

tdsc_0058Debut în campionat pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară de baschet feminin își face debutul în acest weekend în noua ediție a campionatului național, printr-o partidă jucată în deplasare, cu BCM Danzio Timișoara. Partida de anunță una echilibrată, la prima vedere cu ușor avantaj pentru CSU, care a avut o campanie de transferuri mai bogată și pornește în sezon cu obiective mai îndrăznețe.

Totuși, BCM Danzio are drept avantaj propriul teren, dar și faptul că în ultima confruntare între cele două formații din Sala ”Constantin Jude” din Timișoara, gazdele au reușit să se impună categoric, profitând de perioada nefastă prin care treceau universitarele.

Partida dintre BCM Danzio și CSU Alba Iulia va avea loc sâmbătă, 5 octombrie 2013, cu începere de la ora 13:30, în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara.

Debutul de sezon competițional, cu primul tur în Cupa României a fost unul lejer pentru ambele combatante, BCM Danzio reușind să treacă fără probleme, cu scorul general de 212-47, de Universitatea CSM Oradea, în timp ce sportivele antrenare de Miroslav Popov s-au impus cu generalul de 171-113, în urma dublei manșe cu nou-promovata, Phoenix Galați.

În privința întâlnirilor directe, avantajul este de partea echipei din Alba Iulia, care conduce cu 7-5, reușind să câștige și ultima partidă face to face, pe teren propriu, scor 82-61, în returul campionatului precedent, luându-și astfel revanșa pentru manșa tur dezastruoasă.

Dacă în această vară, în pauza competițională, în lotul CSU au apărut nu mai bine de 9 sportive noi (5 straniere și 4 jucătoare autohtone), BCM Danzio a efectuat doar 4 transferuri, trei straniere (sârboaicele Milana Zivadinovic și Milena Marjanovic, respectiv bosniaca Vedrana Kecojevic) și o româncă (Gabriela Nicula).

În lotul timișorencelor se mai află însă o altă sârboaică, Biljana Pesovic, dar și jucătoare din România valoroase, ca Marta Fodor, Tunde Kilin și Adina Stoedin.

Fiecare meci de debut este dificil, trebuie să fim puternici mental, în primul rând, jucăm în deplasare la Timișoara, care nu este o echipă rea.

Cred că suntem mai valoroși decât Danzio, însă trebuie să demonstrăm acest lucru, să ne adaptăm jocului lor, să fim puternici din prima secundă, agresivi în apărare.

Cred că avem o șansă bună la Timișoara, sper să profităm de ea, să jucăm ca o adevărată echipă sâmbătă și să ne întoarcem acasă, la Alba Iulia, cu o victorie.”, a declarat Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia.

minniePiaţa Cetăţii din Alba Iulia e locul unde sâmbătă 21 septembrie, toţi părinţii şi copii curioşi vor avea parte de o super petrecere de stradă animată cu clovni şi cele mai îndrăgite două personaje din lumea Disney.

Da, ai citit bine, Minnie şi Mickey Mouse vin pentru toţi copii cu o serie de surprize şi multă bună dispoziţie.

Mai staţi pe gânduri?

Noi vom fi acolo, în Piaţa Cetăţii începând cu ora 15.30.

Nu uita aparatul de fotografiat, asta pentru simplul motiv că îţi vei dori cu siguranţă o poză cu cele mai dorite şi îndrăgite personaje din lumea DISNEY.

mercedes_benz_masini_epoca_2
foto: comunicatemedia.ro

Peste 30 de maşini de epocă dichisite şi lustruite vor putea fi admirate în acest weekend la Alba Iulia.

Vehiculele sunt produse în perioada 1952-1983 şi vor participa la raliul “Carpaţi Retro”, eveniment inclus în calendarul Federaţiei Internaţionale a Vehiculelor Istorice.

Alba Iulia este punctual final al celei de-a două etape (172 km Rânca – Alba Iulia).

Sâmbătă 07.09.2013, între orele 16.00-18.00 pe esplanada din fata Obeliscului se vor reuni automobilele participante în competiţie alături de vechicule valoroase deţinute de colecţionarii din zonă.

Evenimentul este organizat de Retromobil Club România în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

RCR reuneşte sub Înaltul Patronal al Majestăţii Sale Regelui Mihai I al României, peste 550 de colecţionari de vehicule istorice.

talba_27_iul_net_finalCosmin Nedelcu (MICUTZU) activează în prezent în Cafe DeKo.

Micutzu declară că sursa inspiraţiei lui sunt lucrurile care i se întâmplă în fiecare zi, sau în formularea plină de modestie a actorului:

Eu trăiesc şi inspiraţia se pogoară asupra mea”.

Micutzu se foloseşte foarte mult de improvizaţie, motiv pentru care multe dintre materialele lui sunt inspirate chiar de publicul care vine să-i asculte glumele:

În general, glumele pe care le fac sunt improvizate pe scenă.

Sunt personaje care vin în sala de spectacol şi eu îi văd şi de acolo vine improvizaţia”.

RAUL – la 23 de anişori e unul din cei mai proaspeţi comedianţi din România. Este membru al trupei ARISTOCRAŢII.

Dacă nu face umor pe scenă, o face scriind la săptămânalul de umor Cațavencii, unde este redactor.

Când nu face stând up sau scrie, se ocupă cu a fi fantastic.

Savuraţi un cocktail de comedie cu Micutzu şi Raul în Spaţiile RYMA, sâmbătă, 27 iulie de la ora 21:30.

Preţ bilet: 15 ron.

Informaţii: 0358.566.998 şi 0744.152.748.

masca_patrat_micConsiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, prin Asociaţia Naţională a Surzilor – Filiala Alba organizează la Casa de Cultură a Studenţilor, sâmbătă, 20 iulie 2013, de la ora 15, cea de-a treia ediţie a concursului naţional “Cu mască, fără mască”.

La concurs vor participa surdo-muţi din 30 de filiale ANSR din toată ţara, ne-a informat asistentul social, Monica Ionele.

Concurenţii vor trece de două probe: o mască şi un număr de pantomimă, potrivit costumaţiei şi o costumaţie proprie dintr-o scenetă foarte bine cunoscută publicului larg.

La acest festival, ANSR Alba se va prezenta cu trei concurenţi:

doi concurenţi cu un număr de circ şi o altă concurentă cu costumaţia de “Frumoasa veneţiană”.

ANSR Alba mulţumeşte sponsorilor care contribuie la reuşita acestui eveniment.

(MERCUR SRL, CABINETELE PARLAMENTARE ALEXANDRU PERES SI IOAN DIRZU).

tafis-finalConsiliul Județean Alba, în parteneriat cu Asociația „ArtTrad Valea Frumoasei Sebeș” organizează sâmbătă, 20 iulie, de la ora 19.00, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș un spectacol ce are ca scop valorizarea și promovarea artiștilor amatori din spațiul cultural al județului Alba.

Realizată în cadrul proiectului „Talentele Albei”, această acțiune contribuie, în egală măsură, la diversificarea ofertei culturale din județul Alba, promovând domenii culturale diverse: muzică, pictură, teatru.

Spectacolul de sîmbătă seară va fi susţinut de formaţia de folk Plus Noi, Teatrul Skepsis din Alba Iulia, Celestial Cvartet, Nick Iosub şi Scutierii de Mülhbach.

De asemenea, cu acest prilej, se va organiza şi o expoziţie de desene şi pictură cu lucrări semnate de Geta-Maria Mariş Guju din Alba Iulia.

tmacheta_concert-in-parcPrimăria Municipiului Blaj inițiază la sfârșitul acestei săptămâni un proiect cultural care se va derula pe parcursul a două luni sub titulatura “ Concert în parc”.

Timp de două luni, locuitorii municipiului Blaj sunt invitați sa participe la o serie de concerte în aer liber organizate în parcul situat în centrul orasului.

Genurile abordate vor fi diverse, de la muzica folk la ritmurile actuale sau la folclor.

Succesul înregistrat de concertul organizat în primăvară în Parcul Avram Iancu ne-a făcut să ne gândim la un program mai amplu de manifestari într-un spațiu central, prietenos, cel mai răcoros punct al orașului pe parcursul anotimpului cald”, declară primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Pentru început sâmbătă, 13 iulie, toți blăjenii sunt așteptați să ia parte la o seară de folk în compania unor nume cunoscute pentru iubitorii acestui gen muzical, Adrian Beznă și Vasile Mardare.

Adrian Beznă a organizat de-a lungul carierei sale mai multe festivaluri de folk dar a și cântat alături de alte nume mari ale folkului românesc precum Emeric Imre sau Tatiana Stepa.

Vasile Mardare este originar din Timișoara și s-a remarcat prin activitatea sa de membru în Cenaclul “ Flacăra” sau în Cenaclul “ Și totuși iubirea…”

Accesul publicului la toate evenimentele organizate pe parcursul întregului sezon este gratuit.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook