Tags Posts tagged with "retinut"

retinut

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, pentru conducere fără permis. Acesta obişnuia să conducă autoturismul prin municipiu, fără a poseda permis de conducere, fiind prins de polițiști de patru în ultimele două luni.

În ultimele două luni, tânărul a fost depistat de poliţişti de patru ori, conducând autoturisme pe raza municipiului Alba Iulia. De fiecare dată, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

La data de 06.08.2015, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de D.J.M., de 29 de ani, din Alba Iulia care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, în patru dosare penale.

Fără a deţine permis de conducere, în data de 14 iunie 2015, a condus un autoturism pe strada Alexandru Ioan Cuza, în 19 iunie 2015, a condus un autoturism pe B-dul Republicii, în data de 20 iulie 2015, a fost depistat conducând un autoturism tot pe B-dul Republicii, iar în 31 iulie a fost prins conducând un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu.

Vineri, 7 august, poliţiştii îl vor prezenta pe D.J.M. Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, transmite IPJ Alba.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti, pentru furt de biciclete. Acesta a mai fost cercetat şi condamnat pentru fapte similare.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat şi reţinut în 5 august pe L.P.S. (35 de ani) din Alba Iulia care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, transmite IPJ Alba.

În 28 iulie, în jurul orei 19.30, acesta a pătruns în anexa neasigurată a unui bloc situat pe Budevardul Revoluţiei din Alba Iulia şi a sustras două biciclete de copii.

Ulterior, bărbatul le-a vândut unui cetăţean din Alba Iulia de la care poliţiştii le-au recuperat.

Acesta a mai fost cercetat şi condamnat pentru fapte similare, astfel că va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.

Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Roşia Montană după ce l-a ameninţat pe un concetăţean, i-a distrus gardul imobilului şi a tulburat ordinea publică din comună. Acesta are șapte dosare penale „la activ” pentru fapte de violență.

La data de 2 august, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de N.O.N., de 34 de ani, din comuna Roşia Montană, judeţul Alba, transmite IPJ Alba.

Duminică după-amiaza, în timp ce se afla în localitatea Cărpiniş, acesta a provocat un scandal, l-a ameninţat cu moartea pe un cetăţean şi a distrus gardul împrejmuitor al unei locuinţe.

De altfel, bărbatul este cunoscut cu un comportament violent, fiind cercetat de poliţie, în 7 dosare penale, pentru fapte comise cu violenţă.

N.O.N. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Tânărul în vârstă de 21 de ani din Alba Iulia, reținut pentru furt, a fost arestat preventiv, miercuri, după ce Judecătoria Alba Iulia a acceptat propunerea parchetului. N.D. are antecedente penale şi este cercetat pentru că a sustras aparatură electrică şi alte materiale dintr-o hală din oraş.

Potrivit IPJ Alba, tânărul a fost prezentat miercuri judecătorului din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea făcută de către unitatea de parchet competentă şi a emis, pe numele tânărului, un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit că N. D., de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, este bănuit de comiterea, în data de 13 iunie, a unei infracţiuni de furt, constând în sustragerea, dintr-o hală de confecţii metalice din Alba Iulia, aparatură electrică şi alte materiale (cablu electric), fiind surprins de o patrulă mixtă de siguranţă publică din cadrul Politiei Mun. Alba Iulia.

Tânărul mai este cercetat în alte dosare penale, în sarcina lui reţinându-se faptul că în perioada 2013 – 2014 a pătruns în incinta unor societăţi comerciale şi locuinţe, de unde a sustras mai multe piese auto, aparate electrocasnice, fier beton, panouri electrice, alte bunuri.

foto: botosaninecenzurat.ro

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia – Biroul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări privind documentarea activităţii infracţionale a unui tânăr din municipiul Alba Iulia.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit că N. D., de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, este bănuit de comiterea, în data de 13.06.2015, a unei infracţiuni de furt, constând în sustragerea, dintr-o hală de confecţii metalice din Alba Iulia, aparatură electrică şi alte materiale (cablu electric), fiind surprins de o patrulă mixtă de siguranţă publică din cadrul Politiei Mun. Alba Iulia.

Tânărul mai este cercetat în alte dosare penale, în sarcina lui reţinându-se faptul că în perioada 2013 – 2014 a pătruns în incinta unor societăţi comerciale şi locuinţe, de unde a sustras mai multe piese auto, aparate electrocasnice, fier beton, panouri electrice, alte bunuri.

La data de 23.06.2015, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând ca în data de 24.06.2015 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul fost depus în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Alba.

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat persoana care, în noaptea de 02/03.06.2015, ar fi provocat un incendiu pe terasa unui bar din Alba Iulia. Se pare că bărbatul era sub influenţa alcoolului atunci când a comis fapta. Poliţiştii l-au reţinut şi îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

La data de 09.06.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe P.A., de 57 de ani, din Alba Iulia care este bănuit de comiterea unei fapte de distrugere prin incendiere.

Bărbatul, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat un incendiu la terasa unui bar din municipiul Alba Iulia, în urma căruia au fost distruse 3 scaune şi o masă din plastic precum şi aproximativ doi metri pătraţi de mochetă, prejudiciu ce a fost estimat de reprezentanţii localului public la suma de 2.000 de lei.

Pentru obţinerea de probe în cauză, la data de 09.06.2015, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul persoanei bănuite.

Faţă de P.A. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 10.06.2015, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Marţi, 24 martie 2015, în jurul orelor 2,40 dimineaţa, poliţiştii din Abrud au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal produs la o pensiune din oraş.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Abrud, băut bine, îi ameninţa şi înjura pe cei prezenţi în restaurantul pensiunii.

Tânărul nu s-a liniştit nici la sosirea oamenilor legii, motiv pentru care a fost necesară imobilizarea sa şi conducerea la sediul Poliţiei Orașului Abrud unde i-a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 371 din Codul Penal.

Joi, 19 martie 2015, în urma unui apel prin 112 prin care un cetăţean semnala prezenţa unei persoane suspecte în casa scărilor unui bloc din Alba Iulia, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat în flagrant pe P.I.D., de 49 de ani, din Alba Iulia, în timp ce sustrăgea cabluri din cupru.

Din cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul (cunoscut cu antecedente penale) este bănuit şi de comiterea unui alt furt prin care a cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Se pare că în perioada decembrie 2014-februarie 2015, bărbatul a pătruns, prin efracţie, într-o casă nelocuită situată pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia şi a sustras instalaţia electrică din cupru, mai multe maşini electrice cu acumulatori, o trusă de scule şi alte bunuri.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca vineri, 20 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt” şi „furt calificat”.

Foto: vivafm.ro

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook