Tags Posts tagged with "Publicitate"

Publicitate

SC TOBIMAR CONSTRUCT SRL, Lider de parteneriat, împreună cu partenerii SC GE – COST 2001 SRL și SC 4C RURAL STRATEGIC SRL dorește să sprijine persoanele din Regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) ce îndrăznesc să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale și să acceseze finanțări prin schema Romania Start Up Plus.

Primul pas este completarea acestui chestionar, care ajuta echipa de implementare să evalueze nevoile persoanelor interesate.

Cine se poate înscrie?

• Șomeri

• Persoane inactive

• Angajați

• Nivelul studiilor: învățământ obligatoriu (minim 8 clase)

• Persoane care își au domiciliul în mediul rural sau urban din Regiunea Centru

• Persoane care doresc să inițieze o afacere nonagricolă în mediul urban din Regiunea Centru

Romania Start Up Plus este un apel de proiect prin intermediul căruia se vor acorda finanțări de până la 40.000 de euro pentru înființarea de afaceri nonagricole în mediul urban.

https://www.facebook.com/FORSEDA.Centru/

Etape:

1. Înscrierea: completarea online a formularului „Chestionar privind interesul pentru înființarea de Start UP-uri la nivelul Regiunii Centru – FORSEDA” sau contactează-ne prin e-mail la tobimarconstruct@tobimar.ro

2. Formare antreprenorială (100 de ore): cursurile de formare vor dezvolta competențele manageriale și spiritul inovator ale dumneavoastră

3. Elaborarea planului de afaceri: specialiștii proiectului vor oferii consultanța necesară pentru elaborarea planului de afaceri

4. Concursul planurilor de afaceri: planul de afaceri elaborat este înscris în concurs și susținut în fața unui juriu alcătuit din oameni de succes în domeniul antreprenorial

5. Selectarea planurilor de afaceri (minim 60): afișarea listei câștigătorilor ale căror planuri de afaceri vor primi ajutorul de minimis

29103802_222526768297580_4105806185601251809_n

Beneficii:

• Program de formare antreprenorială -100 ore

• Asistență și consiliere în elaborarea planului de afaceri

• Minim 60 planuri de afaceri selectate spre finanțare

• Până la 40.000 euro finanțare nerambursabilă

• Stagii de practică pentru planurile de afaceri selectate

• Suport și mentorat în gestionarea afacerii

Persoane de contact:

• Județul Alba – Voj Sebastian Daniel, Responsabil Grup Țintă, 0742248501

• Județul Brașov – Rusan Nicoleta, Responsabil Grup Țintă, 0748481891

• Județul Covasna + Harghita – Bădescu Simona, Responsabil Grup Țintă, 0735878288

• Județul Mureș – Iancu Ioan Alin, Responsabil Grup Țintă, 0747090696

• Județul Sibiu – Vulcu Mihai Ioan, Responsabil Grup Țintă, 0747196639

Finalul primei săptămâni din 2015 nu vine cu veşti bune din punct de vedere meteorologic.
Meteorologii au emis, sâmbătă, o informare de ninsori, polei și intensificări ale vântului, valabilă în întreaga țară din această seară până luni noapte, la ora 02,00.
Potrivit Administrației Națională de Meteorologie /ANM/, în intervalul 3 ianuarie, ora 22,00 — 5 ianuarie, ora 02,00, va ninge, în general slab, pe arii extinse în Maramureș, Crișana, Transilvania și Moldova și local în Banat.
În regiunile sudice, la început, vor fi precipitații mixte, ce vor favoriza depunerile de polei, apoi va ninge pe arii restrânse, mai ales în Dobrogea și estul Munteniei. Vântul se va intensifica temporar în toată țara, cu viteze ce vor depăși local 50 km/h, în special în sud-vest și centru.
În zona de munte, ninsorile, izolat mai însemnate cantitativ, vor fi temporar viscolite, iar rafalele de vânt vor avea peste 70-80 km/h.

ANM precizează că, în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, prognoza va fi actualizată.

În perioada de 6-7 decembrie 2014 la Alba Iulia are loc evenimentul „Lumini! Cameră! Publicitate!” ediția a IV-a, organizat de Cercul de Marketing al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Publicul larg șansa de a întâlni lumea publicității aşa cum l-a imaginat de Jean-Marie Boursciot, prin „Noaptea devoratorilor de publicitate”.

În prima zi, la Framm’s vor avea loc workshop-uri tematice şi o expoziție inedită de reclame vechi.

În cea de-a doua zi, la Teatrul Prichindel participanții vor putea asista la o proiecție de reclame şi un spectacolul de improvizații teatrale. Proiecţiile încep la ora 18.00, intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Prima ediție a evenimentului în 2011 la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Coordonatorul proiectului, conf.univ.dr. Andreea Muntean, face câteva precizări: „Pe parcusul celor trei ediții de până acum, publicul albaiulian a fost pus la curent cu universul publicității, putând viziona reclame pe teme precum Men vs. Women, Food & Drinks, Evoluţia publicităţii în România, reclame emoționale, topuri diverse și reclame cu animale. Ediţia a treia a fost prima în cadrul căreia s-au desfăşurat două workshopuri pentru studenţi, elevi şi public interesat. S-a vorbit despre „Strategia unui brand de succes“, susţinut de Alexadra Rusu, Client Service Director la Sympas Advertising Cluj, şi “Video-ul în comunicarea online“, susţinut de Marius Roşu, Creative Partner la GAV. În cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, din anul 2009 îşi desfăşoară activitatea Cercul de Marketing. Membri Cercului sunt studenţi ai specializării Marketing și nu numai, pasionaţi de acest domeniu. Printre activităţile desfăşurate de către aceştia se numără: vizite de lucru la companii şi agenţii de publicitate, realizarea de studii de piaţă, organizarea de workshop-uri pe diferite teme cu invitaţi din mediul de afaceri local”.

foto: realitatea.net

Agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliție Vințu de Jos au fost sesizați, duminică, prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie din comuna Vințu de Jos, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, l-a găsit pe tatăl său, spânzurat, într-o anexă gospodărească a imobilului unde acesta locuieşte.
La faţa locului, poliţiştii au stabilit că persoana decedată se numeşte B. A., de 74 de ani, din comuna Vințu de Jos, județul Alba.
Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit că, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență sau înțepături.
Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, în vederea efectuări necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

foto: gzt.ro

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DJ 106 E, între localităţile Dobra şi Şugag, s-a produs un accident rutier.
Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că D.I., de 56 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea o motocicletă în direcţia Dobra– Şugag, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra acesteia, răsturnându-se în afara carosabilului.
În urma accidentului motociclistul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate.

Comisia instituită la nivelul Primăriei Alba Iulia a finalizat procedura de evaluare a cererilor de înscriere a copiilor în cele două creşe din municipiu. Modul de repartizare al copiilor s-a realizat în conformitate cu prevederile Legii 263/2007 şi anume, în ordinea datei de depunere a cererilor, în limita locurilor disponibile aprobate. Au fost analizate şi aprobate un număr de 80 de dosare.
Din data de 8 septembrie Creşa Ampoi îşi va incepe activitatea, urmând ca şi Creşa 1 Cetate să îşi desfăşoare programul normal din a doua parte a lunii septembrie. Pentru creşa din Cartierul Cetate mai sunt necesare achiziţia de materiale didactice, dar şi completarea personalului.
“Odată ce toate semnalele au indicat necesitatea unei creşe în cartierul Cetate, pentru noi acest lucru a devenit o prioritate. Am reuşit să finalizăm aceasta investiţie şi să asigurăm cele mai bune condiţii pentru copii, transformând în mod eficient o clădire care a avut o altă destinaţie, folosind tot ce e mai bun în toate etapele de lucru. Pe cât de repede ne-am mişcat noi, pe atât de mult ne-au încurcat instituţiile statului şi dispoziţiile guvernului în angajarea personalului necesar. În final, ne-am asumat totul şi am făcut în aşa fel că părinţii şi copiii sa beneficieze de o investiţie atât de aşteptată, în vremuri care-ţi condiţionează angajarea de personal într-o creşă.” a dcelarat Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia.
Situaţia financiară a investiţiilor la noua creşă indică un total de 1 478 569,88 lei bani destinaţi lucrărilor de modificare a destinaţiei spaţiului cu o suprafaţă desfăşurată de 912 mp. La această sumă se adaugă totalul dotărilor interioare (saltele, haine de pat, mobilier, aparatură electrocasnică, jaluzele, echipamente IT etc.) de aproximativ 215 000 lei.

Poliţiştii Postului de Poliţie Sîncel, l-au depistat pe un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Sîncel, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Avram Iancu din comună, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Poliţiştii au întocmit pe numele său dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Peste 3.000 de elevi din județul Alba vor beneficia în acest an de ghiozdane dotate cu toate rechizitele necesare pentru a păși cu dreptul în primul lor an ca învățăcei. Proiectul „Primul Ghiozdan” inițiat de Consiliul Județean Alba a început deja să prindă contur, asta după ce la CJ au ajuns toate ghiozdanele.
Proiectul se află la cel de-al doilea an iar valoarea contractului, câştigat prin licitație de o firmă din Baia Mare, se ridică la suma de 103.798 lei pus TVA.
Anul acesta vor beneficia de ghiozdane elevii 3.260 înscrişi în clasa pregătitoare.
Scopul acestui proiect este sprijinirea şcolarilor în vederea accesului egal şi sporit la educaţie, precum și crearea unui instrument eficient împotriva fenomenului de abandon şcolar și de stimulare a elevilor, fără discriminare.
Beneficiarii programului „Primul ghiozdan” vor fi toţi elevii înscrişi în clasa pregătitoare la unităţile de învăţământ de pe raza judeţului Alba, atât din mediul rural, cât şi urban, fiecare şcolar urmând să primească la început de an şcolar câte un ghiozdan ce va conţine un set de rechizite constând în: caiet tip I; caiet A5, 48 file – matematică; caiet desen A4; creion HB; stilou; creioane colorate; radieră; riglă 20 cm; penar neechipat, valoarea totală fiind de 50 lei/ghiozdan.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook