Tags Posts tagged with "prelungit"

prelungit

jandarmiJandarmeria Alba atrage atenţia că petrecerile cu caracter privat pot atrage răspunderea contravenţională a organizatorilor.

În urma unui chef prelungit, alt cetăţean din Cugir a fost sancţionat de jandarmi.

Fapta a fost semnalată în jurul orei 04.00 prin apel la 112, iar vinovatul  – Andrei D., în vârstă de 28 de ani – a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 400 de lei.

Pentru prevenirea acestor fapte reamintim cetăţenilor că fapta de tulburare a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larmă  se sancţionează cu amendă de la 200 la 1.000 lei.

De asemenea, atragem atenţia că organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în mediul urban, în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei.„, a declarat Maior JURCOVEŢ COSMIN – Ofiţer Sp. Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu Publicul al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba.

spital siglaÎncepând de joi, 23 mai, Cabinetul de psihiatrie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, situat în Ambulatoriul de specialitate de pe strada Muşeţelului, va funcţiona cu program prelungit, 10 ore şi jumătate.

În acest fel medicii specialişti pot asigura necesarul de reţete pentru pacienţii cu boli cronice.

Solicitare către CAS Alba

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a trimis Casei de Asigurări de Sănătate Alba o adresă prin care solicita prelungirea programului la Cabinetul de psihiatrie din cadrul Ambulatoriului de specialitate al Spitalului cu încă trei ore şi jumătate.

Ghorghe Feneșer, Prefectul județului Alba, a declarat în urmă cu câteva zile că a purtat discuții cu medicii psihiatrii și reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Alba pentru soluționarea situației dificile din acaestă Secție.

Soluțiile prezentate de acesta presupuneau însă schimbări majore în modul în care bolnavii puteau să își procure medicamentația.

Am solicitat o prelungire a programului la acest cabinet pentru a soluționa necesitățile pacienților cu boli psihiatrice cronic din județul Alba, în conformitate cu normele medicale.

Pacienții trebuie să știe că vor beneficia și de acum înainte de rețete fără a fi nevoiți să facă alte drumuri la medicul de familie sau să plătească consultația”, a explicat Nicoleta Coșarcă, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba.

Reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Alba au soluționat cererea Spitalului și au anunțat că modificarea este validă chiar din aceaşi zi.

Soluția propusă de Spitalul Județean de Urgență Alba a fost acceptată deoarece este în conformitate cu legislația.

Pentru a asigura necesarul consultațiilor și a prescripțiilor pentru pacienții cu diagnostic de boală cronică din județul Alba, medicii Secției de psihiatrie au considerat suficiență prelungirea programului cu trei ore și jumătate.

Aceasă modificare este valabilă începând chiar din data de 23 mai”, a spus medicul Gheorghe Muntean, director executiv al Casei de Asigurări de Sănătate Alba.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook