Tags Posts tagged with "politistii"

politistii

radar-politia-rutiera

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru – Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7 Săliştea – Şibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş -Petreşti – Săsciori – Daia Romana

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud – Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

foto: ziaruloval.ro

Vineri, 17 aprilie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au depistat ţi reţinut un tânăr pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Este vorba de B.I.S., de 25 de ani, din Blaj, pe numele său fiind un mandat emis de Tribunalul Alba la data de 10 aprilie 2015.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată, deţinere de droguri de risc pentru consum propriu şi import de droguri de risc.

B.I.S. a fost depus în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

Poliţiştii aiudeni au identificat un bărbat din Rădeşti, bănuit de comiterea unui furt din locuinţa unui concetăţean. Luni, 23 marie 2015, a fost identificat L.A., de 59 de ani, din Rădeşti, care se pare că a pătruns în locuinţa unui cetăţean din comuna Rădeşti şi a furat bijuterii din aur, a căror valoare a fost estimată de păgubit la 2.000 de lei.

Hoţul a amanetat o parte din bijuterii la o societate de profil din municipiul Aiud.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt.

Vineri, 23 ianuarie 2015, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu cu Simion Bărnuțiu din Blaj a avut loc un accident rutier.

Polițiștii au constatat că şoferul Z.I.C., de 29 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de mers înapoi împrejurare în care a surprins și accidentat pe o femeie în vârstă de 65 de ani, din Blaj, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

Femeia accidentată a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu era sub influența alcoolului.

Poliţişti continuă cercetările.

Foto: arhivă

În perioada 24 decembrie 2014-5 ianuarie 2015 poliţiştii din Alba au fost s-au aflat pe teren, reuşind să păstreze un climat liniştit în perioada sărbătorilor de iarnă.

În perioada amintită au acţionat zilnic peste 150 de poliţişti, care au participat la asigurarea ordinii şi liniştii publice, combaterea infracționalității şi prevenirea accidentelor rutiere – se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Comparativ cu perioada similară a anului trecut, în perioada sărbătorilor de iarnă 2014-2015, s-au înregistrat cu 35 % mai puţine accidente rutiere decât în perioada sărbătorilor de iarnă 2013- 2014.

Poliţiştii au constatat 17 infracțiuni la regimul materiilor explozive, cu 4 mai multe decât în perioada sărbătorilor de iarnă 2013 – 2014 şi 21 de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, cu 8 mai multe decât în perioada 24 ianuarie 2013 – 5 ianuarie 2014.

Din punctul de vedere al combaterii infracţionalităţii, în cele 14 zile, polițiștii din Alba au identificat 60 de persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, cu 19 mai multe decât în perioada similară a anului trecut.

În total, poliţiştii din Alba au aplicat 863 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 120.814 lei, cele mai multe pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 (188) şi a prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice (164).

Poliţiştii de la rutieră şi ordine publică au acţionat, în sistem integrat, în stradă, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care au încălcat legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice sau au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

Conform IPJ Alba, comparativ cu perioada similară din anii 2013 – 2014, s-au înregistrat scăderi în ceea ce priveşte toţi indicatorii rutieri, numărul accidentelor diminuându-se cu 35 %, iar al persoanelor rănite cu 47 %. În urma accidentelor produse în judeţul Alba nu au fost înregistrate pierderi de vieţi omeneşti.

Au fost reţinute, în vederea suspendării, 19 permise de conducere, din care 4 pentru consum de alcool.

Pentru zilele următoare, în care vor fi organizate ceremonii religioase ocazionate de Sărbătoarea Botezului Domnului şi Sfântul Ion, angajaţii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba vor fi pe teren pentru a asigurea liniştea şi siguranţa cetăţenilor pe şoselele şi în localităţile judeţului.

Poliţiştii din Alba desfăşoară cercetări pentru identificarea unor persoane care au comis un jaf la o benzinărie în municipiul Blaj.

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, la ora 02.02, printr-un apel prin 112, poliţia a fost sesizată că angajata unei staţii de carburanţi din municipiul Blaj a fost agresată de persoane necunoscute.

Autorii jafului au plecat cu o importantă sursă de bani.

Poliţiştii de investigaţii criminale şi criminaliştii au stabilit că în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2014, în jurul orelor 01.50, 4 persoane necunoscute, profitând de faptul că angajata staţiei de carburanţi a ieşit din incintă, au imobilizat-o şi au sustras dintr-un seif suma de 22.400 lei, bani proveniţi din încasări.

Poliţiştii continuă cercetările.

Poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea au identificat miercuri, 8 octombrie, un tânăr în vârstă de 27 de ani din comună, care este bănuit că a furat un hidrofor.

Furtul a fost sesizat în ziua de 2 octombrie a.c.

Din cercetările poliţiştilor rezultă că A.C.V. a sustras un hidrofor din anexa unei locuinţe neasigurate în Săliştea Deal.

Prejudiciul este estimat la 200 de lei, dar hidroforul a fost recuperat de poliţişti.

Poliţiştii continuă cercetările.

Foto: www.instalatia.ro

Marţi, 16 septembrie 2014, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2014, persoane necunoscute au pătruns în incinta unui imobil, de unde au sustras o cantitate de deşeuri feroase.

Din locuinţa respectivă a fost sustrasă cantitatea de 150 kg deşeuri feroase.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, stabilindu-se că se numeşte Nicolae S., de 31 de ani, din municipiul Sebeş.

Cantitatea de fier a fost recuperată de poliţişti.

În cauză cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 229, al. 1, lit. d si al. 2, lit. b din Codul Penal.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook