Tags Posts tagged with "petrecere"

petrecere

Duminică, 6 septembrie, la Limba va avea loc cea de a XLVII-a ediție a sărbătorii ”FIII Satului”, un eveniment ce a devenit deja o tradiție, fiind organizat la începutul lui septembrie deaproape o jumătate de secol. Este momentul în care la Limba fiii satului revin acasă într-un loc sfințit și care se mândrește ca o vatră păstrătoare de gintă dacică, sortită, de-a lungul veacurilor, tumultului schimbării.

Veșnicia s-a născut la sat, spunea Lucian Blaga. Acest lucru este adevărat deoarece satul este inima și sufletul poporului. Dacă sunteți iubitori ai naturii, cu siguranță veți fi uimit de felul în care acesta se unește cu omul, aici, în satul Limba. FIII satului este pentru limbeni ziua în care se adună toţi cei plecaţi prin ţară, să se întâlnească, să-şi petreacă şi să strângă legăturile cu oamenii din sat şi locurile natale Ca în fiecare an, programul evenimentului conține diverse manifestări pentru toate vârstele și vă invităm să vă alăturați Fiilor satului, să cinstim împreună vatra părintească”, declară Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud.

Programul evenimentului este următorul:

09:30-Întâlnirea fiilor satului la Biserică și participarea la slujba de duminică
12:00 -Te Deum laMonumentul Eroilor-parastas de pomenire
12:30-Imnul, acordare de diplome, depuneri de coroane, alocuțiuni, stand expoziție lansare de carte scriitorul Ovidiu I. Bucur
13:30-Jocuri sportive distractive dedicate copiilor pe terenul de fotbal
14:00-Meci tradițional de fotbal DEALUL cu DINJOSUL-pe terenul de fotbal ”Nicu Muntean”
16:00 -Dialog între fiii satului în locația PRUND
18:00-Spectacol folcloric susținut de Ansamblul folcloric ”Doina Mureșului” din Ciugud pe scena din Prund
20:30-Foc de tabără
Organizatorii evenimentului sunt Primăria și Consiliul Local al comunei Ciugud, parteneri fiind Parohia Ortodoxă Limba și Asociația Limbenii.
Vă așteptăm cu drag, pentru a fi împreună la ceas de sărbătoare!

Elevii Liceului Teoretic Teiuş au pretrecut în cadrul proiectului „Împreună de Halloween”, iniţiat de cadrele didactice ale claselor pregătitoare B – Adina Vântu – şi a III-a B – Ionela Verdeş, de la Liceul Teoretic din Teiuş în săptămâna 27-31 octombrie 2014.

Aşa cum cere tradiţia anglo-saxonă, sărbătoarea de Halloween a avut loc în data de 31 octombrie 2014. Elevii celor două clase s-au costumat în tot felul de personaje specifice Halloween-ului, au vizionat un filmuleţ despre această sărbătoare, au dansat şi s-au distrat. Organizatorii ne anunţă că nu a lipsit melodia „Nu mi-e frică de Bau-Bau!” – una din melodiile favorite ale celor mici.

Elevii clasei pregătitoare B au organizat o paradă a costumelor cu specific de Halloween, iar elevii clasei a III-a B au prezentat celor mici o scenetă intitulată „Ne daţi sau o-ncurcaţi?”. Toţi au fost răsplătiţi cu dulciuri.

La final toţi copii au primit diplome de… Halloween.

minniePiaţa Cetăţii din Alba Iulia e locul unde sâmbătă 21 septembrie, toţi părinţii şi copii curioşi vor avea parte de o super petrecere de stradă animată cu clovni şi cele mai îndrăgite două personaje din lumea Disney.

Da, ai citit bine, Minnie şi Mickey Mouse vin pentru toţi copii cu o serie de surprize şi multă bună dispoziţie.

Mai staţi pe gânduri?

Noi vom fi acolo, în Piaţa Cetăţii începând cu ora 15.30.

Nu uita aparatul de fotografiat, asta pentru simplul motiv că îţi vei dori cu siguranţă o poză cu cele mai dorite şi îndrăgite personaje din lumea DISNEY.

164475_542077925839969_1958826005_nAsociaţia RYMA are onoarea să anunţe primul party major după revenirea la terasă a echipei RYMA: ALI NASSER va fi gazda serii de vineri 26 iulie şi vă provoacă la o megapetrecere până la răsăritul soarelui!

Încălzirea va fi asigurată de ECOS, care îşi va lua rămas bun de la prieteni cu o petrecere epică după o vacanţă acasă în România.

Marius Paul (aka DJ MaPaX) va încheia noaptea cu un stil Electro-House & Progressive House ce ne va ţine în picioare până la limonada de dimineaţă!

Terasa RYMA este acoperită, deci evenimentul va avea loc indeferent de vreme! Preţ bilet: 10 ron.

Ali Nasser este, fără îndoială, unul dintre cei mai talentaţi tineri artişti ai muzicii electronice româneşti. Apreciat de foarte mulţi DJ-i străini de calibru, Ali Nasser este deseori solicitat la unele din cele mai importante evenimente de muzică electronică din lume, cunoscând, în acelaşi timp, şi un succes foarte mare în postura de producător.

Ali Nasser, libanez la origini, s-a stabilit în România în ’90. Pasiunea sa faţă de muzică a început din copilărie, de când a luat lecţii de pian. Împreună cu fraţii săi, Hasan şi Sultan (The Grooveoholics, Sunday People, Blanosz ) a început să se joace în producţiile audio încă din ’96, încurajat fiind de aceştia, iar în ’98 a avut prima petrecere în calitate de DJ la Web Club din Bucureşti.

A continuat concentrându-se atât asupra carierei de producător cât şi celei de DJ, pentru care pasiunea devenea din ce în ce mai profundă. În 2003, din postura de producător la Yama Studios, un studio de producţie audio în publicitate, învaţă multe despre producţie şi mai ales cum să lucreze ca un profesionist. În tot acest timp a continuat să mixeze la diferite evenimente şi petreceri, sound-ul său fiind undeva între deep house, tech house cu influenţe funky-minimaliste.

Sfârşitul lui 2004 a fost culminant în viaţa lui Ali, reuşind să se afirme şi să mixeze alături de nume deja cunoscute: Raresh, Demos, Marika, Pagal sau Rosario Internullo. A fost invitat să mixeze prin toata tara, de amintit fiind Bucuresti, Constana, Mamaia, Bacau, Galati, sau Cluj.

In ultima parte a anului 2006, Ali pune pe picioare un proiect dedicat muzicii deep, numit Flow Motion – o serie de petreceri ce aveau loc în fiecare duminică. Gazda primelor seri Flow Motion a fost Loggia Bucureşti. La premiile Nights.ro din 2006, Ali Nasser ocupă poziţia cu numărul 4 în topul celor mai importante ascensiuni în acel an.

Anul 2007 îi aduce warm-up-ul pentru Toni Rios în Kristal Glam Club şi warm-up-ul pentru Pier Bucci în club Session, al cărui rezident a fost. Împreună cu LuminaL (aka Hasan & Rolf), Ali este fondator al labelului Mobydeep.

A mixat în cadrul Sunwaves 2 şi 3 Festival, iar în 2007-2008 vin gig-uri alături de DJ Sneak, Bill Patrick, 2000 and one, Kreon & Lemos, Toni Rios, Nick Curly şi Markus Fix. Tot acum, Ali a lansat un remix al piesei „Woman’s Key” la labelul german be_chosen. De asemenea, a semnat şi cu Supernature Recording, unde a lansat un remix la piesa lui Nick Curly – On My Way. EP-ul său intitulat Get away, a fost lansat la Derivat Recordings.

La sfârşitul lui 2008, mixează în faţa unui Kristal plin, în deschiderea lui Sneak, artist ce avea să devină un fan al tânărului Ali Nasser.

În ultimii 2 ani au apărut în programul său şi gigurile internaţionale, care l-au purtat pe Ali în Flex şi Mnml Viena, Flexbar Amsterdam, Underground Ibiza, Corvinteto Budapesta, Kolonie Nijmegen sau Libary Frankfurt.

La începutul lui 2009, Ali Nasser este invitat la Winter Music Conference, din Miami, dar nu poate ajunge la eveniment, din cauza unor probleme cu viza. Tot în această periodă, realizează o piesă foarte apreciată, atât în ţară cât şi în străinătate: „Omul care nu se duce”. La premiile din 2009, Ali a ocupat locul 29 în topul celor mai buni DJ-i din România.

O simplă privire pe profilul de myspace al lui Ali Nasser spune totul despre tânărul artist. Zeci de piese şi remixuri lansate până acum, colaborări cu artişti ca Audiofly, Nick Curly, Lemos sau Bearweasel şi o agendă încărcată cu gig-uri în ţară şi străinatate sunt lucrurile cu care Ali Nasser se poate laudă, pe bună dreptate.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook