Tags Posts tagged with "parcata"

parcata

foto: tecuci.eu
foto: tecuci.eu
foto: tecuci.eu

Poliţiştii din Aiud, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unei infracțiuni de distrugere, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 22.10.2013.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în noaptea de 21/22.10.2013, N.I., de 55 de ani, din Aiud, folosind un obiect ascuţit, a zgâriat un autoturism ce era parcat în spatele unor blocuri de locuinţe de pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud, prejudiciul estimat pe persoana reclamantă fiind de 2.000 lei.

Faţă de N.I. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

foto: bihon.ro
foto: bihon.ro
foto: bihon.ro

Poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că A.E.M., o tânără de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce circula cu un motoscuter neînmatriculat pe strada Cabanei din Alba Iulia, din cauza neatenţiei a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în faţa unei locuinţe.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că în momentul producerii accidentului era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare de  0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de mopedistă au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere unui autovehicul neînmatriculat.     

foto: adiochisinau.md
foto: adiochisinau.md
foto: adiochisinau.md

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Ciocârliei din municipiul Sebeş, s-a produs un accident soldat cu pagube materiale iar conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier.

La scurt timp de la sesizarea faptei, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş au reuşit identificarea autoturismului şi a conducătorului auto care a provocat accidentul, acesta fiind C.L., de 31 de ani, din comuna Balcani, judeţul Bacău.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce era parcat în afara părţii carosabile.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are  o îmbibaţie alcoolică de peste limita legală” şi „părăsirea locului accidentului”.

accident-semnPoliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au identificat pe M.R.I., de 38 de ani, din Alba Iulia care la data de 15.05.2013, în timp ce conducea un autoturism într-o parcare situată pe raza municipiului Alba Iulia, a acroșat şi avariat un autoturism parcat după care a părăsit locul accidentului fără a anunţa pe nimeni despre producerea acestuia.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în momentul producerii accidentului, M.R.I. avea permisul de conducere anulat, motiv pentru care pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având permisul de conducere anulat şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni.

foto: cugetliber.ro
foto: cugetliber.ro
foto: cugetliber.ro

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea furtului unui autovehicul, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa zilei de 09.05.2013.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 08.05.2013, în jurul orelor 23,00, C.C.M., un tânăr de 24 de ani, din municipiul Aiud, a sustras autoturismul Dacia 1305, aparţinând unui cetăţean din Aiud, care era parcat pe strada Transilvaniei din Aiud, descuiat şi cu cheile în contact.

Tânărul, care nu posedă permis, a condus autoturismul pe străzile din Aiud ocazie cu care l-a avariat uşor, după care l-a abandonat nu departe de locul din care  l-a sustras şi unde a fost găsit de poliţişti în dimineaţa zilei de 09.05.2013.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 08/09.04.2013, autoturismul a fost condus prin municipiul Aiud şi de D.C.A., un tânăr de 24 de ani, din Aiud, prieten cu C.C.M., care nu este nici el posesor de permis de conducere.

Pe numele lui C.C.M., poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului produs ca urmare a unei infracţiuni  iar faţă de D.C.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Foto: svnews.roLa data de 02.04.2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Teiuş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 22.03.2013.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 21/22.03.2013,  O.V., de 22 de ani, împreună cu P.I.A., de 19 ani, ambii din Teiuş, au demontat şi sustras roţile din faţă a unui autoturism parcat pe strada Ştefan cel Mare din Teiuş.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Cu ocazia extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 23/24.03.2013, cei doi suspecţi, împreună cu un minor de 16 ani, din Teiuş,  au pătruns în curtea unui imobil nelocuit din Teiuş, de unde au sustras o sobă metalică, un cazan din fontă şi o plită metalică.

În acest caz, poliţiştii au reușit recuperarea prejudiciului în proporţie de 50 %.

Faţă de toţi suspecţii, poliţiştii au întocmit acte premergătoare  sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook