Tags Posts tagged with "organizatia"

organizatia

Duminică, 28 septembrie 2014, de la ora 12.00, lângă Alba Iulia, în Poligonul Jandarmeriei din Miceşti, are loc a XIII-a ediţie a evenimentului „Tropote în Ţara Vinului”.

Evenimentul este realizat de Organizaţia de Tineret ACL Alba Iulia.

Principalul moment al zilei este concursul hipic care se va desfăşura pe două secţiuni: viteză şi tracţiune.

Organizatorii vor oferi premii şi cadouri participanţilor, iar ocupanţii podiumului vor fi recompensaţi cu importante premii în bani şi cereale.

Ca o surpriză, organizatorii au gândit un concurs pentru public şi concurenţi.

Nu va lipsi muzica populară: este vorba de interpreţii de muzică populară Sava Negrean Brudaşcu, Bogdan Toma, Oana Carmen Bozga şi Codru de România, dar şi Ansamblul de dansuri populare Alba Carolina.

logo_TDL-ALBANoua echipă de conducere a Organizaţiei de Tineret a PDL Alba Iulia va fi aleasă în data de 31 Octombrie, ora 18:00, în Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor (cetate) unde sunt aşteptaţi un număr de aproximativ 100 de membrii de partid din municipiu.

Favorit pentru funcția de președinte al organizației este Bogdan Păunescu, iar înscrierile sunt deschise membrilor aspiranţi la o funcţie în cadrul viitorului birou de conducere până în data de 30 Octombrie, ora 12:00.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook