Tags Posts tagged with "oferte"

oferte

liga1betanoLIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL (LPF), titulara drepturilor media aferente meciurilor de fotbal din Campionatul Național Liga 1 Betano, aduce la cunoștința tuturor operatorilor de servicii de radiodifuziune din România intenția de a cesiona drepturile de transmisie radio aferente meciurilor din Campionatul Național de Fotbal Liga 1 Betano – sezonul competițional 2018-2019.

Ofertele operatorilor de servicii de radiodifuziune vor fi depuse la sediul LPF din București, str. Al. Vitzu nr. 2A, sector 5, orele 10.00 – 16.00, de luni până vineri, în intervalul 8 ianuarie 2018 – 12 ianuarie 2018.

Criterii de calificare a ofertelor:

- Operatorul de servicii de radiodifuziune să îndeplinească toate condițiile necesare funcționării, în conformitate cu legislația aplicabilă.

Dovada îndeplinirii acestei condiții se va face prin depunerea unei declarații pe propria răspundere în acest sens, semnată de reprezentantul legal al respectivului operator.

- Operatorul de servicii de radiodifuziune va asigura toate condițiile tehnice necesare transmisiunii radio corespunzătoare a meciurilor de fotbal și va asigura prezența unui comentator sportiv la disputarea fiecărui meci de fotbal în vederea realizării unei transmisii live a respectivului meci, pe o perioadă de minim 12 minute (continuu sau în fracții de transmisiune, în funcție de formatul emisiunilor sportive ale postului respectiv).

Dovada îndeplinirii acestei condiții se va face prin depunerea unei declarații pe propria răspundere în acest sens, semnată de reprezentantul legal al respectivului operator.

- Postul radio aparținând operatorului de servicii de radiodifuziune dispune de acoperire de minim 90% a teritoriului României.

Dovada îndeplinirii acestei condiții va fi făcută printr-o certificare emisă de autoritățile abilitate.

Criteriul de departajare a ofertelor declarate calificate este prețul cel mai ridicat.

Comisia de realizare a procedurii din cadrul LPF va stabili ofertele calificate și va desemna operatorul câștigător al procedurii, urmând ca LPF și operatorul desemnat câștigător să încheie contractul de cesiune a drepturilor de transmisie radio aferente meciurilor din Campionatul Național de Fotbal Liga 1 Betano – sezonul competițional 2018-2019.

lpfLiga Profesionistă de Fotbal (LPF) este o structură sportivă a tuturor cluburilor profesioniste din România care evoluează în primul eşalon fotbalistic – Liga I.

Ideea înfiinţării acestei federaţii este veche şi determinată de necesitatea organizării competiţiei supreme a fotbalului din orice ţară, care este campionatul naţional. România nu a făcut excepţie de la această regulă de bază a fotbalului internaţional şi a acţionat în consecinţă.

Sub o altă denumire, în ziua de 5 octombrie 1970, cluburile primei ligi de atunci – Divizia A – s-au organizat într-o formulă care se dorea profesionistă, într-un stat care clama amatorismul. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal de la acea vreme şi conducător al delegaţiei ţării noastre la Campionatul Mondial din Mexic, Mircea Angelescu iniţiază formarea Colegiului Divizionar A, pe care-l şi conduce. Timp de 17 ani, respectivul Colegiu nu are, practic, o activitate notabilă, fiind asimilat FRF.

După Revoluţia din decembrie 1989, fotbalul profesionist din România evoluează efectiv şi astfel apar Liga Echipelor Divizionare A, Liga Naţională de Fotbal şi, în cele din urmă, Liga Cluburilor Profesioniste.

Pe 10 octombrie 1992, numele forului fotbalistic care strânge toate cluburile de prim eşalon se schimbă în Liga Profesionistă de Fotbal a Diviziei A, urmând ca, din 22 ianuarie 1993, numele să devină Liga Profesionistă de Fotbal a României, având în Mircea Angelescu primul preşedinte.

Pe 30 septembrie 1996, Mircea Angelescu este înlocuit, la final de mandat, de Dumitru Dragomir, votat ca preşedinte al LPF.

În ziua de 14 noiembrie 2013, Gino Iorgulescu este ales, prin vot secret al conducătorilor celor 18 cluburi din Liga I, în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Restaurantele din Alba Iulia oferă un meniu bogat şi surprize pentru cei care doresc să sărbătorească trecerea dintre Ani în oraşul Alba Iulia…

Restaurantul Hotelului Cetate propune un meniu bogat, cu mâncare românească şi internaţională.

Menţionăm doar Festinul anului Nou:
Ruladă de purceluş de lapte asezonat cu cartofi sote şi murături de casă
Open Bar (băuturi la liber)

Preţul unui meniu de persoană: 230 lei
Telefon: 0258.811.780.

La Hanul cu Berze – Sala Traian, Revelionul va fi petrecut cu mâncare bună şi Open Bar

Ambianţa va fi întreţinută de celebra interpretă Minodora la Maxim.

Preţul unui meniu: 225 lei.
Tel: 0746.850.223 sau 0728.329.863.

La Pub 13, în spaţiul generos al Cetăţii Alba Iulia, invitaţii au la dispoziţie o gamă generoasă de mâncare şi băuturi.

Felul principal cuprinde muşchiuleţ de porc învelit în bacon şi curcan umplut cu gorgonzola şi nuci pecan, acompaniat de cartofi gratinaţi. De asemenea, tort de ciocolată, fructe şi snacksuri, ciorbă a la grec.

De asemenea invitaţii beneficiază de open bar.

Preţ: 200 lei de persoană
Telefon 0728.44.44.15.

parc
foto: impactingorj.com

În primăvara acestui an, consilierii judeţeni au aprobat Acordul – cadru de cooperare pentru implementarea în 2013 a Programului „Alba Urban 2011” – componenta Parcuri de fitness în aer liber, ca urmare a semnalelor pozitive obţinute în anii anteriori când au fost realizate trei astfel de parcuri în Blaj, Cugir şi Zlatna.

Bugetul alocat pentru parcurile de fitness ce vor fi amenajate în Aiud, Ocna Mureş şi Teiuş se ridică la 135.000 de lei.

Consiliul Judeţean alocă pentru fiecare parc suma maximă de 45.000 de lei, cu TVA.

În fiecare dintre cele trei oraşe vor fi montate câte două loturi de echipamente de fitness – un lot conţinând seturi a câte 10 echipamente fitness pentru adulţi şi un lot conţinând seturi a câte un echipament fitness pentru persoane cu dizabilităţi.

Echipamentele de fitness vor putea fi folosite în mod gratuit.

Marius Alexandru

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook