Tags Posts tagged with "moped"

moped

Un minor în vârstă de 15 ani din Sâncel și un bărbat de 31 de ani din Jidvei s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși de polițiștii din Alba conducând un autoturism și un moped, fără a poseda permis de conducere.

La data de 30 iulie, ora 18.45, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-au depistat pe B.C.D., de 31 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un moped, pe raza localităţii Bălcaciu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de mopedist a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 17.03.2015, ora 14.52, poliţiştii Postului de Politie Sâncel, în timp ce desfășurau activităţi de control al traficului rutier pe raza comunei, l-au depistat un minor în vârstă de 15 ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism.

Şi în acest caz, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

foto: giurgiuonline.net

Marţi, poliţiştii din Noşlac, l-au depistat pe C.D.C., de 18 ani, din comuna Noşlac, care circula cu un moped prin comună, fără a poseda permis de conducere.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că mopedul condus de tânăr nu este înmatriculat în circulaţie şi i-a fost încredințat, pentru a fi condus de drumurile publice, de către H.C.O., de 32 de ani, din aceeaşi comună, care avea cunoştinţă de faptul că C.D.C. nu deţine permis de conducere.
Faţă de C.D.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar faţă de H.C.O. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu deţine permis de conducere.

foto: adevarul.ro

Duminică seara, Ş.A., de 35 de ani, din Noşlac, în timp ce circula cu un moped pe o stradă pietruită din Noşlac, a pierdut controlul asupra acestuia şi a căzut.
În urma accidentului mopedistul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Aiud unde a primit îngrijiri medicale.
Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

foto: giurgiuonline.net

Miercuri dimineaţă, poliţiştii rutieri din Teiuş l-au identificat pe S.D., de 42 de ani, din comuna Stremţ, care conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

Miercuri, poliţiştii din Cugir l-au depistat pe un minor în vârstă de 15 ani, din Cugir, în timp ce conducea un moped, pe strada Nicolae Bălcescu din Cugir, fără a poseda permis de conducere. Faţă de minor cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, l-au depistat pe un tânăr de 29 ani, din comună, în timp ce conducea un moped, pe raza localităţii Bălcaciu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Faţă de tânăr cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

foto: gzt.ro

Sâmbătă seara, S.V., de 42 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce circula cu un motoscuter între localitățile Totoi și Sîntimbru, a pierdut controlul aspra acestuia și a căzut. În urma accidentului mopedistul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedistul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar în urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Față de S.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Miercuri poliţiştii din Sebeş au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe DC 50, pe raza comunei Gârbova.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Gârbova, în timp ce circula cu un moped de DC 50, în direcţia Gârbova – Cărpiniş, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra mopedului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiul Hunedoara.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.
Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook