Tags Posts tagged with "miscare"

miscare

Cu siguranţă, toată lumea a auzit de acest concept, însă adevăratele noastre probleme nu constau în a cunoaşte, ci în a face ceva în acest sens. Deşi suntem conştienţi de beneficiile pe care practicarea sportului le aduce în viaţa noastră, refuzăm să punem mai mult accent pe această activitate.

Una dintre cele mai importante tulburări cu care ne confruntăm în zilele noastre este sedentarismul, care se traduce prin lipsa mişcării. Organizaţia Mondială a Sănătaţii consideră sedentarismul ca fiind printre primele 10 cauze de deces la nivel mondial. Din păcate, studiile arată că 60% dintre locuitorii planetei nu practică nici un fel de sport.

Dacă dorim să evitam apariţia obezităţii, a problemelor cardiovasculare sau a diabetului, atunci a venit timpul să ne punem pe primul loc sănătatea şi să dedicăm puţin din timpul nostru activităţii fizice. 30 de minute de sport pe zi, efectuat la o intensitate moderată, de cel puţin 3 ori pe săptămână, va fi cea mai bună decizie pe care o putem lua în vederea îmbunătaţirii stării noastre de sănătate. Cel mai probabil la început o să găsim greu loc pentru activitatea fizică în rutina noastră zilnică, dar odată ce am reuşit, nimic nu ne va mai putea opri să ducem o viaţă activă şi sănătoasă. Bineînţeles că doar această activitate nu e suficientă. Pentru a deveni persoane cu adevărat preocupate de stilul de viaţa pe care îl ducem, trebuie ca atât alimentaţia să fie una echilibrată şi sănătoasă, cât şi odihna să fie una corespunzătoare. Toate acestea formează “triunghiul de aur” al sănătăţii noastre fizice şi psihice.

În fiecare zi putem alege să practicăm diferite tipuri de activităţi, acestea constând în: plimbări în aer liber, jogging, mers pe bicicletă, jocuri de echipă sau fitness. Toate acestea sunt doar câteva modalităţi la care putem apela pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii. Doar practicându-le vom putea deveni mai organizaţi, mai concentraţi, mai armonios dezvoltaţi, mai fericiţi, dar nu în ultimul rând mai sănătoşi.

Moto: ,,Ai grijă de corpul tău! Este locul în care vei trăi toata viaţa!

Instructor de fitness şi Personal Trainer:

Sorin Neamţu

Aşteptat încă din ianuarie să se alăture Partidului Mişcarea Populară, fostul preşedinte al României Traian Băsescu începe să facă doar acum paşi timizi către PMP, formaţiune politică înfiinţată la iniţiativa sa.
Conform unor surse Traian Băsescu va fi consilierul neoficial al partidului şi va avea un birou de lucru la sediul central al partidului de la Bucureşti.
Primul semn de apropiere al lui Traian Băsescu faţă de PMP a fost săptămâna trecută când a participat la alegerile pentru noua conducere a PMP.
Eugen Tomac, noul preşedinte al Partidului Miscarea Populara, a declarat “noi avem un parteneriat cu domnul preşedinte şi este un lucru firesc să ne întâlnim şi să discutăm despre proiectele pe care le are PMP si despre calendarul pe care il avem de parcurs in perioada urmatoare”.

provocare-la-miscare-580Iubitori de fitness şi viaţă sănătoasă din Alba Iulia şi nu numai, avem o provocare pentru voi! Dacă aveţi planuri cumva pe data de 11 octombrie, vă anunţăm de pe-acum că veţi fi nevoiţi să vi le anulaţi! Pentru că Spice Fitness vă provoacă la mişcare!

4 ore de sport cu instructori de excepţie care au experienţă de ani de zile în fitness şi care au adus programe noi şi au inventat concepte de antrenare fără egal!

Aşadar, acceptă provocarea Spice şi vino pe 11 octombrie 2013, începând cu orele 18.00 la ALBA MALL să ai parte de distracţie şi mişcare!
Din program vor face parte următorii:

1. Valentin Vasile şi Costin Bucura , promotorii unui concept unic în România, care v-au pregătit o oră de LIMITLESS cum nu aţi mai încercat vreodată!

2. Per Markussen, membru cheie al Move On, care vine să ţină o oră de House Aerobic cu o poftă de viaţă specifică numai lui!

3. Fernando Gorini, unul dintre fondatorii conceptului Steel Programs, alături de Tunde Kovacs, master trainer Steel Tonic şi Andrei Chirilă, trainer Steel Combat, care vor încinge scena cu două ore extraordinare de Steel Tonic şi Steel Combat!

4. Şi gazdele voastre minunate de la SpiceFitness, Geana şi Cristina care se vor alătura instructorilor prezenţi şi care vor completa echipele în cel mai armonios mod posibil.
Alba Iulia, ce îţi poţi dori mai mult?

Aşadar, 11 octombrie 2013, începând cu orele 18.00 în cadrul Alba Mall – 4 ore de mişcare, cea mai tare provocare! A anului, desigur.

Haideţi să vă bucuraţi de experienţa şi buna dispoziţie promisă de către instructorii deosebiţi care v-au pregătit un eveniment cum nu s-a mai văzut în Alba Iulia!
Program:

18.00 – 18.45: STEEL COMBAT

19.00 – 19.45: STEEL TONIC

20.00 – 20.45: LIMITLESS

21.00 – 21.45: HOUSE AEROBIC

Ia zâmbetul cu tine şi acceptă provocarea!

Eveniment organizat de Spice Fitness, cea mai tare sală de fitness din Alba Iulia!

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook