Tags Posts tagged with "metalice"

metalice

foto: gazetabt.ro
foto: gazetabt.ro
foto: gazetabt.ro

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, i-au identificat pe B.A., şi G.L.R., ambii de 19 ani, din municipiul Sebeş, care împreună cu un minor de 15 ani din comuna Câlnic, sunt principalii suspecţi de comiterea unui furt de deşeuri metalice, în valoare de 2.000 de lei, din incinta unei societăţi comerciale din Sebeş, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 23.08.2013.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că  în data de  22.08.2013, cei 3 suspecţi au escaladat gardul împrejmuitor al societăţii şi au sustras cantitatea de 1.500 kg deșeuri metalice provenite din  dezmembrări auto, pe care ulterior le-au valorificat la centre de colectare a fierului vechi din municipiul Sebeş.

Cu ocazia cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80 % şi restituit societăţii păgubite.

Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto: ecoplast-group.ro
foto: ecoplast-group.ro
foto: ecoplast-group.ro

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la producerea unei alte fapte de furt în dauna unei societăţi comerciale.

Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în data de 12.06.2013 din incinta societăţii au fost sustrase mai multe rame metalice, care ulterior au fost predate unui centru de colectare a deşeurilor situat pe raza municipiului Alba Iulia.

Agenţii de siguranţă publică s-au deplasat la punctul de colectare a deşeurilor, unde au identificat ramele metalice, care au fost predate de către I.Z., de 50 de ani, din Alba Iulia.

Valoarea bunurilor sustrase este de 11.000 lei.

Poliţiştii efectuează cercetări pe numele femeii de 50 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt calificat”.

foto: gds.ro

foto: gds.roLa data de 06.03.2013, la ora 23.00, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, i-au prins în flagrant pe G.M.I., de 21 de ani şi H.N., de 26 de ani, ambii din municipiul Sebeş care, împreună cu un minor de 16 ani, din Cîlnic, transportau cu o căruţă, 6 ţevi metalice cu o lungime de 4 metri fiecare, bunuri provenite din furt.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că cei 3 suspecţi au sustras cele 6 ţevi din interiorul unui depozit dezafectat situat pe raza municipiului Sebeş, aparţinând unei societăţi comerciale din Sebeş.

Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook