Tags Posts tagged with "intrat"

intrat

politie-girofarPoliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul Ferdinand I, din municipiul reşedinţă de judeţ a avut loc un accident rutier.

La locul accidentului poliţiştii au stabilit faptul că Ştefan R., de 54 de ani, din municipiul  Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism proprietate personală, a adormit la volan, ulterior părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune frontală cu un stâlp din beton de susţinere a liniei electrice aeriene.

Ca urmare a accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave, respectiv fractură la claviculara stângă şi fractură de vertebră.

Ştefan R. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”,  faptă prevăzută şi sancţionată de articolul 184, aliniatul 1 si 3 Cod Penal.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

foto: antena3.ro
foto: antena3.ro
foto: antena3.ro

Poliţiştii Postului de politie Sâncel au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Iacob Mureșanu din comuna Sâncel.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că numitul Cornel C. în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Iacob Mureşanu, din comuna Sâncel, a pierdut controlul asupra autoutilitarei care  iese de pe carosabil şi intră în coliziune cu un stâlp de susținere a firelor de curent electric.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că susnumitul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Deoarece eman miros de alcool conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager, care a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care Cornel C. a fost condus la Spitalul Municipal Blaj unde i-au fost recoltate 2 probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care Cornel C. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoana care nu poseda permis de conducere”, si „conducerea unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală” fapte pedepsite de art. art. 86 alin.1 si 87 alin.1  din O.U.G. 195/2002 – rep.

foto: bistritaonline.ro
foto: bistritaonline.ro
foto: bistritaonline.ro

Poliţiştii Postului de Poliţie Galda de Jos, au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe drumul comunal de lângă Centrul de recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Galda de Jos, a avut loc un eveniment rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit un autoturism răsturnat în afara carosabilului iar în urma cercetărilor efectuate, a rezultat că acesta a fost condus de C.A.V., de 29 de ani, din Galda de Jos, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în gardul unei grădini după care autoturismul s-a răsturnat.

Din accident nu au rezultat victime omeneşti iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.A.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

foto: botosaneanul.ro
foto: botosaneanul.ro
foto: botosaneanul.ro

La data de 16.08.2013, ora 06,10 Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 704 A, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la locul accidentului, a constatat că P.S.M., un tânăr de 16 ani din Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un copac după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului conducătorul autoturismului şi un tânăr de 20 de ani, din comuna Vinţu de Jos, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Sebeş de unde ultimul a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii şi tratament de specialitate.

În urma testării lui P.S.M. cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.

foto: bihon.ro
foto: bihon.ro
foto: bihon.ro

Poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că A.E.M., o tânără de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce circula cu un motoscuter neînmatriculat pe strada Cabanei din Alba Iulia, din cauza neatenţiei a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în faţa unei locuinţe.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că în momentul producerii accidentului era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare de  0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de mopedistă au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere unui autovehicul neînmatriculat.     

foto: adiochisinau.md
foto: adiochisinau.md
foto: adiochisinau.md

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Ciocârliei din municipiul Sebeş, s-a produs un accident soldat cu pagube materiale iar conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier.

La scurt timp de la sesizarea faptei, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş au reuşit identificarea autoturismului şi a conducătorului auto care a provocat accidentul, acesta fiind C.L., de 31 de ani, din comuna Balcani, judeţul Bacău.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce era parcat în afara părţii carosabile.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are  o îmbibaţie alcoolică de peste limita legală” şi „părăsirea locului accidentului”.

am-cazut-cu-bicicleta_60f926566970afPe str. Cuza Vodă din Ocna Mureş, V.S., de 65 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce circula pe o bicicletă, a pierdut controlul asupra acesteia, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp de beton de pe marginea drumului.

În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni grave în zona capului şi a fost transportat la spitalul din Aiud de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate.

foto: emaramures.ro
foto: emaramures.ro
foto: emaramures.ro

Poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 67 C, în apropierea barajului din Căpâlna, comuna Săsciori, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că L.C., de 56 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Şugag –Sebeş,  datorită oboselii, a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat în coliziune cu un cap de pod după care autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului o femeie de 30 de ani, din municipiul Bucureşti, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Sebeş pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook