Tags Posts tagged with "idmag"

idmag

În primele patru luni ale anului 2016, au fost înmatriculate în județul Alba în total un număr de 684 de agenți economici, potrivit datelor publicate de Registrul Comerțului. Volumul înmatricularilor a scăzut cu 3,12% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut când au fost înmatriculate un număr de 706 entități comerciale.

infiintare-firme

Dacă la nivel național procentul este pozitiv, respectiv o creștere a înmatriculărilor cu 7,11%, județul Alba ocupă locul 8 în coada clasamentului în ceea ce privește procentul de firme noi înființate. Pe tipuri de agenți economici, se poate observa că în aceeași perioadă a scăzut semnificativ numărul de înmatriculări de persoane fizice autorizate de la 327 la 217, a scăzut numărul de întreprinderi individuale (II) de la 45 la 30, în timp ce evoluția numărului de întreprinderi familiale (IF) a crescut de la 6 la 10, iar numărul de societăți comerciale cu răspundere limitată (SRL) a crescut de la 328 la 417. Putem observa deci că interesul pentru SRL-uri a crescut în comparație cu interesul față de înmatriculările de PFA-uri (Persoane Fizice Autorizate).

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului reiese că cele mai multe entități economice înființate la nivel național au ca domeniu de activitate comerțul cu ridicată și cu amănuntul.

Referitor la interesul pe care îl au utilizatorii din județul Alba față de firmele nou înființate, conform datelor publicate de Google, în perioada ianuarie-aprilie 2016 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, tendința este următoarea: numărul de căutări în Google pe expresia ‘program facturare’ a crescut cu 175% , numărul de căutare pe expresiile “firme”, “înființare firme”, “înființare pfa”, “înființare srl” a crescut cu 16%, în timp ce volumul căutărilor pe expresii de tip logistică gen “cititoare coduri de bare”, “cititor cod bare”, “imprimante”, “POS”, “coduri de bare”, ”cititor coduri de bare”, “cititoare cod bare” a crescut cu 157%.

“Putem observa în ultima perioadă o tendință din ce în ce mai accelerată companiilor din următoarele industrii: logistică, curierat, retail, producție, utilități, sănătate, administrație publică. Ne concentram pe vânzarea de echipamente și accesorii hardware de la cei mai renumiți producători de tehnologie la nivel internațional în domeniul auto ID și aplicații software pentru transabilitate produse, automatizarea proceselor de vânzări, automatizarea activitații de service, optimizarea și planificarea resurselor, optimizarea și planificarea rutelor, inventariere, etichetare produse, managementul depozitelor” a declarat Cristina Dima, marketing director în cadrul Idmag.ro, leader pe piața soluțiilor de mobilitate, companie care are birou regional și la Alba Iulia.

„În domeniul serviciilor de facturare, la nivelul județului Alba se poate observa în primele luni din acest an o cerere mai mare de programe de facturare, comparativ cu începutul anului trecut, în concordanță cu cererea la nivel național” a declarat domnul Liviu Drăghiciu, general manager al https://www.geniusfacturare.ro/ și https://www.geniuspos.ro .

TOUCH MOBILE COMPUTER – NEXT GENERATION OF RUGGED MOBILITY

NOUL COMPUTER MOBIL LANSAT DE ZEBRA TECHNOLOGIES REVOLUTIONEAZA OPERATIUNILE DIN DEPOZIT, ECONOMISIND O ORA PE UTILIZATOR PE TURA

MAI MULTE CARACTERISTICI, CU 14% MAI MULTA PRODUCTIVITATE

DESIGNUL INOVATIV AL COMPUTERULUI MOBIL DE CLASA ENTERPRISE TC8000 CRESTE PRODUCTIVITATEA SI REDUCE OBOSEALA OPERATORULUI

Smart ID Dynamics introduce in portofoliul de produse Idmag noul terminal portabil TC8000 de clasa enterprise, o inovatie de referinta in tehnologia dedicata depozitelor, care va aduce castiguri semnificative in ceea ce priveste productivitatea si va reduce oboseala fizica a operatorilor. Computerul TC8000 este ergonomic si usor, avand un design inovativ ce reduce oboseala musculara prin eliminarea miscarilor de tip “inclinare si verificare” pe care personalul din depozite le face in mod repetat, cu terminalele traditionale. Eliminarea miscarilor repetitive salveaza secunde importante, ce in final duc la economisirea unei ore pe operator / tura – crescand in acest fel productivitatea cu 14% pe fluxul de lucru.

Care sunt avantajele aduse de terminalul mobil Zebra de la Idmag

Zebra a colaborat cu utilizatori din intreaga lume pentru a re-gandi, reface designul si a reconstrui computerele mobile industriale, bazandu-se pe cercetari aprofundate si pe analizarea factorilor umani. In acest fel a rezultat noul computer mobil rugged TC8000 cu sistem de operare Android™- cu 33% mai usor decat computerele mobile traditionale, care cere mai putin efort muscular si de incheietura a mainii la utilizare, totul pentru a ajuta la cresterea productivitatii operatorilor din depozite. De asemenea, timpul de training in vederea utilizarii este mult mai redus iar introducerea datelor se face rapid si mai precis.

KEY FACTS

Proiectat pentru a fi utilizat in depozite, companii de logistica, productie si medii back-of-store din retail, noul TC8000 ofera baterie triple-shift (permite utilizarea timp de 3 schimburi, iar schimbarea bateriei se face fara a opri terminalul), poate fi utilizat in managementul depozitelor, audit de pret, store receiving, inventariere, voice-directed picking (VDP) si aplicatii de aprovizionare/reaprovizionare.

TC8000 este disponibil cu cel mai avansat motor de scanare al Zebra si cu primul scanner de proximitate hands-free intr-un device handheld, care poate fi activat dintr-un support de curea, un toc de prezentare sau un cart mount (kit instalare pe stivuitor, etc)

 

Romeo Iacob, Managind Director, Smart ID Dynamics
“Noul terminal mobil TC8000 oferit de Idmag va imbunatati si va eficientiza activitatile operatorilor din depozitele logistice. Am testat acest terminal si suntem incantati de designul acestuia si usurinta de utilizare. Faptul ca este un terminal ergonomic cu display “heads up” atat de usor de utilizat, mai ales de catre persoane nefamiliarizate inca cu terminalele mobile, face ca acest computer sa devina in curand un standard in industria mobile computing pentru depozite”.


Resurse: Video: https://www.youtube.com/watch?v=Uv-sovuTD9g

Despre SMART ID DYNAMICS

Smart ID Dynamics se bazeaza pe o experienta relevanta, fiind recunoscut ca furnizor important de solutii complete bazate pe cele mai noi tehnologii si platforme, disponibile atat in varianta on premises cat si in varianta cloud, in functie de cerintele de business si specificatiile clientilor, dar si un dezvoltator de solutii software pentru zona de automatizare si “Industrial IOT”, aplicatii complexe integrate cu sisteme informatice disponibile pe piata cu un inalt nivel de competitivitate. Platforma e-commerce idmag.ro este marca inregistrata Smart ID si se adreseaza companiilor din Productie, Retail, Logistica, Distributie, Utilitati, Servicii, in vederea achizitionarii in real time a instrumentelor necesare desfasurarii activitatilor de business uzuale.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook