Tags Posts tagged with "hot"

hot

La data de 15 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir au luat măsura reţinerii faţă de N.I., de 29 de ani, din Cugir, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt ce a fost sesizată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

În fapt, la data de 15.06.2015, în jurul orelor 05.03, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 de către un cetăţean din oraş, cu privire la faptul că din locuinţă i-au fost sustrase bunuri.
În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reușit să-l identifice de N.I. ca persoană bănuită de comiterea furtului, iar bunurile au fost recuperate şi restituite păgubitului.
Se pare că bărbatul a profitat de faptul că un geam al locuinţei a rămas deschis şi a pătruns în casă, iar din dormitor a sustras un laptop şi un router.
N.I., care mai este cercetat şi în alte dosare penale pentru 6 fapte de furt, a fost reţinut de poliţiştii din Cugir, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 16 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunii de furt, poliţia recomandă:

Nu lăsaţi deschise uşile şi geamurile locuinţei nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

foto: cronicadeiasi.ro

Poliţiştii de investigaţi criminal din Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea furtului unui portmoneu, faptă sesizată poliţiei la data de 22 aprilie.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în noaptea de 21/22 aprilie, în timp ce se afla într-ul local public de pe B-dul Transilvaniei din Alba Iulia, a profitat de neatenţia unei cliente a localului şi i-a sustras din geantă un portmoneu în care avea suma de 350 de lei şi mai multe documente.

Faţă de I.S.L., de 27 de ani, din Alba Iulia, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Poliţiştii aiudeni au identificat un bărbat din Rădeşti, bănuit de comiterea unui furt din locuinţa unui concetăţean. Luni, 23 marie 2015, a fost identificat L.A., de 59 de ani, din Rădeşti, care se pare că a pătruns în locuinţa unui cetăţean din comuna Rădeşti şi a furat bijuterii din aur, a căror valoare a fost estimată de păgubit la 2.000 de lei.

Hoţul a amanetat o parte din bijuterii la o societate de profil din municipiul Aiud.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt.

Joi, 19 martie 2015, în urma unui apel prin 112 prin care un cetăţean semnala prezenţa unei persoane suspecte în casa scărilor unui bloc din Alba Iulia, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat în flagrant pe P.I.D., de 49 de ani, din Alba Iulia, în timp ce sustrăgea cabluri din cupru.

Din cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul (cunoscut cu antecedente penale) este bănuit şi de comiterea unui alt furt prin care a cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

Se pare că în perioada decembrie 2014-februarie 2015, bărbatul a pătruns, prin efracţie, într-o casă nelocuită situată pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia şi a sustras instalaţia electrică din cupru, mai multe maşini electrice cu acumulatori, o trusă de scule şi alte bunuri.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca vineri, 20 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt” şi „furt calificat”.

Foto: vivafm.ro

foto: ziarulring.ro

Polițiștii din Alba Iulia îl cercetează pentru furt, pe un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Galați, care locuiește fără forme legale în Alba Iulia care se pare că a comis un furt prin care a cauzat un prejudiciu de peste 39.000 lei.
La data de 13 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 36 de ani, ca fiind persoana bănuită de comiterea unui furt sesizat poliției la data de 05 decembrie 2014.
Se pare că în noaptea de 04/05.12.2014, G.M.C., domiciliat în judeţul Galaţi dar care locuieşte fără forme legale în Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin efracție, într-un magazin situat pe B-dul Transilvaniei din Alba Iulia și a sustras produse de menaj și cosmetice (detergenți, parfumuri, deodorant, șampoane, etc) a căror valoare a fost estimată la suma de 39.800 lei.
Cu ocazia activităților de cercetare desfășurate, polițiștii au reușit să recupereze 40 % din bunurile sustrase.
Față de G.M.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Joi, 12 martie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au identificat pe C.R.N., de 26 de ani, cunoscut cu antecedente penale, care în perioada martie-iunie 2014, a comis 3 furturi din locuinţe şi anexe, situate pe raza municipiului Sebeş.

În perioada martie-iunie 2014 tânărul a furat produse electronice, bijuterii, scule electrice şi obiecte metalice a căror valoare totală a fost estimată la suma de 10.000 de lei.

Sosiţi la locuinţa tânărului, poliţiştii au găsit o parte din bunurile sustrase.

Poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de furt calificat precum şi pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciilor.

Marţi, 2 martie 2015, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentului Urmăriri l-au prins în flagrant pe N.R.A., de 17 ani, din Alba Iulia, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri dintr-un depozit ce aparţine unei instituţii publice din Alba Iulia.

Hoţul s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

În urma verificărilor poliţiştii au constatat că la data de 4 februarie 2015, Judecătoria Alba Iulia a emis pe numele lui N.R.A. o sentinţă penală din prin care i-a fost aplicată o măsura educativă privativă de libertate constând în internarea într-un centru de detenţie pe o perioadă de 2 ani, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Minorul a fost depus în Penitenciarul de minori şi tineret din Craiova pentru executarea pedepsei.

În seara de joi, 19 februarie 2015, poliţiştii din Vadu Moţilor au fost sesizaţi de către un cetățean din comună, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, din locuinţa sa a fost sustrasă suma de 400 de lei.

Acţionând cu promptitudine, poliţiştii l-au identificat pe C.G., de 41 de ani, din comuna Avram Iancu ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Se pare că, în intervalul orar 15.00-20.00, profitând de faptul că uşa locuinţei păgubitului a fost lăsată neasigurată, bărbatul a pătruns în locuinţă şi, dintr-un corp al mobilierului, a sustras suma de 400 de lei.

Poliţiştii au reușit să recupereze jumătate din prejudiciu, iar cu ocazia controlului corporal efectuat asupra lui C.G. au fost găsite şi 10 articole pirotehnice (pocnitori).

Hoţul din Avram Iancu este cercetat în continuare pentru comiterea infracţiunilor de furt şi efectuarea oricărei operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Pentru a evita furturile din locuinţe, Poliţia vă recomandă:
-Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
-Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook