Tags Posts tagged with "gratuite"

gratuite

 Site-urile de anuturi  ascund uneori anunţuri dintre cele mai haioase, funny sau trăsnite. Foarte mulţi rămânem cu gura căscată sau ne amuzăm de ceea ce pot scrie anumite persoane. Am facut un rezumat cu cele mai neobişnuite anunţuri adunate din online si presă scrisa, de pe stradă sau de prin lume.

Prime trei locuri sunt dominate de 3 site-uri  de anunturi.

Cel mai amuzant anunț îl găsiți pe www.negociat.ro

Caut Femeie panarama :)) Buna sunt din Spaniia : Caut Femeie panarama :)) saa stiie meseriee nui nika ca daca se rupe rau sunt meccanic la numai 18 anii =)) miss un baiat care ii place distractia shi nebuniile =))) Pt mine regulile sunt facute pt a fii incalcate :))) plaace verdelle mooltt shi brunetele sexuase shi smekere va astept pe tuate nebunelorr =))) Eu spre deosebire de alti cae rupee inimii euu oo fac sa va simtiti bine shi cine stiiee puatee ne potrivim :)

7b971ba9-85c5-4402-9ed6-e511f2873bff

Locul 2

Anunț amuzant pe OLX. „Vând camere de supraveghere, model vechi”

Un internaut glumeț din Constanța a publicat un anunț amuzant pe site-ul olx.ro .Screenshot_2016-09-03-09-13-56

Locul 3

Pe site-ul lajumate.ro am găsit un anunț referitor la tricouri personalizate. Comerciantul doar vinde nu schimba tricourile.

Screenshot_2016-09-03-09-32-44

Eşti analfabet? Scrie-ne azi şi te ajutăm pe gratis!

Service auto. Ridicăm şi livrăm maşina gratuit. Dacă ne încerci o dată, nu mai pleci în altă parte.

Vând câine: mănâncă orice şi îi plac foarte mult copiii.

Căutăm bărbat pentru lucru la fabrica de dinamită. Trebuie să fie dispus să călătorească.

Castron pe placul oricărei gospodine cu fund rotund pentru batere eficientă.

De vânzare: birou de epocă pentru doamnă cu picioare subţiri şi sertare largi.

Prăjitor de pâine: Un cadou apreciat de întreaga familie. Arde pâinea automat!

Maşini uzate: De ce să te duci în altă parte ca să fii păcălit? Vino aici!

Căutăm un om să aibă grijă de un lot de vaci care nu fumează şi nici nu

bea.

Vând pat pentru copil cu picioare de fier.

Tânără doamnă, drăguţă, inteligentă, caracter, familie bună, doreşte căsătorie cu domn bine situat care să aibă şi autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, însoţite de fotografia autoturismului.

Asociaţie de locatari, angajează fochist de înaltă presiune.

Căutăm femeie la fetiţă în vârstă şi nefumătoare.

Vând maşină de cusut mână şi picior.

Vând butelie de aragaz cu reşeu şi frigider.

Vând pătuţ copil făcut la comandă pentru pretenţioşi.

Închiriez cameră la două fete încadrate cu un singur pat.

Cumpăr îmbrăcăminte de damă deosebită şi puţin întrebuinţată.

Confecţionez şi încaputez cizme pentru bărbaţi cu înlocuitori de calitate.

Ofer loc de veci eliberabil prin schimb.

Ofer recompensă celor care au spus nevestei lui Paul Ionescu că l-au văzut cu o femeie în maşina în ziua de 18 Iunie, pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Vă rog să veniţi să depuneţi mărturie şi la tribunal. Paul Ionescu.

La un concurs de animale, în cadrul unei sărbători agricole, s-a afişat programul:

- ora 10.00 – prezentarea invitaţilor.

- ora 12.00 – prezentarea animalelor.

- ora 14.00 – masă comună.

Într-o croitorie de damă: „Fustele se ridică zilnic între orele 10.00 şi 14.00. Vindem second hand”.

Într-un restaurant: „Consumaţi cu încredere supă de pasăre vegetariană”

Servim cu friscă clientela bine bătută.

Avem frişcă bătută toată ziua.

Nu servim minori sub 18 ani.

Nu servim în stare de ebrietate.

Avem ciorapi de femei lungi.

Lenjeria de corp nu se schimbă!

Confecţionăm costume de damă la proba a doua.

Croim rochii pentru dame de lux!

Confecţionăm poşete şi genţi şi cu pielea clientului.

r

Începând din luna aprilie 2015 Societatea Naţională de Cruce Roşie din România va derula în municipiul Alba Iulia cursul gratuit de formare profesională „Mediator sanitar (NC 5139.2.1)”.

Cursurile de formare sunt organizate în cadrul proiectului „PRO-SĂNĂTATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din Romania la programele de formare profesională continuă”, proiect ce este cofinanţat din Fondul Social European – Investeşte în Oameni! prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat, în perioada 24 aprilie 2014 – 23 octombrie 2015, de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică CATALACTICA în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Fundația pentru Recuperare, Integrare și Promovare Socială ECHOSOC.

Conditii de eligibilitate:
1.minim studii gimnaziale (8 clase)
2.angajat cu contract individual de muncă, fără calificare sau cu nivel scăzut de calificare din domeniul medico-social:
-Personal nedidactic sau administrativ, cu atribuţii specifice domeniului medico-social din cadrul structurilor administraţiei publice locale şi sistemul privat
-Personal administrativ şi auxiliar, cu atribuţii specifice domeniului medico-social (grădiniţa cu program normal, grădiniţa cu program prelungit şi grădiniţa care funcţionează împreună cu creşa cu program zilnic, grădiniţa cu program săptămânal şi grădiniţa care funcţionează împreună cu creşa cu program săptămânal, gradiniţe şi creşe private din cadrul structurilor subordonate Direcţiilor de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (centre de plasament, centre îngrijire persoane vârstnice, centre îngrijire copii etc.).
-Personal administrativ şi auxiliar, cu atribuţii specifice domeniului medico-social din cadrul unităţilor sanitare, publice şi private
-Personal administrativ şi auxiliar, cu atribuţii specifice domeniului medico-social din cadrul asociaţiilor şi fundaţiilor.

NU SUNT ELIGIBILI angajaţii din domeniul medico-social care care au un nivel de calificare superior nivelului 2 de calificare (inclusiv angajati pe posturi din domeniul medico-social ce sunt specifice unui program de formare de nivelul 3).

NU SUNT ELIGIBILI angajaţii ce au beneficiat de nici o altă finanţare din fonduri publice naţionale sau comunitare în calitate de participant, pentru programul de formare profesionala „Mediator sanitar (NC 5139.2.1)”.

NU SUNT ELIGIBILI angajaţii ce au participat la cursurile anterioare derulate in cadrul proiectului „PRO-SANATATE – Creșterea accesului angajaților din sistemul medico-social din Romania la programele de formare profesională continuă”.

NU SUNT ELIGIBILI cu pregătire postliceala in domeniul medical-sanitar si/sau pregatire superioara (studii superioare).

Pentru informații suplimentare:

Adrian Duşa – Coordonator local campanii
Mobil: 0744.65.43.83, email: dusaadrian@yahoo.com

Popa Valentin Andrei – Expert Informare, consiliere şi orientare profesională,
Mobil: 0746.04.75.25 , email: popavalentin.andrei@gmail.com

Deschiderea anului şcolar 2014-2015 este o ocazie potrivită pentru Agenţia Naţională Antidrog respectiv Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba de a lua poziţie în faţa fenomenului consumului de droguri în rândul tinerilor prin punerea în practică a unui răspuns instituţional.
Pentru a realiza acest lucru, este important să depunem eforturi în ceea ce priveşte creşterea accesibilităţii grupului ţintă la informaţii, prin realizarea de proiecte şi campanii care să ajute tinerii să îşi dezvolte abilităţile de luare a deciziilor în mod conştient şi informat cu privire la consumul de droguri şi efectele acestora.
În anul şcolar 2014-2015, CPECA Alba va dezvolta şi implementa proiectele tradiţionale „Mesajul meu Antidrog” şi „Fred Goes Net” şi va realiza activităţi de prevenire a consumului de droguri în cadrul programului Ministerului Educaţiei Naţionale ,, Să ştii mai multe, să fii mai bun”.
În cadrul proiectelelor pe care CPECA Alba le propune pe parcursul acestui an şcolar sunt prevăzute module de formare destinate părinţilor şi cadrelor didactice, care au ca obiective dezvoltarea reţelei de specialişti, formarea de abilităţi privind consolidarea relaţiilor familiale, controlul şi soluţionarea conflictelor, exersarea comunicării în familie şi formarea de atitudini potrivite cu privire la consumul de droguri şi substanţe noi cu proprietăţi psihoactive.
Şi în acest an şcolar specialiştii din cadrul CPECA Alba au participat la festivităţile organizate în unităţile şcolare din municipiul Alba Iulia cu prilejul deschiderii anului şcolar 2014-2015, şi au transmis cele mai calde şi deosebite urări de început de an şcolar elevilor şi cadrelor didactice, precum şi mesaje antidrog ce au avut ca scop informarea şi conştientizarea efectelor pe care le produce consumul de droguri şi de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive asupra organismului.

Astăzi, potrivit prevederilor art. 9 alin. 2 din H.G. nr. 706 din 26 august 2014 privind stabilirea măsurilor pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2014 reprezentanţii prefecturii Alba au organizat o şedinţă de instruire a primarilor şi a secretarilor comunelor, oraşelor şi municipiilor cu privire la sarcinile ce le revin în vederea organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerii Preşedintelui României”.
Pe ordinea de zi s-au aflat următoarele puncte

1. Informare privind privind actele normative care reglementează alegerile prezidenţiale din anul 2014
2. Raport privind activitatea comisiilor locale de inventariere a terenurilor
3. Atribuţii ce revin autorităţilor administraţiei publice locale cu privire la organizarea alegerilor prezidenţiale din anul 2014
4. Gestionarea Registrului electoral cu ocazia alegerilor prezidenţiale din anul 2014
5. Asigurarea comunicaţiilor în timpul alegerilor prezidenţiale din anul 2014
6. Paza secţiilor de votare

Patru Mâini, producător român de materiale de construcții pentru finisaje și integrator de servicii și soluții pentru personalizarea caselor, demarează în luna septembrie campania de renovare De ajutor pentru tine și ai tăi. În cadrul acesteia, în perioada septembrie – decembrie 2014, vor fi renovate cu sprijinul Patru Mâini 32 de instituţii de învăţământ, centre de plasament şi spitale (în special maternităţi şi secţii dedicate copiilor) din toată ţara.
Au început deja renovările pentru 6 prime locuri din Timişoara (Grădiniţa nr. 23), Piatra Neamţ (Şcoala Gimnazială Cândeşti), Roman (Grădiniţa Colegiului Tehnic Danubiana), Botoşani (Şcoala nr. 10), Craiova (Grădiniţa Curcubeul Copilăriei) şi Alba-Iulia (Centrul Maternal Speranţa).
„ADN-ul brandului Patru Mâini conţine ceva foarte important, preluat de la oamenii care lucrează aici – ajutorul ca piatră de temelie pentru dezvoltare şi progres. Pentru că îi implicăm atât pe clienţii noştri (oferind pentru ei câte 1 leu la fiecare produs achiziţionat), cât şi pe cei din comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea, renovările se întâmplă graţie tuturor acestor oameni minunați şi oferă un bun exemplu de urmat copiilor din şcolile şi grădiniţele pe care le ajutăm, pentru ca ei să poată creşte armonios. Iar cum anul acesta avem un ajutor şi mai pronunţat din partea autorităţilor locale, lucrurile nu pot decât să se desfăşoare şi mai bine decât până acum şi le vom putea oferi copiilor nişte spaţii frumoase pentru a învăţa sau a se juca.”, a declarat Claudia Russu, Director de Marketing, Patru Mâini.
Vor urma alte renovări în luna septembrie şi octombrie în mai multe oraşe din ţară.

Parlamentul lucrează…
Parlamentul român…lucrează…
Pentru cine lucrează Parlamentul?!
Aceasta este întrebarea. Și nu este una retorică pe care vreun personaj literar să o adreseze unei conștiințe abstractizate și hiperbolizate, ci este o întrebare a cărei gravitate ar trebui să fie prezentă în permanență în mintea noastră, a tuturor.
De ce?!
Păi, pentru simplul fapt că acest Parlament, care s-a reales de vreo 6 ori până acum, a reluat de fiecare dată cu o și mai mare forță și evidență statutul care-l definește în realitate și nu în termeni sau în scripte: acela de ”fabrică” de combinat, asamblat, demontat și reasamblat interese ale unei puteri politice sau a alteia, loc de spălat, cosmetizat și reinventat identități politice, un soi de alter-ego al diferitelor entități politice care populează scena țării sau „stabiliment de lux” în care ajung ca într-o ”vacanță exotică cu accente tragi-comice” cei care au avut suficiente mijloace și tupeu, cei care s-au angajat solemn ca, timp de minimum un mandat, să fie fideli trup și suflet stăpânului care i-a trimis și îi susține.
Pentru majoritatea românilor, un parlamentar reprezintă așa…. un fel de ființă aproape fabuloasă, o creatură a cărei menire este aceea de a exprima, cel puțin teoretic și romanțat, voința poporului, având și atributul excepțional de a crea și veghea la bunul mers al legilor țării, legi care să conserve și să determine bunăstarea individuală, națională, statală…
Da, Parlamentul lucrează, însă faptul că Forul Legislativ al țării lucrează doar la comandă politică și doar în numele și pentru binele celor ale căror interese sunt în pol opus cu cele ale românilor și României, dacă nu chiar complet paralele, nu mai este nici o chestiune romanțată, presupusă, abstractă sau comică și indiferentă.
Parlamentul României lucrează de 25 de ani la o construcție care îngroapă sistematic viața și interesele românilor, una al cărui nume este acela de PUTERE POLITICĂ, fără culoare sau alte zorzoane de conveniență și luat ochii neamului, fără perdele și solemnități de teatru, regie și film.
Parlamentul este în această țară instrumentul perfect în mâna unor interese și grupuri care nu au nimic în comun cu noi, românii, sau cu utopiile și flașnetele de partid, mediatice, de campanie sau orice altă marotă politică fluturată sub nasul nostru cu atâta tupeu și venalitate de atâția ani.
Parlamentul lucrează pentru CINE a fost trimis să lucreze.
Lucrează contra cronometru, pentru că viața noastră se desfășoară într-o continuă și interminabilă campanie electorală, pe un fond al unei continue și halucinante până la prostație lupte pentru putere și dominație, pentru că fiecare „ales” care ocupă un loc în băncile acestei școli de combinatori și valeți politici trebuie să dovedească că a meritat să ajungă și să continue să rămână (mai ales!) în acest loc al privilegiului și tuturor posibilităților.
Când nu este în vacanță pe banii noștri, Parlamentul este în campanie. Este în dezbateri și sesiuni ordinare și extraordinare, în comisii, în camere, în birouri permanente, în colegiile electorale și în anticamerele puterii, ale partidelor și coalițiilor, servește la masa puternicilor zilei sau a celor care vor să devină puternici (sau ȘI mai puternici!), își satisface propriile nevoi și interese, plăceri și fantezii, creează traseism și mână de la spate turmele de primari, consilieri și alți sclavi politici din subordine, stă prin studiouri de televiziune și pozează hollywoodian, etc….totul pe banii noștri, pentru ochii noștri și, mai ales, pentru că așa prevede legea nescrisă, tacită a ”frăției politice” care l-a creat și trage sforile.
Iaca câtă treabă are Parlamentul României și cu câtă osârdie și râvnă lucrează pentru binele…binele lor…al celor știuți, văzuți sau nevăzuți dintre „granzii” zilei…pentru binele său și al celor care îl populează…
Acum 2 ani, 588 de indivizi au format un nou Parlament, unul aproape dublu ca număr de „ajunși” în acest loc. Unii, pentru că nu se mai văd și nu mai pot fi în afara statutului de parlamentar, alții, pentru că le-a pus Dumnezeu sau dracul mâna în cap și au aterizat aici ca vițelul la poarta nouă.
Acești oameni, dacă le putem spune așa, măcar după înfățișare, au reluat spectacolul numit „…în numele bunăstării poporului, statului de drept și democratic, mă angajez să slujesc și să apăr…”…numai că niciun român nu a ajuns vreodată să afle răspunsul real, cel adevărat, la acest angajament solemn și la ce este dincolo de el…deși, totul este la vedere, pentru că nimeni nu se mai străduiește să înțeleagă ce este și ce trebuie să fie cu Parlamentul și ce treabă au sau nu au cei care-l alcătuiesc acum sau vreodată…
Peste puțină vreme, Parlamentul țării va pleca în campanie…neoficial…că, oficial, pleacă în teritoriu cu treburi ce nu mai suportă amânare …
Legile țării, alea cu adevărat importante și urgente pentru noi, nu pentru ei, problemele și situația noastre de orice gen ar fi ele mai pot aștepta…
Parlamentul se pregătește, se antrenează și lucrează intens pentru marea miză și revelație a anului 2014: Cel ce va veni cu tot ceea ce va aduce odată cu el…dintre cei care se văd sau habar nu avem că există…nu încă…
Pentru că unul dintre marile și importantele roluri mai puțin înțeles, știut sau văzut al Parlamentului românesc este acela de a arunca cu cât mai mult praf în ochii românilor, praf care creează o cortină perfectă pentru adevăratul scop și adevăratele mijloace cu care lucrează și pentru care se lucrează în Parlament și dincolo de el…
Parlamentul lucrează în sistem de urgență, subteran și tăcut la ”produse politice” de mare interes și actualitate pentru acest mare și definitiv „război al stelelor” politice: o nouă lege electorală, o nouă structură teritorială politică, o nouă formă de guvernare politică a statului român, un nou atribut al puterii prezidențiale, formule mult îmbunătățite și perfectate pentru mașinăria de vot, propagandă și colectă financiară și umană, noi cadre și pârghii pentru a ”reforma” ideea de nou guvern și noi politici de guvernare și administrare, un nou sol constituțional mult mai adaptat nevoilor și intereselor politice din conjunctura actuală, etc., etc., etc…
Parlamentul ăsta…de care am obosit, eu, personal, așa cum cred că au obosit mulți dintre români, ca și de întreg circul și butaforia așa-zisei politici și a „clanului” care o alcătuiește, care ne jignește inteligența și ne ruinează viața, nu mai contenește de lucrat…
Așa că….stați liniștiți….banii dumneavoastră, interesele și viața vă sunt pe mâini bune…pentru că…PARLAMENTUL LUCREAZĂ…

Marina Ene
Consultant politic

Untânăr, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia este cercetat penal pentru furt calificat.
Se pare că, în perioada 08 – 18 iulie, D.N.D. a pătruns în efracţie într-o locuinţă de pe strada Almaşului din Alba Iulia de unde a sustras un aragaz și o butelie.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani ca fiind persoana în legătură cu care există suspiciunea că a comis un furt dintr-o societate comercială.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 13/14.08.2014, A.S.N., din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns prin efracţie într-un magazin situat pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia şi a sustras 800 de pachete de ţigări, de diferite mărci, creând un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei.
Faţă de A.S.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperării prejudiciului.
De asemenea poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe B.D.M., de 37 de ani, din Alba Iulia care, în noaptea de 13/14.08.2014, ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin alimentar situat pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia de unde a sustras 260 de pachete de ţigări, în valoare de 6.000 de lei.
Faţă de B.D.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook