Tags Posts tagged with "ginere"

ginere

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor din Blaj pentru a aplana un conflict între o femeie şi ginerele acesteia. Trei persoane au fost sancţionate contravenţional.
Incidentul a fost semnalat de o femeie care miercuri, 15 octombrie, la ora 15.00 s-a prezentat la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj şi a solicitat ajutor deoarece mama şi soţul său se certau. Locul conflictului a fost indicat ca fiind o gospodărie de pe strada Livezii, spre care imediat a plecat un echipaj de jandarmerie. S-a constatat că se confirmă cele reclamate de femeie şi, în consecinţă, au fost luate de urgenţă măsuri de aplanare a scandalului. Din primele verificări, se pare că soacra i-ar fi reproşat ginerelui faptul că în urmă cu aproximativ un an i-ar fi bătut un cal. La rândul său, ginerele a spus că începând din momentul incidentului cu calul, aproape în fiecare zi soacra sa îl înjură şi-l ameninţă şi, deşi a încercat să o determine să dea uitării acel episod, nu a reuşit să o potolească în niciun chip pe femeie. Scandalagii au fost identificaţi ca fiind M. C.( 67 de ani ), V.M. ( 46 de ani ) şi fiul acestuia, M.M. ( 27 de ani ) şi au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

jandarmiUn scandal izbucnit joi, 26 septembrie, în curtea unei gospodării din Blaj a necesitat intervenţia jandarmilor. Incidentul avea ca protagonişti doi bărbaţi, din primele verificări, rude prin alianţă.

În jurul orei 18.00 o femeie a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul jandarmilor deoarece soţul său era implicat într-o ceartă care ameninţa să se transforme într-un episod de violenţă fizică.

Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării şi a constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de recentul consum de alcool, domnul V. Cornel ( 47 de ani ), din Blaj, şi-a înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă socrul.

Conflictul a avut loc în curtea locuinţei, fiind vizibil şi mai ales putând fi auzit atât de ceilalţi vecini cât şi de trecători. Jandarmii au acţionat pentru prevenirea unor violenţe fizice şi pentru tragerea la răspundere a vinovaţilor.

În acest sens, în scurt timp scandalul a fost aplanat, iar cel răspunzător pentru producerea acestuia, domnul V. Cornel, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook