Tags Posts tagged with "gaz metan"

gaz metan

Sistare de siguranţă a alimentării cu gaze naturale din cauza unei avarii

Miercuri, 27 ianuarie a.c. în jurul orei 22, s-a constatat că o componentă a sistemului de distribuţie a gazelor naturale, respectiv o vană dintr-un cămin de gaz de pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia a cedat, cel mai probabil din cauza temperaturilor scăzute din ultima perioadă.

Din motive de siguranţă, fiind înregistrate scăpări semnificative de gaze naturale, compania a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaz în zonă, astăzi, 28 ianuarie, începând cu ora 4.30, fiind afectaţi o parte dintre consumatorii de pe străzile Vasile Goldiş, Bd. Transilvaniei, 1 Decembrie 1918, Revoluţiei, Energiei, Petru Rareş, Gladiolelor, Ion Lăncrăjan, Ion Minulescu, Ştefan Augustin Doinaş, George Topârceanu, Tudor Arghezi, Marin Preda, Camil Baltazar, Ion Slavici, Ionel Teodoreanu şi localitatea Miceşti.

Compania a luat măsurile care se impuneau atât pentru siguranţa consumatorilor cât şi pentru reluarea alimentării cu gaze naturale în cel mai scurt timp posibil. Operaţiunile de schimbare a vanei au început imediat după oprire, iar reluarea treptată a serviciului de distribuţie a gazelor naturale este estimată să înceapă astăzi în jurul orei 12.00. 

Regretăm disconfortul creat de această situaţie neprevăzută şi facem apel la consumatorii din zona afectată să se asigure că au oprit toate aparatele alimentate cu gaz. Totodată, după reluarea alimentării, consumatorii sunt rugaţi să supravegheze modul de funcţionare a aparatelor şi în cazul în care simt miros de gaz să apeleze dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928  sau 0265.200.928.

După demisia lui Cristi Dulca din funcţia de tehnician al prim divizionarei Gaz Metan Mediaş, conducerea echipei s-a mişcat repede şi s-a înţeles cu albaiulianul Cornel Ţalnăr pentru a prelua funcţia de antrenor principal.
“Ţânţarul” şi-a dat încă de aseară acordul de principiu. “Am avut ceva discuţii cu domnul Horoba, dar vom vedea după ce se termină turul. Atunci vom discuta mai amănunţit despre ce trebuie făcut. Desigur că verbal ne-am înţeles, dar trebuie discutat şi despre lot, despre cine a dat satisfacţie şi cine a rămas “corijent” în acest tur de campionat. E o situaţie destul de grea, dar cred că băieţii pot să se mobilizeze şi să obţină rezultate. Am discutat cu domnul Horoba şi despre partea financiară şi am fost fericit să aflu că Gaz Metan este una dintre puţinele echipe, care au stabilitate din acest punct de vedere. Chiar şi la Steaua sunt întârzieri. Am înţeles că bugetul pentru anul viitor este stabilit şi acest lucru este îmbucurător”, a spus Cornel Ţălnar, conform prosport.ro.
Dacă va prelua Gaz Metan Mediaş, ”Ţânţarul” ar ajunge la a şasea echipă pe care o pregăteşte în Liga 1 după Inter Sibiu, Dinamo, Universitatea Cluj, Ceahlăul şi FC Braşov.
După desfăşurarea a 16 etape, Gaz Metan Mediaş se află pe loc retrogradabil în Liga 1, 14, şi are acumulate 15 puncte, la egalitate cu ”U” Cluj şi Pandurii.
sursa:prosport.ro
sursa foto:http://sptfm.ro/

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook