Tags Posts tagged with "emisiune"

emisiune

foto: reportervirtual.ro

Încolţită, hăituită, cu procurorii DNA pe urme, Elena Udrea (fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului) a ieşit la contraatac: ea a lansat atacuri la mai multe personaje din spaţiul public: generalul Florian Coldea – directorul interimar SRI, deputatul Sebastian Ghiţă – patronul România TV, Valeriu Turcan – fost consilier al preşdintelui Băsescu, Raluca Turcan – deputat PDL, Laura Codruţa Kovesi – fost procuror-şef al Parchetului General, actualul procuror-şef al DNA. Elena Udrea ameninţă cu alte nume în zilele următoare…

Miercuri, 4 februarie 2015, într-o emisiune la TVR („Vorbeşte liber”), Elena Udrea a fost întrebată de numeroşii oameni care roiau în jurul ei la un moment dat, când deţinea funcţia de ministru MDRT, iar acum este singură: „Oamenii merg acolo unde este iluzia puterii. Eu eram ministru şi mulţi au venit spre mine. Acum interesul s-a dus spre actualii miniştri. Problema e că oamenii care ar trebui să apere justiţia tac: ziarişti, oameni politici, societate civilă”.

„Am libertate de exprimare, cât o mai am. Că nu sunt mulţi care au curajul să mă invite în emisiuni”, i-a mărturisit Elena Udrea moderatorului emisiuni, Sorin Avram.

„Valeriu Turcan şi Raluca Turcan au fost sprijiniţi foarte mult de Dorin Cocoş (om de afaceri, fost soţ al Elenei Udrea). Au fost analişti care îşi ofereau serviciile… contra cost. Întrebată dacă a dat bani pentru informaţii, Elena Udrea a răspuns: „Uneori am dat… Iar acum cei pe care i-am ajutat consideră că au căderea morală să mă judece pe mine”.

„Oamenii politici au hibe, sunt tentaţi de corupţie, dar ei merg la vot. Cei care au informaţii, dosare nu merg la vot, nu sunt votaţi. Eu cred că oamenii politici trebuie să se întoarcă şi să conducă România – corect, transparent, în sprijinul celor care i-au votat. Indiferent cât de răi au fi, câte hibe ar avea, ei au legitimitatea votului. Coldea şi Kovesi nu sunt votaţi”.

„Când deschizi un război cu forţa ocultă care conduce România, te aştepţi la orice, inclusiv să fii… arestat”.

 

*Procurorii DNA au solicitat Camerei Deputaţilor încuviinţarea pentru a demara cercetarea legală şi arestarea preventivă a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.

foto: paginademedia.ro
foto: paginademedia.ro
foto: paginademedia.ro

Din această toamnă, la TVR 2, cunoscutul om de televiziune Titus Munteanu va aduce, săptămânal, emisiunea – concurs ‘8 ÎNTR-O BARCĂ’. Programul are ca scop transformarea unor tineri talentaţi în artişti compleţi, care pot deveni celebri şi, totodată, pot câştiga marele premiu de 10.000 de euro.

‘8 ÎNTR-O BARCĂ’ este o nouă ‘Şcoală a vedetelor’ care le oferă şansa celor 10 concurenţi (8 titulari şi 2 rezerve) să înveţe, în mod gratuit, de la profesionişti, tot ceea ce este necesar pentru a deveni un artist complet: canto, dans, joc, actorie, punere în scenă, prezentare.

Cei 10, cu vârste între 16 şi 23 de ani, au fost aleşi în urma unei selecţii riguroase desfăşurate în această vară. Imediat după casting, ei au intrat într-un adevărat cantonament la TVR, cu repetiţii intense, pe parcursul întregii zile. Lecţiile de canto se fac sub îndrumarea compozitorului Dan Dimitriu, iar cele de dans cu renumita coregrafă Ioana Macarie. Actriţa Rodica Mandache se ocupă de instruirea gazdelor emisiunii, Alexandra Beatrice Păcuraru şi Nicholas Caţianis, doi tineri prezentatori care speră ca în cel mai scurt timp să devină preferaţii publicului.

Întreaga pregătire a concurenţilor se află sub directa coordonare a lui Titus Munteanu şi a echipei sale de specialişti, producătorul programului fiind Camelia Boştină.

Special pentru ‘8 ÎNTR-O BARCĂ’, echipa TVR 2 a creat viitorilor artişti cele mai bune condiţii de studiu. Ei au la sediul TVR un spaţiu dedicat în întregime lor, (dotat cu toată aparatura tehnică necesară), ce cuprinde studioul de canto, sala de balet cu oglinzi, vestiar, duş…

În mai puţin de o lună, proiectul ‘8 ÎNTR-O BARCĂ’ va fi Ťlansat la apăť iar publicul va putea să urmărească, săptămânal, evoluţiile artistice, eforturile şi emoţiile celor mai noi artişti care bat la porţile afirmării.

Titus Munteanu (probabil cel mai cunoscut realizator de programe tv, cu aproape 50 de ani de carieră la activ) este o garanţie în sine pentru calitatea programelor de divertisment pe care le semnează. Un capitol aparte al acestora îl reprezintă emisiunile dedicate formării şi educării tinerilor artişti. Cele mai cunoscute astfel de programe la TVR sunt ‘Şcoala vedetelor’ (cu care în 1996 a fost premiat cu Trandafirul de Argint la Montreux – cel mai mare festival de televiziune din lume), ‘Numai cu acordul minorilor’ sau ‘Televiziunea copiilor’.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook