Tags Posts tagged with "divertisment"

divertisment

tpamfletarlogoSă vezi minune, cine se mută frăţioare în vecinătatea PDL-ului.

De aceeaşi sorginte şi cu aceeaşi, sau mă rog, o parte, dintre aceeaşi membri, noul partid moşit în laboratoarele de creaţie politică ale palatului cu nume de stadion.

Controceni, bineînţeles. Pe numele lui de mişcare, populară, PMP cu ai săi conducători şi-au tăiat panglicile şi panglicuţele, ca să se bucure toată lumea de eveniment.

Şi printre cei bucuroşi au fost consilierul Alba ca Zăpadă, Sebyca Lazaroiu, Papahagi, de la tinerii intelectuali, un deputat Tomac, preşedinte la distracţia asta de partid şi preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Alba, deputatul Clement Negruţ.

Şi în sfârşit preşedinte, adică omul care conduce, deputatul Clement Negruţ.

Cum adică dacă e acelaşi Negruţ care a mai plecat din PDL?

Normal că e acelaşi, pentru că oameni buni, să ştiţi că este imposibil să existe doi.

Adică şi dacă ar exista al doilea, în mod sigur nu ar fi aşa de revoluţionar şi pus pe fapte mari ca al nostru.

Şi eu îl înţeleg foarte bine.

Când ai un preşedinte, în umbra bineînţeles, atât de sexy, precum Lenuta U. fosta C., şi când te-ai săturat de lipsa de reforme din partid, îţi cam vine să îţi bagi picioarele în echipă cu care ai lucrat atâţia ani de zile şi să pleci.

Şi să le arăţi că politică se face şi altfel decât ştiu ei să facă.

Cei şapte pitici.

tpamfletarlogoNebunie pe câmpie şi oameni cărunţi pe munţi. Astfel se poate descrie atmosfera creată în ultimele două săptămâni în jurul subiectului Roşia Montană.

Cine a avut răbdare, nervi şi mai ales timp, şi a urmărit televiziunile de ştiri a rămas în cap cu numeroase sloganuri, nocturne- în Bucureşti şi diurne – la Roşia Montană, iar cu un pic de obiectivitate a putut să îşi facă o imagine complexă a societăţii în care trăim.

Pe de o parte, minerii, un fel de mineri, lucrători în subteran, sau ce or fi cei de la RMGC şi protestanţii, adică nu, protestatarii, hipioţi, flower-power, hipsteri, mipsteri ciocaboca etc, care au adunat în jurul lor oameni care chiar cred în ceea pentru ce protestează ceilalţi, că ei nu ştiu sigur să arata pe harta unde se afla ascunsă Roşia Montană.

Aşa că unii cu foamea, alţii cu petrecerea, timpului liber.

Doar că, ălora cu petrecerea nu le pasă de foame, pentru că bogatului nu-i pasă de sărac iar nici sătulului de flămând.

În rest, Salvaţi Roşia Montana, dar salvaţi-o în aşa fel încât să o ducem cu toţii mai bine.

Şi încă ceva.

Dacă Steaua a luat bătaie de Shalke04 cu 0-3, iar Shalke a fost spulberată de Munchen cu 0-4, înseamnă că Steaua a luat-o de la Munchen cu 0-7?

Verespatak Grune Punkt. Senior.

tpamfletarlogoCât mi-am dorit să văd ziua asta, să pot circula pe autostrada care ocoleşte Sebeşul şi merge până la Deva.

Ei şi, când au promis constructorii că se va întâmpla lucrul acesta în septembrie, m-am bucurat grozav.

Şi la fel de grozav m-am întristat când am văzut că deputatul Negruţ a avut dreptate, iar inaugurarea autostrăzii mai aşteaptă.

Ar trebui să ne fie învăţătură de minte, să nu ne mai luăm după entuziasmul înfierbântat al unor jurnalişti, care nu prea ştiu câte zile trebuie să se întărească betonul ca să fie carosabil, şi pun botul la ce le spun unii şi alţii.

La fel, învăţătura de minte să le fie şi celor de la drumuri naţionale, care fac prea multă politică, dar şi constructorilor.

Păi degeaba lucrează acum în trei schimburi, când timp de doi ani au dat la relanti, probabil principul că lasă pe mâine ce poţi face azi, că poate mâine nu mai trebuie făcut.

Doar că, baumaisterilor, asta ţine doar la birocraţi, pe teren, treaba stă altfel.

Aşa că, zi-le domnu’ Milu, că ăştia e rai şi ne minte şi vrea să ne fure la asfalt.

Bahn. Autobahn

tpamfletarlogoA înnebunit Facebook-ul, a luat-o razna. Ocazie cu care am şters doi prieteni din listă, iar alţi doi stau în carantină. Sincer, m-am panicat grozav când am citit un mesaj primit de la un prieten că o jurnalistă, activistă, ong-istă, a fost bătută.

Alt mesaj zicea că respectivă a fost îmbrâncită.

Alt mesaj cu un filmuleţ postat de acelaşi ins arată că de fapt a fost împinsă.

Ăsta pe lângă că un coleg îmi spunea că e mare lucru că a scăpat nebătută la cât de agasantă era.

Eh, asta e, am mai redus din prieteni, şi m-am lămurit şi cum stăm cu jurnaliştii independenţi.

Independenţi de independenţă.

Adică greu să înţelegi cum poate să fie independent un jurnalist care scrie pe blog exclusiv împotriva investiţiei de la Roşia Montană sau o jurnalistă de 22 de ani care chipurile are experienţă, la greu.

Eh, asta e, promit că în viitor, o să organizez o şcoală de jurnalism independent, o să dau şi diplome şi atestate ca să nu fie confundaţi cu jurnaliştii de pe la televiziuni, televiziuni de astea părtinitoare, cum sunt Protv, TVR sau Digi 24.

Sau poate până atunci o să aibă bunul simţ şi o să spună deschis că de fapt sunt ong-isti, că susţin o cauză şi că prin excelenţă sunt cei mai mari ipocriţi.

Jurământul lui hipocrit

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook