Tags Posts tagged with "depasiri"

depasiri

tdsc08363În data de 03.09.2013,  poliţiştii Serviciului Rutier Alba şi poliţiştii Biroului Rutier Sebeş, au organizat, pe Drumurile Naţionale 1, 7 şi 67 C, precum şi pe raza municipiului Sebeş şi a localităţilor limitrofe acestuia, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării prevederilor legale privind depăşirea.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat 68 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.680 lei, din care 14 pentru depăşire neregulamentară.

Cei 14 conducători auto care s-a angajat în depăşiri ilegale au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale iar ca şi sancţiune complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere.

foto: adiochisinau.md
foto: adiochisinau.md
foto: adiochisinau.md

În data de 01.08.2013, poliţiştii Serviciului rutier din Alba, au organizat pe raza întregului judeţ, o acţiune ce  avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere datorate, în special, depășirii neregulamentare.

În acţiune au fost angrenaţi poliţişti rutieri şi din structurile de ordine publică care au constat 178 de abateri contravenționale sancţionate cu amenzi în valoare totală de 28.550 lei.

Au fost depistaţi 13 conducători auto care s-au angajat în depășiri nelegale, care, pe lângă faptul că au rămas fără permise de conducere au primit sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare de 320 de lei precum şi 4 puncte amendă.

Alţi 75 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru depășirea regimului legal de viteză, 25 pentru neportul centurii de siguranţă şi 65 pentru alte abateri rutiere constatate de poliţişti.

De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook