Tags Posts tagged with "CSO Cugir"

CSO Cugir

În perioada 24-26 aprilie echipa de handbal a CSO Cugir a participat la Campionatul Naţional de Handbal fete – Euroregiunea 7 Centru, care a avut loc la Braşov. Competiţia s-a desfăşurat în sistem turneu, participând 12 cluburi din întreaga regiune: ACS Corona Braşov, CSŞ Dinamo Braşov A, CSŞ Dinamo Braşov B, ACS Transilvania Braşov, CSO Olimpic Târgu Mureş, CS Multiprod Târgu Mureş-Gorneşti, AS Arena Târgu Mureş, CSS Sfântul Gheorghe, CSS Mediaş, LPS Sebeş, CSM Miercurea Ciuc şi CSO Cugir.

La final echipa de handbal CSO Cugir s-a clasat pe locul 6.

„A fost o experienţă deosebită. Pentru noi, rezultatul este mulţumitor având în vedere ca am fost cea mai tânără echipă şi am jucat cu împotriva unor cluburi cu istorie handbalistică”, a declarat antrenorul Petru Micu.

Lotul echipei Cugirene a fost format din: Roman Karina (38 de goluri), Romaniuc Alina, Cerchizan Timea, Costea Sorina, Martinescu Mihaela, Heroiu Mianda, Căprariu Adnana, Bregariu Cosmina, Ursa Cătălina, Grosu Teodora, Tomoşoiu Luiza, Dânşorean Denisa, Fleşeriu Denisa, Comşa Rebeca.

În perioada 19-21 iulie 2015 handabalistele CSO Cugir au fost invitate să participe la un turneu internaţional la Odorheiu Secuiesc.

Cele două echipe de handbal ale clubului cugirean, junioare IV şi V, s-au remarcat la competiţia Cupa municipiului Vulcan. Organizată recent de către administraţia locală şi CS Vulcan, competiţia a adus din nou faţă în faţă echipele de handbal din Cugir, Petroşani şi Vulcan.

La junioare IV, CSO Cugir s-a impus în faţa CSS Petroşani cu scorul de 13-12, iar în faţa CSO Vulcan, cu 10-5. Învingătoare au fost şi junioarele V, care au întâlnit echipa CSO Vulcan pe care au reuşit să o învingă cu scorul de 12 la 8, în retur obţinând un egal (8 la 8).

Ca urmare a acestor scoruri, CSO Cugir a primit Cupa municipiului Vulcan, precum şi titlul de Cea mai disciplinată echipă.

De asemenea, CSO Cugir a obţinut alte titluri obţinute prin două dintre jucătoarele echipei: Karina Roman care a fost desemnată Cea mai tehnică jucătoare şi de Marta Olinovici care a obţinut titlul de golgeter al turneului.

Rezultatele dau încredere celor doi antrenori, prof. Petru Micu şi prof. Ioan Başca, înainte de competiţiile euroregiunilor care vor începe în luna mai.

„Urmează o perioadă de antrenamente, însă este foarte important că cele două echipe au reuşit să se mobilizeze, să comunice bine pe teren şi să aibă încredere în forţele proprii.Avem multe obiective pe care dorim să le atingem în viitor şi sperăm să beneficiem în continuare de sprijinul conducerii CSO Cugir şi al administraţiei locale. Profităm de ocazie şi mulţumim conducerii clubului pentru condiţiile create în vederea participării la turneele care au avut loc”, a declarat prof. Petru Micu.

Karatiştii Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir au participat la Galaţi la finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional – Fudokan pentru copii.

Printre cei 275 de sportivi reprezentând 35 de cluburi din ţară, s-au numărat 9 karatişti ai secţiei de karate din cadrul CSO Cugir.

Elevii sensei-ului cugirean Vasile Pricob au obţinut 12 medalii: trei de aur, cinci de argint şi patru de bronz. Aurul a fost cucerit de Andrei Rus, Paul Codrea şi Cătălin Mortură, toţi la categoria 10-11 ani. Ultimii doi au mai câştigat şi medalia de bronz la aceeaşi categorie de vârstă.

Urbănescu Tamaş (5 ani), Sebastian Micu (8-9 ani), Robert Ungureanu (8-9 ani) au obţinut fiecare un argint şi un bronz, iar Roberto Dandea a reuşit o medalide de argint la categoria 8-9 ani.

În urma acestor rezultate karatiştii Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir vor participa la Campionatul European de Karate care va avea loc la sfârşitul lunii martie în Napoli, Italia.

Până atunci, sportivii din Cugir – cadeţii, juniorii şi seniorii – vor participa în perioada 13-15 martie 2015 la finala Campionatului Naţional de Karate ce va avea loc la Bucureşti.

Echipa de handbal feminin a CSO Cugir joacă sâmbătă, 21 februarie 2015, în etapa a II-a a Campionatului Judeţean de Handbal feminin.

Evenimentul va avea loc la sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 3 Cugir, începând cu ora 9.00, fiind organizat de către Asociaţia Judeţană de Handbal Hunedoara şi Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir, conform calendarului competiţional.

Echipa cugireană de junioare IV va întâlni pe teren propriu echipele feminine ale C.S.S. Hunedoara, C.S. Vulcan , C.S.S. Petroşani. Dacă jucătoarele din Cugir vor avea o evoluţie bună în turneul de sâmbătă, acesta va fi doar începutul unui lung şir de competiţii la care echipa de junioare IV va participa în perioada următoare.

Lotul cugirean este format din Alina Romaniuc, Timeea Cerchizan, Sorina Costea, Cosmina Bregariu, Karina Roman, Denisa Dânşorean, Teodora Grosu, Cătălina Ursa, Miranda Heroiu, Adnana Căprariu, Luiza Tomoşoiu, Mihaela Martenescu, Andreea Sopon, Denisa Fleşeriu, Ionela Sandu, Larisa Andrei, Georgiana ilca.

Antrenorii echipei cugirene, prof. Petru Micu şi prof. Ioan Başca sunt optimişti, având în vedere că în ultimii doi ani echipele de junioare IV şi V s-au clasat pe podium la campionatele euroregiunilor 6 şi 7 care au avut loc la Hunedoara, Tg. Mureş şi Cluj-Napoca.

În ceea ce priveşte echipele de handbal ale CSO Cugir sunt primele echipe de handbal feminin din istoria sportivă a localităţii. Deşi activitatea handbalistică cu fetele a început în 2011, când ele aveau o vârstă cuprinsă între 6 şi 8 ani, rezultatele la competiţii judeţene şi zonale au început să apară la doar 3 ani de activitate.

Lotul cugirean are în componenţă jucătoare de perspectivă, care au fost deja solicitate de unele cluburi mari. De altfel, antrenorii echipei şi-au fixat unele obiective ambiţioase pentru viitorul apropiat: „Dorim să participăm cu ambele echipe la turneele euroregiunilor unde sperăm să ocupăm un loc fruntaş şi să ne calificăm în semifinale. Ne bucurăm că avem susţinerea şi sprijinul conducerii CSO Cugir, iar acest lucru înseamnă o garanţie pentru viitorul handbalului feminin în oraşul Cugir”, a declarat profesorul Petru Micu.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook