Tags Posts tagged with "circula"

circula

40.Autobuze STPStimați călători, vă aducem la cunoștință că programul de circulație al Societății de Transport Public S.A. Alba Iulia, pentru sfârșitul anului 2017 și începutul anului 2018, în Zonele Metropolitane 1-7 va fi următorul:

25 și 26 decembrie 2017 , respectiv 1 și 2 ianuarie 2018 – program de duminică.

Foarte important

Autobuzele programate să transporte angajații societăților comerciale vor circula normal, în funcție de programul de lucru prestabilit cu angajatorii.

statie STPInformațiile referitoare la programul de circulație în zona tarifară 1 se pot obține de la dispeceratul STP, la numărul de telefon 0258/812826.

Pentru informații legate de programul de circulație în zonele tarifare 2-7, puteți apela Autogara STP, la numărul de telefon 0258/812967.

Zăpezile şi gerul din ultimele zile nu au prins nepregătite autorităţile din Alba Iulia. Cel puţin aşa reiese dintr-un comunicat de presă remis astăzi de administraţia locală din Alba iulia.

„In ultima perioada s-a actionat pentru fluidizarea traficului si asigurarea conditiilor optime de circulatie, in mai multe puncte din oras, pe toate arterele colectoare. Din punct de vedere administrativ mentionam ca in acest moment nu sunt probleme deosebite in oras. Primaria face apel la spiritul civic al cetaenilor si al agentilor economici pentru curatarea trotuarelor. Mai jos, aveti o detaliere a activitatilor si costurilor din aceasta perioada. (Locuitorii pot apela dispeceratul Polaris 0372 030606).

In perioada 27.12.2014 – 30.12.2014 in urma instalarii conditiilor de iarna in municipiul Alba Iulia au fost executate urmatoarele lucrari:
a) in data de 27 – 28.12.2014
-imprastiere material antiderapant pe carosabil, alei si trotuare, suprafata totala pe care a fost executata aceasta operatiune fiind de 3160 mp, folosindu-se o cantitate de 360 tone de material antiderapant;
– pluguit zapada de pe carosabil pe o suprafata totala de 2319 mp;
-au fost dispuse in zona pantelor si a locurilor greu accesibile un numar de 45 cutii cu material antiderapant;
-permanent au fost solutionate sesizarile din partea cetatenilor, unde a existat acces;
b) in data de 29 – 30.12.2014
-a fost imprastiat material antiderapant pe toate strazile ce sunt prinse in contractul de concesiune incheiat intre Municipiul Alba Iulia si s.c. Polaris-M Holding s.r.l. Constanta( lucrare executata de 4 ori)
-au fost pluguite strazile , lucrare ce a fost executata de 3 ori;

Conform HCL nr.138/2007, art. 2, lit.a), punctul 13 , cetatenii, asociatiile de proprietari si agentii economici au obligatia sa participe la activitati edilitar gospodaresti , iar „necuratarea zapezii si a ghetii imediat dupa depunere, sau cel tarziu pana la ora 9.00, de pe trotuare, din fata imobilelor in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea” constituie contraventie si se sanctioneaza conf. Legii.
Materialul antiderapant folosit pentru activitatea de deszapezire si combatere polei este clorura de magneziu si sare (clorura de magneziu 25% si sare 75%).
Pe aleile din parcuri se foloseste numai clorura de magneziu pentru a nu distruge cu sare vegetatia.
Atat SC Polaris M Holding SRL cat si Primaria municipiului Alba Iulia, prin serviciul A.A.D.P., asigura, prin personalul propriu, permanenta (zi si noapte).
Graficele cu personalul, care asigura permanenta, de la SC Polaris M Holding SRL si Primaria municipiului Alba Iulia, cu numere de telefon, au fost transmise Politiei rutiere si Politiei locale pentru rezolvarea operativa a tuturor situatiilor, care apar pe teren, in activitatea de deszapezire si combaterea poleiului de pe domeniul public al municipiului Alba Iulia.

Valori:
-Imprastiat mecanic material antiderapant- 45788lei

-Curatat mecanic zapada si gheata cu utilaj cu lama( pluguitul) 9739,80lei.

Total valoare: 55528,20 lei.
(acestea sunt valorile pentru strazile prevazute in anexa contractului, pentru cele 4 zile, fara sa cumprinda sesizarile de la cetateni sau alte situatii neprevazute)” se arată în comunicatul de presă.

Senatorul PDL de Alba Alexandru Pereş a rămas fără maşină. Costurile mari de întreţinere l-au determinat pe senator să renunţe la maşina de servici: Loganul de la Senat din 2006.

Alexandru Pereş nu mai vrea maşină de servici şi îşi va cumpără una personală. Pentru că este un naţionalist (un naţionalist luminat) probabil că în curând îl vom vedea pe senator la volanul altei maşini româneşti.

Maşina AB 02 SEN, o Dacie Logan din 2006 şi sute de mii de kilometri la bord, este istorie…

Aşa că senatorul Pereş umblă pe jos, cu bicicleta sau cu maşinile colegilor.

foto: andreialbu.com
foto: andreialbu.com
foto: andreialbu.com

Tronsonul de autostradă Orăştie-Vinţişoara, în lungime de 24 de kilometri, va fi dat în folosinţă în luna septembrie, a anunţat joi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman.

Astfel, se va face joncţiunea cu tronsonul de autostradă A1 Deva-Orăştie, în lungime de peste 30 de kilometri, inaugurat în urmă cu două luni.

Tot din acest an se va putea circula şi pe centura Sebeşului, în lungime de 9 kilometri.

Florin Roman susţine că din noiembrie se va deschide circulaţiei şi pe tronsonul de autostradă Sebeş-Cunţa. 

Marius Alexandru

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook