Tags Posts tagged with "cinematograf"

cinematograf

Cinema-Dacia-Alba-Iulia-300x212Cinematograful Dacia din Alba Iulia are, pentru luna martie, o ofertă de filme pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile. Dramă, comedie, acţiune, mister sau animaţie, toate acestea fac din filmele lunii o atracţie pentru cinefili.

  • shadow-dancer-186956l_resize07 – 12 martie:  Dansatoarea din umbră – Marea Britanie / Shadow Dancer / 1h,41 /N-15 / dramă, thriller

Un membru activ al IRA (Andrea Riseborough) este arestat în timpul unui atentat cu bombă eşuat în metroul londonez. Femeia acceptă să devină informator al serviciului MI5 (reprezentaţi de Clive Owen şi Gillian Anderson), de dragul copilului său minor. Ea se întoarce în Belfast, la familia sa care este în întregime implicată în operaţiuni IRA, cu grad mai mic sau mai mare de violenţă.

Povestea se complică încă de la prima misiune. Femeia este presată de autorităţi să livreze informaţii despre operaţiunile IRA, iar „fraţii” din reţea o suspectează de trădare şi ea riscă moartea. În tabăra cealaltă, agentul care o racolează (Clive Owen) răspunde pentru viaţa ei, însă se trezeşte prins în jocurile de culise din MI5 care pot duce la sacrificarea sursei sale.

Regia: James Marsh

cu: Clive Owen, Andrea Riseborough, Gillian Anderson

Ore de difuzare: marţi, miercuri: 15; / / luni si joi inchis/ redus ora 15 / pret 4 lei

de-vrais-mensonges-131142l_resize

  • Minciuni adevarate – Franţa / De vrais mensonges  / 1h,45 / AG / comedie, dramă

Într-o dimineaţă de primăvară, Emilie primeşte o scrisoare de dragoste anonimă, frumoasă şi inspirată. O aruncă la coşul de gunoi, dar peste puţin timp o ia înapoi. Îşi dă seama că asta poate fi calea de a o “trezi la viaţă” pe mama ei, singură şi tristă după ce fusese părăsită de soţ. Fără să ezite prea mult, retrimite scrisoarea mamei sale. Emilie nu ştie însă că autorul ei este Jean, timidul său angajat. Nici nu se gândeşte că gestul ei va crea o serie de încurcături şi neînţelegeri, de care curând vor fi copleşiţi toţi.

Regia: Pierre Salvadori

cu: Audrey Tautou, Sami Bouajila, Nathalie Baye

Ore de difuzare: marţi, miercuri: 17/ v, s, d: 17; 19  / luni si joi inchis/  / pret 6 şi 4 lei

  • winters-tale-983327l_resize14 – 19 martie: Poveste de iarnă – SUA / Winter’s Tale  /1h,58/Ap-12/ dramă, fantastic, mister

De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi şi pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la oraşul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veşnic treaz, filmul „Poveste de iarnă“ înfăptuieşte miracole şi uneşte destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă incredibilul destin care îl aşteaptă.

Regia: Akiva Goldsman

cu: Will Smith, Russell Crowe, Jennifer Connelly, Colin Farrell

Ore de difuzare: marţi, miercuri: 15; 17/ v, s, d: 15; 17; 19  / luni si joi inchis/ redus ora 15 / pret 6 şi 4 lei

the-lego-movie-778216l_resize

  • 21 – 26 martie: Marea aventură Lego– SUA / The Lego Movie /1h,40/ AG / acţiune, animaţie, comedie

Marea aventură Lego spune povestea surprinzătoare a lui Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, fără să se remarce prin ceva anume, dar care ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte, din greşeală, titlurile de „persoană extraordinară” şi „salvatorul planetei”. Astfel ajunge în compania unor străini curajoşi alături de care porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii, călătorie pentru care Emmet este complet nepregătit.

Regia: Phil Lord, Chris Miller, Chris McKay

Voci: Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman, Will Ferrell, Channing Tatum, Jonah Hill

Ore de difuzare: marţi, miercuri: 15; 17/ v, s, d: 15; 17; 19  / luni si joi inchis/ redus ora 15 / pret 6 şi 4 lei

  • the-hangover-part-iii-874058l_resize28 – 02 aprilie: Marea Mahmureală III – SUA / The Hangover Part III / 1h,40 / N- 15/ comedie

De data aceasta, Doug, Phil, Alan și Stu nu participă la nicio nuntă, nu se confruntă cu amenințarea unei mari mahmureli după o petrecere a burlacilor și, aparent, nu ar trebui să își facă nicio grijă că lucrurile pot s-o ia din nou la vale. Însă exact asta se va întâmpla în finalul trilogiei „The Hangover”. Se vor întoarce în Las Vegas, locul în care l-au uitat pe Doug pe acoperișul hotelului în primul film, vor lua din nou decizii dureros de greșite și îl vor întâlni pe Mr. Chow. Din informațiile dezvăluite până acum, partea a treia va fi povestea lui Alan, care trece printr-o criză după moartea tatălui său.

Regia: Todd Phillips

cu: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis

Ore de difuzare: marţi, miercuri: 15; 17/ v, s, d: 15; 17; 19  / luni si joi inchis/ redus ora 15 / pret 6 şi 4 lei

simulare sala Alba Mall 2Procesul de rebranding, dinamizare şi reconfigurare început anul trecut de Alba Mall, cel mai mare centru comercial din Alba, a ajuns într-o nouă etapa: aceea de imagine, la propriu. Imagini vii, vibrante, 2D, 3D sau digitale, sunet realist, dolby surrouund de ultima generaţie, sunt doar câteva dintre argumentele cu care Alba Mall îşi va atrage clienţii la film, începând din lună martie. Lucrările de contstructie au început deja, noul cinematograf urmând să fie amplasat în parcarea laterală a mall-ului, din zona supermarket-ului Elit.

Camera, motor, acţiune şi filme bune! 800 metri pătraţi de… entertainment.

Două săli de cinema multifuncţionale, standardizate conform normelor în vigoare, fiecare cu câte 110 locuri confortabile, sunt gata să-şi deschidă uşile şi să-şi pornească proiectoarele pentru albaiulieni.

Voicu Vuscan, managerul executiv al centrului comercial, spune că “investiţia, realizată în regim privat de către Alba Mall, are, pe lângă raţiunea de business, absolut firească, şi una socială, puternică şi justificată, cu atât mai mult cu cât albaiulienii, în ultimii ani, pentru a avea acces la un cinematograf performant şi modern, erau nevoiţi să facă peste 100 de km, până la Cluj Napoca sau Târgu Mureş. De acum se vor putea bucura de toate facilităţile aici, la ei acasă, în Alba Mall.

Încercam şi, cred eu, reuşim să evoluăm permanent şi să depăşim astfel, împreună cu clienţii noştri, acel complex povincial proverbial şi să demonstrăm că oraş mic nu înseamnă şi posibilităţi limitate.

Filmele vor fi, la rândul lor, unele de top, cele mai recente producţii made în Hollywood, adică exact ceea ce aţi găsi pe afişe la oricare multiplex de top din Europa

“Trecerea” cinefililor din lumea reală în cea, mult mai interesantă, a filmelor de box-ofiice se va face încă de la intrare, din foayer.

Holurile şi spaţiul de acces în sălile de proiecţie vor fi amenajate ca un veritabil platou de filmare.

În plus, albaiulienii vor găsi la intrare şi un candy bar cu toate “accesoriile” necesare unei vizionări nu doar plăcute ci şi… gustoase.

simulare Sala Alba Mall 1Preţurile practicate vor fi şi ele mai mult decât accesibile, începând de la doar 15 lei până la 20 lei, în funcţie de zi, film şi categorie de spectatori.În plus, miercurea, fără nicio “steluţă” sau condiţie suplimentară, fiecare bilet cumpărat va aduce automat lângă el şi un al doilea bilet, gratuit. Astfel, în cazul în care alegi ziua de miercuri pentru a vedea cele mai noi filme, poţi face asta cu doar maxim 10 lei de persoană, ceea ce înseamnă un preţ absolut simbolic, pe care oricine şi-l poate permite”, explica reprezentanţii companiei Colours Cinema, care va opera noul cineplex din Alba Mall.

Despre Colours Cinema

Ca şi Alba Mall, Colours Cinema este o afacere 100% românească, o reţea naţională de cineplexuri aflată în plin proces de expansiune şi care are ca obiectiv principal să devină în 2016 lanţul de cinematografe cu cea mai mare acoperire naţională.

În planurile de dezvoltare ale Colours Cinema sunt vizate localităţile din România cu o populaţie mai mare de 50000 locuitori, Alba Iulia fiind al doilea oraş, după Craiova, selectat pentru amenajarea unui cinema de top.

Compania colaborează cu toate marile case de distribuţie din România şi garantează astfel, clienţilor săi, posbilitatea de a vedea producţii de ultimă oră, în acelaşi timp cu lansările din marile oraşe sau din capitală.

În toate proiectele pe care le implementează, Colours Cinema foloseşte logistică şi tehnologie de ultimă oră, indiferent că e vorba de amenajarea sălii de cinema şi a foayer-ului sau de sistemele hi-tech de proiecţie video şi redare audio.

Despre Alba Mall

Alba Mall este cel mai mare centru comercial din judeţul Alba, deschis în urmă cu mai bine de 5 ani, timp în care s-a reinventat permanent şi a dvenit parte din viaţa albaiulienilor.

Începând din 2013, odată cu procesul de rebranding, Alba Mall implementează şi un nou concept: shopping mall inclusive care cuprinde toate laturile actuale ale shoppingului de tip family, începând de la pet shop, farmacie, cabinete medicale, beauty, fashion, locuri de joacă şi până la food-court şi noi magazine ale unor branduri puternice, internaţionale.

Noul cinemaplex ce urmează să se deschidă în lună martie este un pas firesc în dezvoltarea legăturii puternice dintre Alba Mall şi clienţii săi şi o dovadă că dorinţele şi părerile acestora au fost ascultate şi transformate în realitate.

foto: cinemarx.ro
foto: cinemarx.ro
foto: cinemarx.ro

„Domnişoara Christina” este un thriller psihologic, ecranizare a prozei fantastice omonime de Mircea Eliade.

Tânărul pictor Egor Pașchievici soseşte împreună cu Sanda, iubita lui, la conacul ei de la moşie. Aici o cunoaşte pe doamna Moscu, mama ei, şi pe Simina, sora mai mică, precum şi pe Nazarie, un profesor de istorie care face cercetări arheologice în zonă.

Cele trei o venerează pe domnişoara Christina, sora mai mare a doamnei Moscu, ucisă în urmă cu 30 de ani în împrejurări neclare în timpul răscoalelor de la 1907.

Curând după ce Egor vede tabloul domnişoarei Christina, el se simte atras de ea într-un fel inexplicabil.

Domnişoara Christina îi apare lui Egor în vis, dar nu numai.

Ea este trezită misterios la viaţa prin ritualuri ciudate de doamna Moscu şi Simina.

Domnişoara Christina se îndrăgosteşte de Egor, în schimb Sanda devine din ce în ce mai bolnavă, iar boala ei pare să fie în directă legătura cu întruparea Cristinei.

Nazarie are teoria lui despre domnişoara Christina. Cercetând spusele satenilor el crede că ea este un strigoi care bântuie locul.

Pentru a o salva pe Sanda a cărei stare devine critică, Egor se hotărăşte să o înfrunte pe Christina.

Domnişoara Christina [22.11.2013 – 27.11.2013] : Vineri – Duminică: ora 15:00, 17:30 și 20:00, Luni – Miercuri: ora 15:00 și 17:30, Joi: INCHIS. Tarif întreg: 6 Lei. / Tarif redus: 4 Lei – doar de la ora 15:00

tbatalia_anuluiAvând personaje bine conturate şi secvenţe vibrante de dans, BATTLE OF THE YEAR are loc în lumea B-boying – dansul urban cunoscut mai degrabă sub numele de “breakdancing.”

Imagini de neuitat constituie cadrul în care se derulează poveştile personale ale membrilor unei trupe de dans americane, care se luptă, însufleţiţi de sprijinul puternicului lor antrenor (Josh Holloway), să-şi împlinească visele, în ciuda faptului că sunt prost înţeleşi de societate şi chiar de familiile lor.

Aceste poveşti ajung la apogeu în Franţa, unde abilităţile lor sunt puse la grea încercare: finala concursului “Bătălia anului”, în care se confruntă trupe din 18 state, care se luptă pentru titlul de “campioană mondială”.

Bătălia anului [4.10.2013 – 9.10.2013] : Vineri – Duminică: ora 15:00, 17:30 și 20:00, Luni – Miercuri: ora 15:00 și 17:30, Joi: INCHIS. Tarif întreg: 6 Lei. / Tarif redus: 4 Lei – doar de la ora 15:00

1380207_214041852090136_1549695054_nComedia Noi suntem familia Miller este povestea unui fost traficant de droguri care îşi creează o familie falsă, după ce se vede nevoit să scoată din ţară o cantitate uriaşă de stupefiante, fără a fi suspectat de autorităţi.

Cu Jennifer Aniston, Emma Roberts şi Jason Sudeikis în rolurile principale, Noi suntem familia Miller garantează momente încântătoare şi amuzante.

Noi suntem familia Miller [30.09.2013 – 02.10.2013] : Vineri – Duminică: ora 15:00, 17:30 și 20:00, Luni – Miercuri: ora 15:00 și 17:30, Joi: INCHIS. Tarif întreg: 6 Lei. / Tarif redus: 4 Lei – doar de la ora 15:00

thumbsKick-Ass, Hit Girl şi Red Mist sunt gata de acţiune în Kick Ass 2, după succesul imens din 2010 cu Kick Ass.

De această dată, actele de bravură nebuneşti ale lui Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspiră un nou val de eroi autoproclamaţi care pornesc mascaţi într-o cruciadă proprie. Conduşi de colonelul Star and Stripes (Jim Carrey), eroul nostru se alătură acestei patrule. Dar când supereroii noştri amatori ajung să fie vânaţi de Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), renăscut acum sub numele de The Motherfucker, singura care-i poate salva de la pieire e Hit Girl (Chloë Grace Moretz).

Când i-am văzut ultima dată pe asasina junioare Hit Girl şi pe tânărul justiţiar Kick-Ass, cei doi încercau să ducă o viaţă normală de adolescenţi, ca Mindy şi Dave. Pentru că se apropia absolvirea şi cei doi nu prea ştiau încotro s-o apuce, Dave se hotărăşte să înfiinţeze prima echipă de supereroi a lumii împreună cu Mindy. Din nefericire, pentru că Mindy e prinsă că acţionează ca Hit Girl, este nevoită să se retragă, ceea ce o aruncă, spre oroarea ei, în lumea înfricoşătoare a colegelor ei de liceu. Nemaiavând pe nimeni alături, Dave îşi uneşte forţele cu echipa Justiţie Eternă, condusă de un fost mafiot pocăit, pe nume colonelul Stars and Stripes.

Chiar când eroii amatori încep să se facă remarcaţi pe stradă, cel mai mare ticălos din lume, The Motherfucker, îşi adună propria gaşcă de superdiabolici şi ticluieşte un plan ca să-i facă pe Kick-Ass şi pe Hit Girl să plătească pentru ce i-au făcut tatălui său. Dar planul său are o fisură: dacă te pui cu un membru al echipei Justiţie Eternă, ţi-i pui pe toţi în cap…

Kick Ass 2 [20.09.2013 – 25.09.2013] : Vineri – Duminică: ora 15:00, 17:30 și 20:00, Luni – Miercuri: ora 15:00 și 17:30, Joi: INCHIS. Tarif întreg: 6 Lei. / Tarif redus: 4 Lei – doar de la ora 15:00

Poster 70-100-CS6.inddColumbia Pictures prezintă o producţie Overbrook Entertainment / Blinding Edge Pictures, un film de M. Night Shyamalan, 1.000 post Terra.  Rolurile titulare sunt interpretate de Jaden Smith şi Will Smith. Regia îi aparţine lui M. Night Shyamalan. Producţia este asigurată de Caleeb Pinkett, Jada Pinkett Smith & Will Smith, James Lassiter şi M. Night Shyamalan.

Povestirea a fost scrisă de Will Smith. Scenariul este semnat de Gary Whitta şi M. Night Shyamalan.  Producătorul executiv este E. Bennett Walsh. Directorul de imagine este Peter Suschitzky, ASC. Scenografia îi aparţine lui Tom Sanders, iar montajul lui Steven Rosenblum, A. C. E. Jonathan Rothbart a asigurat efectele vizuale, iar costumele au fost realizate de creatoarea Amy Westcott. Muzica îi aparţine lui James Newton. Howard. Ashwin Rajan şi John Rusk sunt co-producătorii peliculei.

O aterizare forţată îi aduce pe adolescentul Kitai Raige (Jaden Smith) şi pe legendarul său tată, Cypher (Will Smith), pe Pământ, la 1.000 de ani după cataclismul care îi forţase pe oameni să-şi părăsească planeta.

Cypher fiind grav rănit, Kitai trebuie să pornească singur după ajutor, confruntându-se cu un teren necunoscut, specii modificate de animale, care stăpânesc în prezent planeta, şi o creatură extraterestră, care a evadat în timpul aterizării forţate.

Tatăl şi fiul trebuie să înveţe să conlucreze şi să aibă încredere unul în celălalt dacă nu vor să-şi rateze unica şansă de a se întoarce acasă.

1.000 post Terra (After Earth) [13.09.2013 – 18.09.2013] : Vineri – Duminică: ora 15:00, 17:30 și 20:00, Luni – Miercuri: ora 15:00 și 17:30, Joi: INCHIS. Tarif întreg: 6 Lei. / Tarif redus: 4 Lei – doar de la ora 15:00

strumpfii2Gargamel îi creează pe Hackus şi Vexy, un cuplu de ştrumpfi răi numiţi OBRAZNICI, pentru a valorifica esenţa magică de ştrumpf.

Când descoperă că doar un ştrumpf real îi poate da ce-şi doreşte şi că numai Smurfette îi poate transforma pe OBRAZNICI în ştrumpfi reali, Gargamel o răpeşte pe Smurfette şi o duce în Paris.

Acolo, cu ajutorul esenţei de ştrumpf, Gargamel speră să utilizeze Turnul Eiffel ca o antenă de energie generatoare, pentru a se întoarce acasă.

Acum totul depinde de Papa Smurf, Clumsy, Grouchy şi Vanity să vină în lumea umană şi să ceară ajutorul lui Patrick şi Grace Winslow şi al fiului lor Blue.

Ştrumpfii 2 [6.09.2013 – 11.09.2013] : Vineri – Duminică: ora 15:00, 17:30 și 20:00, Luni – Miercuri: ora 15:00 și 17:30, Joi: INCHIS. Tarif întreg: 6 Lei. / Tarif redus: 4 Lei – doar de la ora 15:00

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook