Tags Posts tagged with "beata"

beata

foto: bihon.ro
foto: bihon.ro
foto: bihon.ro

Poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că A.E.M., o tânără de 26 de ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce circula cu un motoscuter neînmatriculat pe strada Cabanei din Alba Iulia, din cauza neatenţiei a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în faţa unei locuinţe.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că în momentul producerii accidentului era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare de  0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de mopedistă au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere unui autovehicul neînmatriculat.     

foto: botosaninecenzurat.ro
foto: botosaninecenzurat.ro

La data de 18.07.2013, ora 05.03, Poliţia municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la producerea, pe raza localităţii, a unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Ca urmare a verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că Bianca L., de 35 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, proprietatea lui Gheorghe M., nu a respectat semnificaţia indicatorului „OPRIRE” şi nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor, care tracta o semiremorcă, ansamblu condus regulamentar, de Florin B., de 27 ani, din judeţul Olt, intrând în coliziune cu acesta.

Imediat după producerea accidentului, Bianca L., a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificată ulterior pe o stradă din Aiud.

Cu ocazia identificării, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,15 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condusă la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificări poliţiştii au stabilit faptul că Bianca L., nu deţine permis de conducere valid pentru nici o categorie de autovehicule.

Faţă de femeie se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame/litru alcool pur în sânge” şi „părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului  fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei, accident produs ca urmare a unei infracţiuni ”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 86 alin. 1, 87 alin.1 şi art. 89 alin 1 din OUG 195/2002 rep., iar faţă de Gheorghe M., proprietarul autoturismului , condus de Bianca L., pasager pe locul din dreapta al autovehiculului condus de aceasta, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de “încredinţarea  cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care se află sub influenţa alcoolului”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86 alin. 3 din OUG 195/2002 .

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook