Tags Posts tagged with "Apel"

Apel

Albaiulianul Valentin Jucan, membru în Consiliul Național al Audiovizualului, a trimis o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis şi premierului Victor Ponta.

Valentin Jucan trage un semnal de alarmă privind starea financiară a audiovizualului româneasc.

Scrisoare deschisă:

„Domnului Klaus Iohannis, Preşedinte
Domnului Victor Ponta, Prim-ministru

București, 14 Aprilie 2015

Stimati domni,

Am convingerea că aveți toate datele referitoare la situația financiară în care se află majoritatea televiziunilor importante din România, fie ele generaliste sau axate pe știri și dezbateri.

Din punct de vedere legislativ sau a politicilor fiscale, dezvoltarea audiovizualului din România nu a beneficiat niciodată de sprijinul necesar din partea Executivului sau a Legislativului. Această lipsă de viziune și de reacție la aglomerarea spațiului în care televiziunile își desfășoară activitatea ne poziționează acum în situația de a constata incapacitatea acestora de a mai funcționa în spiritul a ceea ce înseamnă presă independentă. Piața de publicitate suferă transformări majore, o parte importantă fiind transferată în mediul on-line. Veniturile televiziunilor sunt tot mai mici iar goana după rating/ venituri creează programe care exhibă lipsa de moralitate și decență. Informarea corectă a publicului este, de prea mult timp, o normă aplicată în funcție de disponibilitatea „sursei” de finanțare a postului de televiziune.

Insolvența și falimentul unor televiziuni importante nu pot fi abordate precum ieșirea de pe piață a unor firme nesemnificative.

Consider că, deja, timpul se scurge în defavoarea posturilor de televiziune, existând riscul să ajungem în situația unui colaps audiovizual, încununat și de un faliment al postului public de televiziune — TVR.

În aceste condiții, proiectele majore ale României și dezbaterile publice necesare pentru consolidarea conștiinței colective în legătură cu reformarea statului vor fi fundamental afectate.

În calitate de garant al interesului public, membru al Consiliului National al Audiovizualului, vă propun un prim pas în sprijinul televiziunilor din România, înainte ca acestea să dispară sau să își piardă definitiv încrederea publicului. Proiectul de Ordonanță de urgență pe care îl supun atenției domniilor voastre reprezintă sprijinul asteptat de televiziuni.

Pentru alinierea României la normele Uniunii Europene, în sprijinul programului de trecere a televiziunilor la digitalizare, Guvernul va adopta o Ordonanță în care textul pe care vi-l propun poate fi inclus.

Dumneavoastră, domnule prim-ministru, puteți face primul pas spre salvarea televiziunilor.

Cu siguranță acestea vor reveni la normalitate, decență, respect pentru public, iar taxele și impozitele pe care acestea le datorează statului vor putea fi achitate.

Valentin-Alexandru Jucan, membru CNA”.

FOTO: cursdeguvernare.ro

Miercuri, 25 februarie 2015, la Alba Iulia a fost prezentat bilanţul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Au participat zeci de procurori din cele 3 judeţe ale Parchetului: Alba, Hunedoara, Sibiu.

După prezentarea nilanţului pe 2014, a avut loc o conferinţă de presă la care au participat 4 procurori: CSM-ul a fost reperezentat de Bogdan Gabor – vicepreşedinte şi Gheorghe Muscalu – membru CSM (fost vicepreşedinte), Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiţie de către Bogdan Licu – prim adjunct al procurorului general. Din partea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba a fost prezent procurorul general Augustin Lazăr.

Resurse materiale

Unităţile Ministerului Public din jurisdicţia Curţii de Apel Alba Iulia a beneficiat de o finanţare totală de 54.943.870 lei
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel – 7.950.590 lei
Alba – 13.090.766 lei
Hunedoara – 19.349.272 lei
Sibiu – 14.553.242 lei

Cheltuieli de personal: 51.668.710 lei
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel – 7.033.760
Alba – 12.421.166 lei
Hunedoara – 18.507.062 lei
Sibiu – 13.706.722 lei

Pentru investiţii s-au alocat 588.100 lei – pentru finanţarea lucrării capitale la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

Cauze soluţionate în 2014
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel – 604 (faţă de 533 în 2013)
Alba – 308 (faţă de 466 în 2013)
Hunedoara – 331 (faţă de 555 în 2013)
Sibiu – 253 (faţă de 383 în 2013)

Au rămas în evidenţă cu autor necunoscut 68 de cauze, din care 6 având ca obiect infracţiuni contra vieţii:
Alba – 2 cauze
Hunedoara – 3 cauze
Sibiu – 1 cauză

Cauze preluate în 2014 de la unităţile din subordine

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel – 312 cauze (cu 59 rechizitorii)
Alba – 258 cauze (cu 14 rechizitorii)
Hunedoara – 460 cauze (cu 4 rechizitorii)
Sibiu – 392 cauze (cu 15 rechizitorii)

Încărcătura per procuror – urmărire penală

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel –  932 cauze (133, 14 cauze de soluţionat pe procuror)
Alba – 1.028,75 cauze (449,45 cauze de soluţionat pe procuror)
Hunedoara – 1.182,70 cauze (528,64 cauze de soluţionat pe procuror)
Sibiu – 970,53 cauze (410,39 cauze de soluţionat pe procuror)

Încărcătura per procuror – judiciar

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel –  2.078 cauze
Alba – 1.619 lucrări pe procuror
Hunedoara – 603 lucrări pe procuror
Sibiu – 495 lucrări pe procuror

Posturi vacante la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

La începutul anului 2014 erau vacante 31 de posturi:
Procurori – 23
Funcţionari publici – 3
Personal auxiliar de specialitate şi conex – 2
Personal contractual – 3.

Apelul la 112 s-a transformat pentru un bărbat din Mogoş într-o ocazie de a face o glumă, proastă putem spune.
Respectivul în vârstă de 57 de ani,, locuieşte în satul Bonceşti, iar duminică, 22 februarie, la ora 19.22, în timp ce se afla în autogara din municipiul Alba Iulia, a solicitat prin apel la 112 ajutorul forţelor de ordine. Bărbatul a relatat că în imediata sa apropiere mai multe persoane ar desfăşura activităţi comerciale care ar excede cadrului legal, drept pentru care spre locul indicat a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie.
La vederea jandarmilor, bărbatul, care aşa cum avea să admită ulterior, “consumase puţin alcool”, le-a transmis că apelul la 112 a fost doar un pretext pentru “ a-i vedea la treabă ” şi că este foarte mulţumit că au intervenit în doar 6 minute de la iniţierea apelului. Mai mult, le-a spus că a lăsat o geantă “ într-un loc anume ” şi le-a comunicat dorinţa sa ca, împreună cu ei, să-l prindă în flagrant pe cel care ar fi ridicat-o.
Bărbatul a fost îndrumat să-şi recupereze bagajul, iar după aceasta jandarmii i-au explicat că intenţia dânsului nu se încadrează între situaţiile în care se justifică solicitarea ajutorului prin apel la 112 şi l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management a Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU), lansează în consultare publică documentele necesare pentru lansarea a trei apeluri, care vor sprijini și românii din diaspora.

„Sunt milioane de români care trăiesc în afara graniţelor ţării. Mulţi au devenit cetăţeni ai altor state, însă naţionalitatea va rămâne pentru totdeauna parte a identităţii lor. Vor rămâne români pentru tot restul vieţii, iar statul român are obligaţia legală şi morală să guverneze şi în numele lor. Pe cale de consecinţă, fondurile europene de care beneficiază România sunt destinate inclusiv românilor din diaspora. Vom lansa, astfel, trei apeluri prin care dorim să se le oferim sprijin românilor care muncesc în afara ţării, pe trei căi distincte. Odată, prin cursuri de formare profesională continuă care au menirea să îi ajute să se adapteze, mai repede şi mai bine, specificităţilor culturii şi economiei statelor de rezidenţă.

Apoi, îi vom sprijini financiar pe românii care vor să se lanseze în antreprenoriat, în afara ţării. Şi nu îi uităm nici pe care şi-au lăsat aici familiile. Am gândit un program de tipul „şcoală după şcoală” pentru copii şcolari şi preşcolari care au cel puţin un părinte plecat în străinătate”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.
Ghidurile supuse consultării publice au fost elaborate în colaborare cu Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni.

În cadrul viitorului apel „Formare profesională continuă pentru angajați”, va fi acordat sprijin pentru participarea la cursuri de formare profesională continuă în vederea obţinerii unei calificări sau pentru creşterea nivelului de calificare, inclusiv asigurarea costurilor de transport, hrană pe durata desfăşurării formării, dar şi stimulente menite să îmbunătăţească participarea eficientă a acestora.
Prin intermediul apelului „Români antreprenori în Europa” vor fi finanţate proiecte care vor sprijini activităţi de asistenţă pentru ca românii care trăiesc în afara ţării să înceapă o afacere pe cont propriu.
În acelaşi timp, în cadrul apelului „Prevenirea și corectarea fenomenului de părăsire timpurie a şcolii” vor fi sprijinite, în primul rând, activităţi de tipul „şcoală după şcoală” (în special cursuri de alfabetizare şi de formare a abilităţilor numerice etc.), dar şi furnizarea de programe flexibile de educaţie de tip „a doua şansă”, care urmăresc dobândirea competenţelor de bază şi dezvoltarea abilităţilor personale pentru cei care părăsesc timpuriu sau abandonează şcoala. Copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate trebuie să reprezinte minimum 50% din totalul grupului țintă asumat la nivel de proiect.

NOTĂ:

Ministerul Fondurilor Europene aşteaptă propuneri şi sugestii pe marginea documentelor lansate în consultare publică până la data de 10 februarie 2015, ora 12.00, la adresa de e-mail: consultareGSCS@fonduri-ue.ro.
Documentele menţionate sunt publicate pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene:
• Schiţa Ghidului Solicitantului Condiţii Specifice „Formare profesională continuă pentru angajați”, Axa Prioritară 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul Major de Intervenţie 2.3 „Acces și participare la FPC” în cadrul POS DRU;
• Schiţa Ghidului Solicitantului Condiţii Specifice „Români antreprenori în Europa”, Axa Prioritară 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul Major de Intervenţie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale” în cadrul POS DRU;
• Schiţa Ghidului Solicitantului Condiţii Specifice „Prevenirea și corectarea fenomenului de părăsire timpurie a şcolii”, Axa Prioritară 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul Major de Intervenţie 2.2 „Prevenirea şi corectarea părăsirii timpurii a şcolii” în cadrul POS DRU;
• Schița schemei de ajutor de minimis asociată Ghidului Solicitantului Condiții Specifice Domeniul Major de Intervenţie 3.1 POS DRU.

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia a înaintat astăzi o adresă domnului Gheorghe Feneşer, prefectul judeţului Alba în care îi solicită convocarea în regim de urgenţă a unei întâlniri între asociaţiile furnizoare de servicii sociale din judeţul Alba şi reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Alba pentru clarificarea aspectelor ce ţin de controalele desfăşurate de instituţie în anul 2014 şi făcute publice recent.

Menţionăm că Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia a făcut acest demers către Instituţia Prefectului Judeţului Alba atât în numele său cât şi în numele celorlalte organizaţii furnizoare de serviciu sociale care primesc subvenţii în baza Legii 34/1998 şi pe care le-a contactat pentru a uza împreună de dreptul la imagine şi informare corectă. Amintim astfel asociaţiile furniozoare de servicii soaciale: Asociaţia Caritas Romano-Catolic Alba Iulia, Asociaţia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj şi Asociaţia AS 2001 .

Solicităm implicarea domnului prefect ca mediator al acestei întâlniri deoarece dorim să informăm corect populaţia privind activitatea noastră şi să uzăm de dreptul fundamental al oricărui cetăţean sau entitate juridică din România de a-şi apăra imaginea în faţa unor afirmaţii neadevărate.

Pentru că dorim o totală transparenţă facem publică această scrisoare şi vă rugăm să o preluaţi în publicaţiile dumneavoastră.

Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au recuperat din Occident mai multe monede dacice.

De remarcat că acţiunea a avut loc prin cooperare judiciară internaţională, iar monedele au fost repatriate fără despăgubire… din Germania, Spania, Polonia şi Belgia.

Este vorba de monede Koson şi pseudo-Lysimach, sustrase din situl arheologic Sarmizegetusa Regia, care au fost depuse pentru examinare, în Tezaurul Muzeului Naţional de Istorie a României, Bucureşti (unde vor şi rămâne).

„La 22 decembrie 2014 şi 8 ianuarie 2015, organele judiciare au mai predat în custodia Tezaurului MNIR, în vederea efectuării expertizei, loturi de: 4 monede, 2 Lysimach din aur şi 2 Koson din argint, recent recuperate din R.F. Germania; 3 monede Lysimach din aur, recent recuperate din Spania, care provin din tezaurele sustrase din situl arheologic Sarmizegetusa Regia. Repatrierea monedele reprezintă finalizarea cu succes a peste doi ani de muncă în cadrul cooperării judiciare internaţionale. Sunt în curs de repatriere, conform dispoziţiei autorităţilor competente, câte 2 monede Koson din aur din Polonia şi Belgia.

În perioada 2007-2015, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au coordonat 15 operaţiuni de recuperare a bunurilor culturale reprezentând tezaure arheologice de patrimoniu care au părăsit ilegal teritoriul României. Bunurile au fost repatriate prin aplicarea convenţiilor internaţionale, din următoarele state: Franţa, Elveţia, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Spania şi Statele Unite ale Americii. Ca urmare a acestor acţiuni, Patrimoniul Cultural Naţional a fost reîntregit cu următoarele bunuri culturale, recuperate de peste hotare sau din ţară: 1.027 monede Koson din aur (cca 8,62 Kg) 37 monede din aur de tip Lysimachos emise în secolele II-I a.C., la Tomis şi Kallatis, 213 monede Koson din argint,13 brăţări dacice regale de aur (cca. 12,633 kg), două dacice din fier, decorate cu reprezentări de animale; precum şi cca. 12.000 monede de argint şi bronz. Acţiunile s-au desfăşurat cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii şi al Departamentului de Informaţii şiProtecţie Internă al MAI.

În perioada 1998-2014, grupări cuprinzând 34 inculpaţi, braconieri ai siturilor arheologice, au comis infracţiuni la regimul de protecţie a Patrimoniului Cultural Naţional, constând în sustragerea, exportul ilegal, valorificarea şi spălarea pe piaţa neagră a antichităţilor a mai multe tezaure monetare (stateri Koson, Lysimach şi denari romani), brăţări spiralice din aur şi alte artefacte sustrase din siturile arheologice Sarmizegetusa Regia şi Piatra Roşie, monumente UNESCO. Aceste bunuri au fost pierdute pentru Patrimoniul Cultural Naţional, cauzându-se un prejudiciu de peste 2.500.000 euro. Până în prezent au fost pronunţate hotărâri definitive de condamnare pentru 12 inculpaţi.

Conform comunicatului „examinările ştiinţifice ale bunurilor aparţinând Patrimoniului Cultural Naţional al României, recuperate de organele judiciare, au fost realizate de experţi care activează în cadrul Muzeului Naţional de Istorie a României, Institutul Naţional de Fizică Atomică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”, Institutul de Istoria Artei şi Arheologie (Cluj-Napoca), Biblioteca Academiei Române, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie (Constanţa), Institutul de Cercetări Eco-Muzeale (Tulcea), Muzeul Ţării Crişurilor (Oradea). Alte expertize s-au realizat în laboratoare specializate din Franţa, Marea Britanie, Germania, Italia şi Statele Unite ale Americii.

Conform evaluării experţilor, loturile de monede din aur şi argint, recuperate recent, sunt stateri şi drahme emise de regele Koson (cca 44-29 î.Ch.), unul dintre urmaşii lui Burebista. Ele sunt singurele emisiuni dacice de aur care poartă o legendă scrisă cu caractere greceşti, menţionând numele suveranului emitent. Monedele au fost emise în ateliere monetare de la Sarmizegetusa Regia, în jurul anilor 44-29 a. C. Fapt excepţional, datorită acestor monede, cunoaştem azi mai multe nu numai despre istoria politică, viaţa economică, socială sau arta şi religia Daciei în anii care au urmat dispariţiei lui Burebista”.

Acţiunea penală este efectuată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi colegii din cadrul Biroului Patrimoniu a Direcţiei de Investigaţii Criminale, I.G.P.R., Inspectoratele de Poliţie ale Judeţelor Alba şi Hunedoara.

Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia omului de afaceri albaiulian Dragoş Ionuţ Feisan la decizia de arestare preventivă din şedinţa de pe 30 decembrie 2014. Omul de afaceri rămâne în arest cel puţin până în 17 ianuarie 2015.

Dragoş Feisan este acuzat de corupţie cu fonduri europene în cazul construirii centrului sportiv Zen Gym, inaugurat în februarie 2014 la Alba Iulia.

Omul de afaceri Dragoş Ionuţ Feisan din Alba Iulia a fost reţinut de procurorii DNA în ziua de 17 decembrie 2014, fiind apoi pus sub arest preventiv.

În acelaşi dosar mai este arestat preventiv Florian Dănuţ Farcaş, fost director al Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Alba (fostul Oficiu Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Alba).

În cazul lui Dragoş Feisan procurorii DNA au reţinut următoarele infracţiuni:
– constituire de grup infracțional organizat
– conflict de interese
– dare de mită
– trafic de influență
– complicitate la evaziune fiscală
– complicitate la spălare de bani
– folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei
– schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor obţinute din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei
– înșelăciune
– complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Scandalul privind traficul de utilaje agricole s-a încheiat… minunat pentru fostul şef al SRI Alba.

Ioan Tarnu a fost achitat de acuzaţii, alţii nu…

Iată ce spune comunicatul de presă al Curţii de Apel Alba Iulia:

„În urma aplicării legii penale mai favorabile cu privire la cei 27 de inculpaţi Curtea de Apel  Alba Iulia a dispus pe scurt următoarele:

Condamnarea a 24 dintre inculpaţi (pentru săvârşirea în principal a infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, furt calificat,  tăinuire sau alte infracţiuni, după caz) după cum urmează:

14 inculpaţi la pedepse principale cuprinse între 3 ani şi 2 luni închisoare până la 11 ani închisoare cu executare la care se adaugă pedepsele complementare şi accesorii, după caz, a interzicerii unor drepturi. Toţi aceşti inculpaţi condamnaţi la pedeapsa închisorii cu executare aveau antecedente penale.

10 inculpaţi (care nu aveau antecedente penale) la pedepse principale cuprinse între 1 an şi 2 luni până la 4 ani închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepselor la care se adaugă pedepsele complementare şi accesorii, după caz, a interzicerii unor drepturi precum şi respectarea măsurilor de supraveghere şi executarea  obligaţiilor care le revin pe perioada termenului de supraveghere.

Încetarea procesului penal cu privire la inculpatul Lăscan Adrian Ioan în prezent decedat.

Achitarea inculpaţilor Tarnu Ioan şi Schiau Liviu de sub învinuirea săvârşirii infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat şi infracţiunii de favorizare a infractorului în baza art.16 alin.1 lit.a Cod Procedură Penală (fapta nu există).

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare iar competenţa de soluţionare a apelului revine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Alte date privind evoluţia dosarului la Curtea de Apel Alba Iulia:

Dosarul cunoscut opiniei publice ca „dosarul utilajelor furate din state ale Uniunii Europene” în care au fost trimişi în judecată la Curtea de Apel Alba Iulia în 30.05.2011, prin Rechizitoriul întocmit de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara 32 de inculpaţi dintre care 18 aflaţi în stare de arest preventiv la momentul trimiterii în judecată, 17 reţinuţi în acest dosar iar unul în altă cauză.

Inculpaţii trimişi în judecată în acest dosar sunt acuzaţi în principal că au făcut parte dintr-un grup infracţional organizat, constituit în scopul săvârşirii infracţiunii de  furt calificat cu consecinţe deosebit de grave din state ale  Uniunii Europene şi pentru săvârşirea în principal a următoarelor fapte: identificau utilaje agricole, verificau modul în care erau  depozitate de către proprietari,  căile de acces pentru pătrunderea prin efracţie, eventualele sisteme de alarmă sau sisteme de urmărire GPRS după care utilajele erau  sustrase, transportate în România, fiind folosite documente falsificate, ascunse la diverşi tăinuitori şi apoi valorificate pentru importante sume de bani.

Prin acelaşi rechizitoriu au fost trimişi în judecată şi Tarnu Ioan, locotenent-colonel, şeful Direcţiei Judeţene de Informaţii Alba şi Schiau Liviu, subcomisar de poliţie la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba-Iulia acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de sprijinire a unui grup infracţional organizat şi favorizarea infractorului.

La termenul de judecată din 21.11.2011 a fost dat citire actului de sesizare a instanţei (rechizitoriul) după care 5 dintre inculpaţi au declarat în faţa instanţei că recunosc săvârşirea faptelor reţinute în rechizitoriu şi solicită ca judecata să se facă în baza probelor administrate în faza de urmărire penală. Curtea de Apel Alba Iulia a decis disjungerea cauzei cu privire la aceşti 5 inculpaţi şi pronunţarea unei sentinţe în data de 09.12.2011.

În 09.12.2011, în dosarul disjuns din acest dosar Curtea de Apel Alba Iulia a hotărât condamnarea celor 5 inculpaţi, care au recunoscut săvârşirea faptelor pentru care au fost trimişi în judecată, la pedepse cuprinse între 1 an închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei şi 4 ani închisoare cu executare. Cu privire la cei 3 inculpaţi condamnaţi la pedepse cu închisoarea cu executarea şi care fuseseră judecaţi în stare de arest preventiv, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus menţinerea măsurii de arestare preventivă.

Cu privire la ceilalţi 27 de inculpaţi a continuat judecata în dosarul iniţial până la pronunţarea sentinţei în 05.12.2014”.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook