Tags Posts tagged with "Alcala de Henares"

Alcala de Henares

Reprezentanţii administraţiei locale din Alba Iulia ne anunţă că în următoarea perioadă vor începe lucrările de extindere a reţelei de apă pe strada Alcala de Henares.

„în perioada următoare vor începe lucrările de extindere a reţelei de apă pe strada Alcala de Henares. În acest sens, proprietarii de imobile şi terenuri sunt invitaţi să se adreseze operatorului de apă SC APA CTTA SA, sucursala Alba Iulia (strada Gheorghe Sincai nr.10), pentru identificarea şi stabilirea soluţiilor de branşamente individuale. E de preferat ca aceste branşamente să se execute simultan cu extinderea reţelei, pentru optimizarea costurilor” se arată în informarea trimisă de Primăria Alba Iulia.

Sebeşenii au aliaţi de încredere în lupta împotriva formaldehidei. De când au început protestele de la Sebeş, rudele, prietenii şi vecinii ajunşi la Alcala de Henares, Madrid, s-au solidarizat cu cei de acasă, din Sebeş…

În fiecare duminică, românii din Alcala se întâlnesc şi în mod simbolic protestează împotriva noii fabrici de formaldehidă de la Sebeş.

Protestele de la Sebeş au început în ziua de 11 ianuarie 2015: compania Kronospan intenţionează să deschidă o nouă fabrică de formaldehidă, cu o capacitate de 60.000 de tone de formaldehidă pe an.

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook