Elena Udrea pe Facebook: „Nu am primit o centimă de la nimeni”

Elena Udrea pe Facebook: „Nu am primit o centimă de la nimeni”

După ce miercuri, 11 februarie 2015, a fost arestată pentru 30 de zile, Elena Udrea a postat pe contul său de Facebook. Postarea a fost făcută prin intermediul avocatei sale, Udrea neavând acces la telefon sau calculator.

Comentariul Elenei Udrea pe Facebook:

„Am fost informată că presa a fost împânzită de articole în care se spune cum toate lucrurile pe care le-am făcut vreodată (de la petrecerile de ziua de naştere, până la concedii şi pantofii pe care i-am cumpărat) s-ar fi făcut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Ce mai în sus şi-n jos, însuşi aerul pe care îl respiram era rezultatul corupţiei.

Evident că toate aceste alegaţii care apar în spaţiul public nu sunt adevărate. Nu am pretins niciodată nimic nimănui – cu atât mai puţin unor oameni pe care i-am considerat la un moment dat prieteni. Nu am primit o centimă de la nimeni, în maşină, acasă, în biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulaţii care sunt lansate în spaţiul public pentru a se pune asupra mea ştampila vinovăţiei.

Nu-i de mirare că aceste aşa-zise „detalii picante” (deşi nereale) au fost livrate presei după ce s-a produs reţinerea mea, când pot mai greu să spun public că nu e nimic adevărat. Asta apropo şi de cei care susţin să nu se facă Justiţie la televizor şi mă acuză că am vorbit prea mult – văd însă că e bine şi acceptabil dacă sunt condamnată la televizor (pe speculaţiile şi susţinerile procurorilor, nedovedite cu probe)”.

Notă: Elena Udrea are 3 avize de arestare preventivă, un aviz de reţinere şi două de cercetare penală – toate au fost date de deputaţi în seara zilei de 9 februarie 2015.

Comentarii

Comentarii

1 Comentariu

Lasa un raspuns