Dumincă se anunţă o nouă zi de protest anti-formaldehidă la Sebeş

Dumincă se anunţă o nouă zi de protest anti-formaldehidă la Sebeş

Reprezentanţii ONG-urilor care se au organizat în ultimele patru duminici la Sebeş proteste împotriva construcției unei fabrici de formaldehidă, de către Kronospan, cu o capacitate de 60.000 de tone anual, anunţă că duminică va avea loc un nou protest.

Conform reprezentanţilor respectivelor ONG-uri protestul din această duminică, 8 februarie, va avea loc începînd cu ora 14:00 ăn Parcul din faţa Primăriei municipiului Sebeş.

„Locuitorii municipiului Sebeș continuă protestele duminică, 08 februarie, începând cu ora 14.00 în Parcul Primăriei Sebeş, până când autoritățile abilitate vor suspenda activitatea în toate secțiile care emit noxe în atmosferă și SC Kronospan Sebeş SA va reloca toate aceste secții la o distanță cât mai mare față de zone rezidențiale” se arată într-un comunicat de presă transmis de Grupul de Iniţiativă Civică Sebeş, Asociaţia PrimaNatura, Asociaţia Iniţiativa Civică Reghin.

Comentarii

Comentarii

7 Comentarii

  1. Cei de la Sebes au nevoie si de noi, eu sunt albaiulean si o sa merg Duminica la Sebes.

  2. Respect pentru cei care au participat si mai participa la acest protest impotriva Kronospan-ului

  3. acum s-au trezit ca cica trebuie sa faca un studiu prinvind sanatatea celor din Sebes… prea tarziu… de atatia ani aerul e plin de formaldehidă

  4. Kronospan va invige prin metoda( MI TAre dor ) Iar oamenii din Sebes si Alba vor respirta un aer poluat cancerigen .

  5. Kronospan va scoate angajatii in strada, iar pentru fiecare om care moare de cancer, fiecare dintre ei vor fi aratati cu degetul.

  6. încadrarea formaldehidei din substanţă potenţial cancerigenă acum 7 ani.
    iar de curand formaldehida a fost încadrareată ca substanţă cancerigenă

Lasa un raspuns