Două jucătoare din Alba au marcat pentru selecționata U-17 de fotbal feminin

Două jucătoare din Alba au marcat pentru selecționata U-17 de fotbal feminin

Naționala României U-17 de fotbal feminin, a disputat două jocuri amicale în deplasarea din Moldova, meciurile disputându-se la centrul de pregătire de la Vadul lui Vodă. Popa Loredana (din Pănade) și Indrei Dariana (din Fărău) au reușit să și înscrie câte un gol, începând ambele ca titulare primul joc, câștigat cu 8-0 de echipa României.
Reprezentativa feminină Under 17 a României se pregătește pentru Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO. În perioada 22-27 martie 2015, în Rusia, ”tricolorele” vor întâlni Belgia, Spania și selecționata similară a țării gazdă pentru un loc la turneul final.
Prezența celor două conjudețene (ambele fiind legitimate la OLIMPIA – UNIVERSITATEA TEHNICĂ Cluj-Napoca): Dariana INDREI (nr 7) și Loredana POPA (nr 11), în selecționata națională feminină U-17, precum și golurile marcate, ne bucură enorm și pe această cale le transmitem FELICITĂRILE NOASTRE !
Ca o concluzie, fotbalul feminin din județul Alba, de care ne-am preocupat în ultimii doi ani, prin programul de dezvoltare al fotbalului feminin din România, își arată roadele! Mult succes celor care au făcut deja pasul spre fotbalul de performanță, iar altor fete care visează să calce pe urmele lor, le dorim să își împlinească visul !

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns