Dosar penal în cazul minorului care a suferit arsuri într-u incendiu la...

Dosar penal în cazul minorului care a suferit arsuri într-u incendiu la Ceru Băcăinţi

Poliţiştii Postului de Poliţie Şibot, continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care un minor în vârstă de doi ani şi şase luni din Groşi, comuna Ceru Băcăinţi, a suferit arsuri la nivelul capului şi al mâinilor.
Marţi, în jurul orelor 10:32, poliţiştii Postului de Poliție Șibot au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o locuinţă unei familii din Groşi, comuna Ceru Băcăinţi, s-a produs un incendiu. Incendiul a fost stins de către pompieri şi cetăţeni, iar în urma acestuia un minor în vârstă de doi ani şi şase luni a suferit arsuri la nivelul feţei şi a membrelor superioare şi a fost transportat la spital.
Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului a rezultat că incendiul a fost provocat de fratele victimei, un minor în vârstă de 8 ani, care ar fi încercat să aprindă focul în sobă, folosind benzină. Se pare că în momentul producerii incendiului cei doi copii erau singuri acasă.
Poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns