hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Doi tineri din Alba Iulia cercetaţi de poliţişti după ce au spart o casă - Ziarul Apulum
Actualitate

Doi tineri din Alba Iulia cercetaţi de poliţişti după ce au spart o casă

Poliţiştii din Alba Iulia au continuat cercetările în dosarul penal privind un furt dintr-o casă în construcţie prin care a fost cauzat în prejudiciu de peste 10.000 lei şi care a fost reclamat poliţiei în dimineaţa zilei de 7 aprilie. Poliţiştii au stabilit că, tânărul identificat şi reţinut anterior, pentru comiterea furtului, a fost sprijinit de un alt tânăr.

La data de 05.05.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe C.P., de 24 de ani, din Alba Iulia care este bănuit de comiterea, împreună cu C.C.V., de 20 de ani, din Alba Iulia, a unui furt dintr-o casă în construcţie, situată pe strada Ipoteşti din Alba Iulia.
Se pare că cei doi tineri au pătruns prin efracţie în imobil şi au sustras obiecte sanitare, componente ale instalaţiilor şi scule electrice.

Prin urmare, cercetarea penală a fost extinsă şi faţă de C.P. sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar poliţiştii au luat faţă de acesta măsura reţinerii,pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 mai , să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie Acum

6 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...