hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

DNA Alba Iulia face percheziţii în Bucureşti, Hunedoara, Mureş şi Cluj - Ziarul Apulum
Actualitate, Stirea Zilei

DNA Alba Iulia face percheziţii în Bucureşti, Hunedoara, Mureş şi Cluj

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2013 – 2015.

În cursul zilei de 29 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în Municipiul București și județele: Hunedoara, Mureș și Cluj, din care 3 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Perchezitiile sunt facute la Administratia Bazinala de Ape Mures, Agentia de Protectia Mediului Hunedoara si Administratia Geoparcului Dinozaurilor – Tara Hategului, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Potrivit surselor citate, procurorii fac cercetari in legatura cu constructia unei hidrocentrale in Geoparcul Dinozaurilor.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Distribuie Acum

29 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...