Diverse

Dacă vorbim despre argint, India este cu siguranță locul de unde trebuie să pornim. Referindu-ne la tradiție și obiceiuri, India a fost și este locul în care oamenii pun foarte mare preț pe metalele prețioase cum sunt aurul și argintul. Dintre toate metalele prețioase, argintul – datorită faptului că este mult mai accesibil – a fost alegerea de top a majorității pentru bijuterii, ornamente și lingouri.

În opinia specialiştilor in macro-economie, prețul argintului este influențat de mulți factori globali, însă India este unul dintre cei mai mari contribuabili la cererea de argint și orice schimbare care are loc în structura cererii în această ţară, are o influență directă asupra prețurilor internaționale. Cu toate acestea, este argintul o investiţie bună în momentul de faţă? Potrivit Roxanei Muntean, Director General al magazinului online de bijuterii din argint Roxannes.ro, cu o experienţă pe piaţă de peste 10 ani, a avut loc o remarcabilă revenire a cererii industriei internaţionale de argint în anul 2017, care a crescut pentru prima data dupa anul 2013, ceea ce i-a mobilizat pe toţi comercianţii de metale preţioase şi bijuterii să parieze masiv pe argint, chiar mai mult decât pe aur.

Iată cele mai importante 8 motive pentru care argintul este în prezent cea mai bună investiție

  1. Argintul reprezintă bani reali. “Argintul nu este o monedă, dar se poate folosi asemenea banilor. Argintul, împreună cu aurul, reprezintă forma finală de bani, deoarece aceste două metale prețioase nu pot fi depreciate asemenea hârtiei sau a formelor digitale de plată. Argintul fizic reprezintă valoare la fel ca și aurul, deoarece nu există riscul de contrapartidă, nu a fost niciodată o investiție riscantă, poate fi utilizat pe termen lung ca și bani”, explică Roxana Muntean, Director General, al magazinului online de bijuterii din argint www.roxannes.ro.

  2. Argintul fizic reprezintă un bun imobil. Într-o lume a profiturilor de hârtie, a tranzacțiilor digitale, argintul fizic este un contrast, este unul dintre puținele active pe care le puteți purta în buzunar oriunde, chiar și în altă țară. Argintul fizic este de asemenea un ‘gard viu’ împotriva tuturor formelor de hacking și criminalitate cibernetică. Nicio moneda de argint Eagle nu a fost ‘ștearsă’, dar acest lucru cu siguranță se poate întâmplă la un activ digital”, afirmă antreprenorul.

  3. Argintul este un metal prețios ieftin. “Este mult mai accesibil pentru investitorul mediu, dar totuşi, este un metal prețios care vă va ajuta să vă mențineți nivelul de trai la fel de bun precum o face aurul. Dacă nu va permiteți să cumpărați o uncie completă de aur, argintul este metalul prețios în care să investiți! Acest lucru este valabil și în momentul în care dorim să oferim un cadou. Nu vrei să cheltui mii de lei pe un cadou cu însemnătate, dar totuși vrei ceva valoros, argintul este alegerea ideală. Argintul a devenit un metal prețios foarte căutat și utilizat mai ales în industria de bijuterii. Dacă în trecut bijuteriile din aur erau favorizate, în prezent, industria de bijuterii din argint câștigă tot mai mult teren”, continuă Roxana Muntean.

  4. Argintul este mai practic pentru achiziții mici. “Argintul, pe lângă faptul că este mult mai accesibil ca preț, este foarte practic și pentru partea de vânzări. Dacă nu doreşti să vinzi o uncie plină de aur pentru a-ți satisface o nevoie financiară, argintul este cea mai bună soluție. Deoarece argintul se poate deține în diferite cantități, puteți vinde numai cât doriți și exact pentru ceea ce aveți nevoie. Monedele și lingourile de argint pot fi vândute oriunde în lume și reprezintă un schimb practic de bunuri”, declară directorul magazinului online de bijuterii din argint Roxannes.ro

  5. Stocurile de argint sunt în scădere. Specialistul mai afirmă că guvernele și alte instituții dețin în mod tradițional stocuri de argint, însă astăzi, majoritatea nu mai dețin stocuri de metale prețioase. Singurele țări care depozitează argint sunt SUA, India și Mexic. Motivația guvernelor care nu dețin argint este cauzata de faptul că monedele nu mai sunt fabricate din metale prețioase. Dar în prezent, argintul este utilizat în industrie într-o măsură mult mai mare, iar dacă nevoile industriale viitoare vor fi greu de îndeplinit, guvernele nu vor reuși să susțină aceste nevoi.

  6. Utilizarea în industrie este în creștere. “Argintul este folosit în aproape orice industrie, de la aplicații electronice și medicale, până la baterii și panouri solare. Argintul este peste tot, indiferent dacă îl vedem sau nu! Michael Malonei spune în cartea sa ‘Ghidul pentru a investi în aur și argint’ că: ‘Dintre toate elementele, argintul este un metal indispensabil. Este cel mai conductiv din punct de vedere electric, conductiv termic și reflectorizant. Viața modernă, așa cum o știm, nu ar există fără argint!’ Industria reprezintă în prezent mai mult de jumătate din cererea de argint. Iată câteva exemple: un telefon mobil conține aproximativ o treime dintr-un gram de argint, iar utilizarea telefonului mobil continuă să urce neobosit la nivel mondial sau institutul de argint estimează că utilizarea argintului în celulele fotovoltaice (constituenți principali ai panourilor solare) este cu 75% mai mare în 2018 față de cum a fost acum 3 ani”, spune Roxana Muntean, Director General al Roxannes.

  7. Cererea mondială este în creștere. “Cererea globală de argint crește. Toate monetariile guvernamentale au înregistrat niveluri record de vânzări, cele mai multe fiind deja active la producția de vârf. China și India prezintă cele mai reprezentative cereri în acest sens, aceste două piețe mondiale au istorii lungi de afinitate culturală față de metalele prețioase. Mai devreme sau mai târziu, vor exista consecințe când cererea serioasă de aprovizionare va crește, dar dacă dețineți acest metal prețios, consecințele vor fi unele pozitive și insemnate”, declară Roxana Muntean.

  8. Raportul de aur/argint înclină în favoarea argintului. Raportul aur/argint (prețul aurului împărțit la prețul argintului) poate da indicii despre care metal ar putea fi mai bine cumpărat la un moment dat, mai ales când raportul ajunge la o extremă. Acest raport a avut o medie de 47:1 în sec. XX, iar în sec. XXI, media este de 61:1. În prezent, cu un raport de 70% sau mai mare, face că argintul să fie o bună investiție în raport cu prețul aurului. Subevaluat în comparație cu aurul, un bun cu o distorsiune mai mare între preț și fundamente cum greu mai găseşti, argintul reprezintă metalul prețios în care merită să investeșți ACUM”, conchide Roxana Muntean, Director General al lanţului de magazine de bijuterii din argint Roxannes.ro.

Gradinile reprezinta acele spatii adiacentei locuintei in care adesea reusim sa ne gasim relaxarea de care avem atata nevoie dupa o zi istovitoare de munca. Asadar, importanta unei gradini este fara doar si poate un lucru de incontestat avand in vedere ca tuturor ne place sa avem parte de o gradina ingrijita, unde sa ne putem bucura pe deplin de vremea frumoasa si de razele blande ale soarelui. A avea parte de o gradina cu un aer modern nu este un lucru tocmai usor, insa nu este nici pe departe unul imposibil avand in vedere ca, cateva alegeri potrivite ne pot duce foarte simplu la rezultatul scontat. O gradina moderna are desigur multe necesitati si presupune si cateva investitii importante, una dintre acestea fiind clasicele pavaje, fara de care nu am putea vorbi nicio secunda despre o gradina cu adevarat moderna.

Pavajele au reprezentat dintotdeauna un mod practic care ne ofera posibilitatea de a oferi gradinilor noastre un aer modern. In cazul unei gradini moderne, pavajele reprezinta o investitie absolut esentiala, astfel ca ar trebui sa se acorde o atentie sporita acestui capitol. Cele mai interesante modele de pavaje premium se regasesc astazi si in cadrul unor magazine online de renume precum Globall.ro, astfel ca alegerea celor potrivite pentru gradina ta va fi un proces mai simplu ca niciodata. Iata asadar cateva modele de pavaje care te pot ajuta sa oferi gradinii tale un aer modern.

IMG_3192_1_

Pavaje premium – Globall.ro

Pavajul Clasic de la Semmelrock.

Atunci cand iti doresti pavaje cu adevarat exceptionale din toate punctele de vedere, cele de la Semmelrock cu siguranta reprezinta o alegere cat se poate de inspirata pentru gradina ta. Aceste pavaje dispun de o rezistenta exceptionala, au un design modern, sunt foarte usor de amplasat si in plus au o grosime redusa, ceea ce le transforma in niste pavaje ideale pentru orice gradina moderna.

Pavajul arc de cerc – piatra cubica reinventata.

Daca ai cumva nostalgia pietrei cubice si iti doresti o atmosfera ceva mai vintage si in gradina ta, pavajul arc de cerc reprezinta cea mai potrivita alegere pe care o poti face pentru gradina ta si desigur pentru starea ta de spirit. Avantajul major al acestui pavaj este dat de faptul ca este foarte usor de montat. Mai mult decat atat, tot un avantaj il constituie si faptul ca aceste pavaje pot fi montate in mai multe variante, astfel ca gradina ta va putea arata exact asa cum iti doresti.

Supremma Semmelrock.

Daca in schimb esti un mare iubitor de exotic si ai vrea sa constuiresti un spatiu cu aer mediteranean in gradina ta, pavajele Suprema Semmelrock te pot ajuta sa obti acest lucru foarte simplu. Asadar, daca visezi la acea atmosfera din vacantele insorite de pe coasta Mediteranei, aceste pavaje se vor potrivi de minune in cadrul gradinii tale. Acestea au doar 6 cm grosime, astfel ca este suficient ca acestea sa reziste chiar si la trafic auto mediu.

Cadoul este adesea vazut ca un simbol al aprecierii si al pretuirii, fapt pentru care in jurul acestuia exista diferite traditii, inca din cele mai vechi timpuri si care s-ar parea ca se pastreaza cu succes chiar si in zilele noastre. Oferirea de cadouri este in general legata de diverse evenimente importante din viata noastra, momente in care se preteaza sa le aratam celor apropiati prin intermediul acestora cat de mult ii apreciem. De cele mai multe ori insa, atunci cand suntem pusi in situatia de a alege un cadou potrivit pentru cei dragi, nu de putine ori ne vedem pusi in fata unei reale provocari avand in vedere ca exista nuroase lucruri care pot constitui idei de cadouri inedite pentru cei dragi.

Aceste instrumente de scris de lux reprezinta fara doar si poate o idee pe care de putine ori o luam in calcul atunci cand vine vorba despre cadouri avand in vedere ca in zilele noastre, tehnologia a devenit o prioritate, in timp ce clasicele instrumente de scris am putea spune ca si-au pierdut o parte din importanta de odinioara. Acest lucru insa nu se aplica si in cazul instrumentelor de scris de lux, precum sunt stilourile de lux, pixurile de lux, sau alte instrumente de scris din aceasta categorie. Iata totusi cateva instrumente de scris care pot constitui cadouri de lux inedite si cu care vom reusi cu certitudine sa aducem zambete si bucurii pe chipurile celor dragi.

Stilourile de lux.

Instrumentul de scris care a devenit un veritabil simbol pentru tot ceea ce inseamna caligrafia este fara doar si poate clasicul stilou. Chiar daca stiloul este din ce in ce mai putin utilizat in zilele noastrem cert este faptul ca un stilou de lux nu ne poate lasa pur si simplu indiferenti. Un stilou de lux dispune de un design special, este creat cu pasiune si in plus, fiecare dintre acestea ascund in spatele lor o poveste proprie care asteapta a fi spusa. Asadar, cu un stilou de lux este practic imposibil sa dai gres atunci cand vine vorba despre cadouri si despre persoane apropiate sufletului nostru.

Pixuri de lux.

Daca stiloul este adesea vazut ca un instrument de scris mult prea clasic pentru lumea noastra moderna, cert este faptul ca avem la indemana o alternativa foarte buan si anume, deosebitele pixuri de lux. La fel ca si stilourile din categoria de lux, pixurile au un design foarte special si atractiv, care le fac intr-adevar unice. Pixurile de lux reprezinta idei inedite de cadouri mai ales pentru acele persoane care activeaza in domeniul afacerilor, unde imaginea conteaza foarte mult.

Rollere de lux.

Rollerele de lux reprezinta de asemnea o alegere cat se poate de inspirata avand in vedere ca aceste instrumente de scris sunt construite din materiale de calitate superioara, dar si din materiale pretioase, lucru care presupune de cele mai multe ori ca ne vom putea bucura de aceste instrumente o perioada foarte indelungata de timp.

Multa vreme s-a crezut ca tinuta barbatilor este una destul de simpla si care nu necesita combinatii foarte sofisticate, insa in zilele noastre am putea spune ca lucrurile s-au schimbat destul de mult. Chiar daca tinuta barbatilor nu este una la fel de complexe precum este cea a femeilor, cert este faptul ca in societatea zilelor noastre, tinuta masculina si imaginea barbatului este mai importanta ca niciodata. In ceea ce priveste tinutele masculine, se preteaza foarte mult ca acestea sa fie accesorizate cu un ceas de mana elegant, accesorii pe care de altfel barbatii le indragesc foarte mult.

Ceasurile de mana barbatesti se regasesc intr-o gama de-a dreptul impresionanta avand in vedere ca acestea pot avea tot soiul de forme, curelele acestora pot fi realizate din diverse materiale, dar si mai important, ceasurile de mana babatesti pot dispune si de numeroase functii foarte practice. Ceasuri de barbati se regasesc astazi si in cadrul a numeroase magazine online precum este Janette.ro, magazin online care ii intampina pe barbati cu diverse ceasuri de mana elegante, precum si cu numeroase accesorii special concepute pentru acestia. Iata cateva motive reale pentru care ar trebui sa iti accesorizezi intotdeauna tinutele elegante cu un ceas de mana.

Un ceas de mana este un accesoriu foarte versatil care se potriveste perfect cu tinutele tale elegante.

Daca este un lucru pe care il stim cu certitudine despre ceasurile de mana barbatesti acela este faptul ca acestea sunt unele dintre cele mai versatile accesorii la care pot recurge barbatii atunci cand vor sa isi completeze tinutele elegante. Un ceas de mana este un accesoriu care reuseste de fiecare data sa adauge un plus de eleganta si stil unei tinute si mai mult decat atat, este un accesoriu foarte practic avand in vedere ca acestea ne indica in permananta timpul exact.

Ceasurile de mana barbatesti contureaza foarte bine caracterul.

Desi pare un lucru greu de crezut, cert este faptul ca nu de putine ori, cei din jur ne ataseaza etichete in functie de modul in care ne imbracam si ne comportam in societate. Un ceas de mana reprezinta un veritabil simbol al elegantei, motiv pentru care acesta este indispensabil imaginii unui barbat. Mai mult decat atat, un ceas de mana poate foarte bine contura si caracterul unui barbat, motiv pentru care ar trebui sa se acorde o atentie mai aparte atunci cand alegem astfel de accesorii.

Ceasul de mana, un simbol al punctualitatii.

Punctualitatea reprezinta o calitate si este fara doar si poate un lucru care a avut si inca are o importanta majora atat in circumstantele din viata de zi cu zi, precum si in alte imprejurari. Ceasul de mana a fost privit intotdeauna ca fiind un accesoriu simbol pentru punctualitate dat fiind faptul ca functia de baza a acestuia este aceea de a indica timpul. Accesorizarea tinutei cu un ceas de mana, adesea creaza impresia ca persoana in cauza este una punctuala, care pune pret pe timpul personal.

Vara este anotimpul in care calatorim cel mai mult avand in vedere ca temperaturile pozitive si vremea frumoasa parca ne indeamna sa facem acest lucru, ori de cate ori avem ocazia. Pregatirea unei calatorii nu este intotdeauna un lucru tocmai usor avand in vedere ca pentru a avea parte de o vacanta cu adevarat linistita, este esential sa punem la punct o varietate de lucrui, de la pregatirea bagajului si pana la gasirea unui loc de cazare care sa respecte toate exigentele noastre. Atunci cand alegem destinatii exotice sau chiar si pe cele mai putin exotice, este foarte important sa ne asiguram ca in bagajul nostru se regasesc cateva produse cosmetice importante, fara de care nu ar trebui sa plecam niciodata.

Sezonul cald este in general despre calatorii, despre petrecerea timpului alaturi de familie si prieteni, astfel ca de cele mai multe ori in timpul verii alegem ne deconectam pret de cateva zile de la tot stresul cotidian, astfel ca de cele mai multe ori o calatorie este mai mult decat binevenita. In bagajul nostru insa ar trebui intotdeauna sa se regaseasca cateva produse pentru ingrijirea corpului, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza. Iata asadar 4 produse absolut esentiale care nu ar trebui sa iti lipseasca din bagaj atunci cand calatoresti.

Samponul cu proprietati hidratante.

Hidratarea de tot soiul este foarte importanta, mai ales atunci cand vorbim despre sezonul cald avand in vedere ca in timpul zilelor toride de vara, corpul nostru pierde o cantitate destul de importanta de apa, lucru care are efecte negative asupra intregului organism, mai ales asupra pielii si parului. In ceea ce priveste parul, un sampon hidratant este tot ceea ce avem nevoie pentru a ne putea proteja parul si pentru a-i putea pastra naturaletea si stralucirea.

Crema cu factor de protectie solara.

Protectia solara este foarte importanta in timpul verii avand in vedere razele solare sunt foarte puternice in aceasta perioada. Pielea este cel mai extins organ al corpului omenesc, astfel ca este absolut esential sa o protejam de aceste raze, prin utilizarea unor creme cu factor de protectie solara si desigur prin expunerea in mod responsabil la soare.

Crema hidratanta pentru fata.

Pielea fetei este mai mereu expusa, astfel ca nu de putine ori ne confruntam cu probleme la nivelul acesteia. Cele mai multe dintre acestea se datoreaza faptului ca nu ne hidratam corespunzator, astfel ca pe langa consumul suficient de lichide, mai putem apela totodata si la o crema hidratanta, special conceputa pentru ingrijirea fetei.

Gelul de dus revigorant.

Cu totii avem nevoie de rasfat, mai ales atunci cand calatorim si cand vrem sa ne bucuram din plin de vacanta, astfel ca un gel de dus revigorant, care sa aiba aroma preferata cu siguranta reprezinta un moment pe care il meritam cu totii. Asadar, inainte de a pleca intr-o calatorie, asigura-te ca iei cu tine si gelul de dus preferat, cu care sa te rasfeti ori de cate ori simti nevoia.

Vara si-a intrat de ceva vreme in drepturi, astfel ca acest lucru inseamna ca ne vom putea bucura mult mai des de temperaturi pozitive, de zile insorite si desigur de tot ceea ce ne inconjoara. Temperaturile ridicate din aceasta perioada ne indeamna parca sa petrecem din ce in ce mai mult timp in aer liber, astfel ca, pentru a ne putea bucura de un plus de confort, va trebui sa acordam o atentie deosebita tinutelor pe care le purtam in totata aceasta perioada. Anotimpul vara este despre culoare si despre libertate, astfel ca acum reprezinta momentul perfect sa dam frau liber imaginatiei atunci cand alegem si combinam produsele vestimentare. Chiar daca temperaturile ridicate ne fac sa renuntam la hainele groase din timpul anotimpurilor reci si sosetele ar putea prea atipice pentru aceasta perioada, in realitate, o pereche de sosete alese in mod corespunzator ne pot ajuta mai mult decat am putea crede.

Sosetele reprezinta o parte componenta destul de importanta a unei tinute, chiar daca in timpul verii le purtam mai rar din pricina temperaturilor ridicate. Un lucru important de retinut insa este faptul ca exista sosete special confectionate pentru acest anotimp, care absorb transpiratia in exces si care ofera piciorului un plus de confort. La Ciserom.ro regasesti o varietate de modele de sosete pe care sa le adaugi tinutelor tale si care desigur sa le completeze in moduri care mai de care mai vesele si mai interesante. Iata asadar cateva lucruri la care este indicat sa fii atent atunci cand iti doresti sa legi cele mai potrivite sosete pentru acest sezon.

Opteaza pentru soseste din bumbac.

Materialul din care este confectionata soseta joaca un rol foarte important avand in vedere ca acestea influenteaza foarte mult confortul pe care il ofera piciorului. In ceea ce priveste materialele potrivite pentru acest sezon, bumbacul reprezinta fara doar si poate alegerea ideala avand in vedere ca acesta reuseste sa absoarba foarte bine transpiratia in exces, dar totodata pastreaza si o temperatura optima la nivelul piciorului, lasand-ul sa respire in mod corespunzator.

Mare atentia la marimea sosetelor.

Un criteriu de selectie foarte important pe care ar trebui sa il luam in calcul in momentul in care alegem soseste este marimea acestora. Recomandarea este aceea de a nu alege sosete prea mici sau prea mari avand in vedere ca in ambele situatii ne putem alege foarte simplu cu disconfort. Mai mult decat atat, o sosesta care strange piciorul poate cauza pe termen lung probleme de circulatie la nivelul piciorului.

Culorile vesele, un simbol al anotimpului cald.

O alegere potrivita pentru vara in ceea ce priveste sosetele sunt cele care dispun de culori aprinse. Nu trebuie sa uitam ca vara reprezinta momentul perfect sa dam frau liber imaginatiei si sa alegem tinute care sa ne faca sa ne simtim mereu in largul nostru. O pereche de sosete cu motive vesele cu siguranta ne poate schimba semnificativ starea de spirit.

Un tânăr farmacist de numai 28 de ani, din Alba Iulia, a lansat propria linie de produse dermato-cosmetice şi concurează de la egal la egal cu marile branduri internaţionale. La ora actuală, produsele preparate de Emanuel Lazăr, sub denumirea Eladerm, sunt la mare căutare în aproape toate farmaciile din România şi îşi doreşte să se extindă şi în pieţele farmaceutice din Europa.

Tânărul şi-a descoperit marea pasiune încă din clasa a VIII-a, iar datorită părinţilor lui care deţineau o farmacie în oraş, a reuşit să-şi împlinească visul şi să-l transforme într-o carieră înfloritoare. Prima cremă preparată în laboratorul propriu din Alba Iulia a ieşit pe piaţă în 2014, în contextul în care de pe piaţa farmaceutică dispăruse o cremă foarte folosită de români. Produsul a avut mare succes, iar de atunci încolo Emanuel Lazăr şi-a propus să creeze dermatocosmetice de calitate, produse 100% în România, accesibile ca preţ, ca o alternativă la cremele străine mult prea scumpe. Unguentele pe bază de uree conţin 98% ingrediente naturale şi tratează problemele pielii sensibile şi uscate.

“Este foarte greu să te lupţi de la egal la egal cu marile branduri internaţionale care investesc sute de milioane de euro anual în marketing. Cu toate acestea, nu m-am lăsat descurajat şi mi-am propus să analizez unde greşesc acestea, astfel încât să nu repet aceeaşi greşeală şi să vin cu ceva nou. După un studiu amănunţit, de aproape de 2 ani, am ajuns la concluzia că multe dintre cremele similare care se regăsesc pe piaţă conţin componenţi în concentraţii mult prea mari decât recomandă specialiştii în domeniu. Am luat-o trepatat, ca să nu fac greşeli, iar primul produs dermato-cosmetic l-am lansat pe piaţă în 2014 şi, cu un buget de marketing aproape zero, am reuşit să-l impun pe piaţa românească. Scopul meu a fost să produc creme cu un conţinut natural aproape de 100%, iar preţul să fie mult mai mic decât concurenţa străină”, declară tânărul farmacist Emanuel Lazăr.

Lansează un nou produs farmaceutic 100% românesc

Gama de produse Eladerm cuprinde 6 produse extrem de apreciate de clienți iar astăzi, 5 martie 2018, farmacistul român a lansat un nou produs creat în totalitate în laboratorul său din Alba Iulia, produs pe care doreşte să îl impună şi în pieţele din Europa. Este vorba de lotiunea micelară Micelium de la Eladerm, disponibilă în 3 forme: 100 ml, 250 ml şi 500 ml. Produsul curăţă rapid impurităţile, chiar şi machiajul rezistent la apă, este l recomandat pentru toate tipurile de ten şi nu conţine parabeni sau coloranţi. În luna martie, Emanuel Lazăr oferă gratuit o loţiune micelară de 100 ml pentru doamnele şi domnişoarele care achiziţionează produse dermato-cosmetice în valoare de peste 120 de lei, de pe site-ul www.eladerm.ro.

Ciocolata este fara indoiala unul dintre cele mai populare si indragite deserturi din intreaga lume si intodeauna se iveste ocazia perfecta pentru a ne rasfata macar cu o bucatica…sau doua. Tuturor ne place ciocolata, indiferent ca este cu neagra, alba, cu lapte, cu diferite fructe, mixuri de fructe si alune sau crème si o consumam de fiecare data cand simtim nevoia sa mancam ceva dulce sau pur si simplu de placere. Ciocolata contine de asemenea ingrediente active care stimuleaza energia, este buna in tratarea cazurilor de anemie, stimuleaza longevitatea si imbunatateste digestia.

In prezent, magazinele comercializeaza zeci de brand-uri de ciocolata, care la randul lor sunt produse in nenumarate variante si sortimente. Cu totii avem un brand si un sortiment preferat, insa uneori ne place sa incercam si altceva, sa degustam o ciocolata cu o crema putin mai neobisnuita sau o varianta nou aparuta sau in editie limitata. Cu toate ca gustul ciocolatei preferate este minunat si mereu ne face placere sa o consumam, de multe ori se intampla sa nu stim ce contine aceasta sau pur si simplu sa nu recunoastem prea multe ingrediente de pe eticheta ei, compusi care in timp ne pot dauna sanatatii si clar nu ne dorim asta…nu de la ceva ce ne place atat de mult. Dar nu trebuie sa ne demoralizam sau sa renuntam in totalitatea la aceasta dulce placere, deoarece exista o alternativa mult mai sanatoasa la ciocolata din comert si anume ciocolata bio pe care o putem achizitiona din magazinele de profil precum este si Getbio.ro. Iata asadar cateva aspecte interesante despre ciocolata bio din magazinul online Getbio.ro.

Este foarte sanatoasa

Ciocolata bio este o alegere foarte sanatoasa, deoarece aceasta este realizata din ingrediente controlate, atent selecionate si care provin din agricultura ecologica, fara adaos de zahar, fara conservatnti artificiali si fara alte ingrediente necunoscute care nu stim ce rol sau efecte au asupra noastra.. Este o ciocolata de calitate pe care o putem consuma fara nicio problema chiar daca suntem la dieta unde ciocolata cu un adaos mare de cacao esti chiar indicata, deoarece aceasta contine antioxidanti.

Este foarte variata in sortimente

Chiar daca este un produs mult mai sanatos fata de cele existente in magazine, ciocolata bio se gaseste intr-o varietate bogata de sortimente astfel incat sa putem face cea mai buna alegere pentru noi.. La Getbio.ro, gasesti ciocolata bio pentru toate gusturile: ciocolata amaruie cu diferite fructe sau crème, ciocolata neagra (cu un adaos mare de cacao), ciocolata cu lapte in diferite mixuri de fructe si alune, sortimente speciale de ciocolata precum cea cu spirulina si sare de Himalaya, ciocolata vegana etc. si chiar si crème de ciocolata sau crème tartinabile care sunt perfecte pentru prajituri.

Getbio.ro te asteapta sa descoperi cea mai buna ciocolata bio si sa incerci cele mai interesante si gustoase sortimente. Fa o alegere mult mai sanatoasa atat pentru tine cat si pentru cei dragi si bucura-te de gustul fin al ciocolatei de calitate ori de cate ori simti nevoia!

Fii la curent cu cele mai noi anunturi negociate.

Urmărește negociat.ro pe Facebook