DEPUTATUL LIBERAL DAN CORIOLAN SIMEDRU: „PSD-ul şi minusculii săi aliaţi pregătesc fraudarea...

DEPUTATUL LIBERAL DAN CORIOLAN SIMEDRU: „PSD-ul şi minusculii săi aliaţi pregătesc fraudarea alegerilor”

Marţi, 20 mai, într-o conferinţă de presă deputatul PNL de Alba Dan Coriolan Simedru a făcut acuzaţii grave la adresa partidului de guvernământ (PSD), dar şi vizavi de activitatea politică a prefectului şi a subprefectului de Alba.

Dan Coriolan Simedru a declarat: „PSD-ul şi minusculii săi aliaţi de guvernare pregătesc fraudarea alegerilor (n.a. – europarlamentare). Îi avertizez pe cei doi mari funcţionari publici în devenire să nu mai participe la campania electorală, să respecte legea în vigoare – şi nu legea pe care doreşte să o impună dl Dragnea. Prin noua lege dl Dragnea doreşte ca prefectul şi subprefectul să redevină oameni politici. Legea lui Dragnea este o fumigenă, o cacialma, la fel ca legea descentralizării, la fel ca Legea Reorganizării Administrativ Teritoriale. Dl Dragnea vrea să ne arate că e continuatorul lui Petre Ispirescu şi vrea să ne adoarmă cu asemenea poveşti”.

Deputatul spune că va face o intervenţie în Parlament dacă prefectul se mai implică în campania electorală: „Dacă prefectul şi subprefectul de Alba vor continua să încalce legea, voi cere în Parlament luarea unor măsuri”.

Prefectul de Alba – Gheorghe Feneşer – este un fost lider marcant al Partidului Conservator Alba, în timp ce subprefectul Cornel Murg înainte de funcţia publică a fost un important membru al PSD Alba.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns