Deputatul DAN SIMEDRU: „Nu vorbesc de persoanele de pe centură…”

Deputatul DAN SIMEDRU: „Nu vorbesc de persoanele de pe centură…”

„Aceea ordonanţă toxică îşi face efectele”, a declarat deputatul PNL de Alba Dan Simedru într-o conferinţă de presă referitor la ordonanţa Guvernului Ponta prin care primarii pot să treacă de la un partid la altul fără a-şi pierde fotoliul.

Întrebat de plecarea a doi primari liberali (Ioan Călin Andreş din Cîmpeni şi Marin Vasile Jurj din Arieşeni) la PSD, Dan Simedru a spus supărat: „Mie nu mi-a plăcut să vorbesc de persoanele aflate pe centură. Pe centura Bucureştiului, pe centura din Alba Iulia sau pe centura politicii… Eu nu vreau să mai comentez. Vă spun doar atât: Pierdut colegi. Îi declar nuli!”

Despre plecare primarului din Arieşeni, deputatul Dan Simedru a comentat: „Dl. Jurj mi-a reproşat că atunci când am fost prefect i-am întors o hotărâre de Consiliu Local prin care se acorda 10 metri cubi de lemn unei persoane căruia i-a murit o… cabalină. Asta mi-a reproşat dl. Jurj”.

Deputatul liberal a mai declarat: „Eu vă spun că dacă noi am vrea să facem racolări am putea face. Dar nu avem de unde să luăm. PSD-ul are doar 10 primari…”.

În acest moment PNL Alba mai are doar 19 primari: Aiud, Baia de Arieş, Cugir, Bistra, Blandiana, Bucerdea Grânoasă, Cricău, Daia Română, Galda de Jos, Întregalde, Livezile, Poşaga, Săliştea, Scărişoara, Sâncel, Şpring, Şugag, Vadu Moţilor, Vinţu de Jos.

Comentarii

Comentarii

1 Comentariu

  1. Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat

    imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e

    joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti!

    Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem

    detalii dupa ce expediati textul „Info” la adresa de email:afacere.com@gmail.com

Lasa un raspuns