Cugirean cercetat pentru tentativă de omor

Cugirean cercetat pentru tentativă de omor

foto: iploiesti.ro

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu poliţiştii din Cugir precum şi a concluziilor preliminare formulate de către medicul legist, din care rezultă că B.N.M., a suferit mai multe plăgi înțepate într-o zonă vitală, dosarul penal a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor faţă de H.B. sub aspectul comiterii infracțiunii de omor în forma tentativei.
Parchetul a admis propunerea organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare şi a dispus continuarea urmăririi penale faţă de H.B şi ulterior punerea în mişcare a acţiunii penale, dispunând totodată reținerea lui, pentru o perioadă de 24 de ore.
În data de 20 august, orele 22.00, Politia oraşului Cugir a fost sesizată de către reprezentanţi ai Spitalului orăşenesc Cugir, cu privire la faptul că la camera de gardă a fost adusă o persoană care prezintă mai multe plăgi înjunghiate.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara aceleiaşi zile, în jurul orelor 21,30, între numitul B.N.M., de 34 de ani, din localitatea Vinerea şi B.H., de 44 de ani, din aceeaşi localitate, s-a produs un conflict spontan în timp ce erau în locuinţa unui vecin al celui din urmă, unde împreună au consumat băuturi alcoolice.
În timpul conflictului, H.B. i-a aplicat lui B.N.M. 3 lovituri cu un cuţit, provocându-i leziuni la nivelul toracelui şi axilei stângi.
Victima a fost transferată la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns