CSU Alba Iulia, victorie în ultimul meci al sezonului pe teren propriu

CSU Alba Iulia, victorie în ultimul meci al sezonului pe teren propriu

Sâmbătă, 21 februarie 2015, CSU Alba Iulia a disputat ultimul meci pe teren propriu din acest sezon regulat. Albaiuliencele s-au impus cu scorul de 69-54 (12-15, 23-15, 16-8, 18-16) în faţa celor de la Nova Vita Tg. Mureș, într-o partidă care a contat pentru etapa a XXV-a a Ligii Naționale de Baschet feminin.

Jucând fără vedetele Jessica Kuster și Wumi Agunbiade, albaiuliencele au început greu partida, fiind conduse în primul sfert. Albaiuliencele s-au trezit doar la îndemnurile băncii tehnice, adjudecându-i următoarele 3 sferturi.

Conduse de cuplul de antrenori Miroslav Popov-George Lăncrănjan, CSU Alba Iulia a ajuns astfel la a 19-a victorie în campionat, păstrând locul 4 în clasamentul naţional. Baschetbalistele de la Nova Vita au înregistrat cea de-a 17-a înfrângere, rămânând pe locul 10 în Liga Națională de baschet feminin.

Pentru echipa din Alba Iulia urmează două partide în deplasare, ultimele din sezonul regulat: prima are loc joi, 26 februarie 2015, la Arad, cu ICIM, urmând ca sâmbătă, 28 februarie, să evolueze pe terenul celor de la Craiova.

Statistici CSU Alba Iulia:
Elisabeth Pavel – 14 puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive
Milica Deura – 13 puncte și 3 pase decisive
L’Oreal Price – 9 puncte, 6 recuperări și 7 pase decisive
Dora Ardelean – 9 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă
Alexandra Uiuiu – 8 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive
Larisa Toma – 8 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă
Valencia McFarland – 4 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive
Marta Fodor – 4 puncte și o pasă decisivă.

După meci antrenorul Miroslav Popov, a declarat: „Ne-a fost greu astăzi să ne descurcăm fără Kuster și Agunbiade, nu ne-am putut face jocul obișnuit, de asemenea am ratat extrem de mult, minim 20 de mingi sub coș, iar când am început să ratăm a intervenit o frustrare, care ne-a făcut chiar să fim conduși, dar apoi ne-am revenit puțin și am reușit să ne impunem. Am avut și două săptămâni în care am lucrat mult la antrenamente și fizic și probabil a intervenit și oboseala, dar am trecut și pentru acest meci și continuăm să ne antrenăm pentru ceea ce urmează. Aștept de luni să revină la antrenamente și jucătorele indisponibile astăzi, pentru a putea să lucrăm normal, deoarece în ultima săptămână nu am putut exersa deloc schemele 5 la 5”.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns