CSU Alba Iulia a câştigat pe terenul celor de la BCM Timişoara

CSU Alba Iulia a câştigat pe terenul celor de la BCM Timişoara

CSU Alba Iulia a depăşit momentul psihologic al înfrângerii din faţa campioanei CSM Târgovişte. Joi, 16 octombrie 2014, CSU Alba Iulia a jucat la Timişoara. După un joc bun, albaiuliencele s-au impus cu scorulul general 85-71 (21-21, 16-11, 25-18, 23-21) într-o partidă care a contat pentru etapa a V-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Gazdele (BCM Timişoara) au început mai bine, dar la finalul primului sfert scorul era egal: 21-21. Celelalte 3 sferturi au fost câştigate de albaiulience.

Cea mai bună jucătoare a partidei a fost sârboaica Biljana Pesovic de la BCM Timişoara: în 40 de minute de joc a reuşit 25 de puncte, 5 recuperări, 8 pase decisive şi 2 intercepţii, pentru un coeficient de eficiență de 32 de unităţi.

Statistica meciului pentru jucătoarele de la CSU Alba Iulia:

Jessica Kuster – 24 de puncte, 4 recuperări şi o pasă decisivă
Wumi Agumbiade – 21 de puncte, 4 recuperări şi 2 pase decisive
Valencia McFarland – 14 puncte, 3 recuperări şi 5 pase decisive
Alexandra Uiuiu – 10 puncte, 2 recuperări şi 5 pase decisive
Larisa Toma – 6 puncte, 4 recuperări şi o pasă decisivă
L’Oreal Price – 6 puncte, 2 recuperări şi 2 pase decisive
Milica Deura – 4 puncte, o recuperare şi o pasă decisivă
Dora Ardelean – 3 recuperări
Marta Fodor – 2 recuperări.

Antrenorul albaiuliencelor (Miroslav Popov) a declarat după meci: „Nu am avut nici astăzi un meci uşor, cum nu a fost niciunul până acum, pentru că avem o echipă tânără, neexperimentată, care joacă mult mai slab decât se antrenează şi nu înţeleg de ce. Într-adevăr s-a văzut şi astăzi că îşi doresc mult, dar sunt momente în care îşi pierd capul şi greşesc nepermis şi este nevoie de pauza mare pentru a le repara şi schimba jocul în bine. Astăzi când am reuşit să le desfacem apărarea s-a făcut şi diferenţa pe tabelă, am stat foarte bine la pătrunderile sub inel şi am câştigat în final, la o diferenţă mai mică decât se putea, dar aşa e când ratezi atât de mult. Este o victorie importantă atât pentru faptul că este obţinută în deplasare la o echipă de nivel bun, dar şi pentru că vine la doar câteva zile după înfrângerea dură cu CSM Târgovişte”.

Comentarii

Comentarii

Fara Comentarii

Lasa un raspuns